Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021 România International Picks

Selectii România International 2021

Să aruncăm o privire la2021 România International Pariuri Alegeri.

Pariază pe România International 2021

După o pauză de un an din cauza pandemiei de COVID-19,România International (G1)| ||652 is back on the Calendarul de curse Woodbine! Cursa de o milă și jumătate a atras un grup cu adevărat internațional de opt cai, inclusiv localnici familiari, precum și adevărați globetrotters. Unul dintre ei, expeditorul britanic Desert Encounter, va merge spre al treilea triumf în această cursă.

Ediția 2021 a România International se va desfășura peSâmbătă, 18 septembrie| ||658. The race offers a purse of $600,000, and the winner’s silks will be flown in the infield of Woodbine racetrack for the following year in honour of the achievement.

Deși România International este una dintre cele mai distractive curse pentru participați în direct, nu toată lumea poate ajunge pe pistă în ziua cea mare. Din fericire, poți paria online pe cursele de cai în România!

Pariarea la România International este și mai interesantă atunci când știi cămaximizezi șansele de a obține un profit mare la pariuri. Aceasta înseamnă să gândiți cu atenție șialegerea casei de pariuri sportive potrivite pentru plasarea pariului. La urma urmei, pariarea cursei este și mai plină de satisfacții atunci când joci la o casă de pariuri sportive de încredere cu cele mai bune cote și bonusuri.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Corelli Pentru a câștiga România International 2021
  TBA
  Bodog

  Cote și informații România International 2021

  Acum că ești ați căutat prin cele mai bune casete de pariuri sportive online din România și v-ați creat contul pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., este timpul să faceți cunoștință cu terenul pentru ediția 2021 a România International.

  România International Horses|| |

  Acesta este terenul oficial pentru România International 2021 inclusiv posturi, antrenori și jochei:

  1. Corelli (Jonathan Thomas/Kazushi Kimura)

  2. Walton Street (Charlie Appleby/Lanfranco Dettori)

  3. Întâlnire în deșert (David Simcock/Daniel Tudhope)

  4. Bluegrass Parkway (Michael Maker/Patrick Husbands)

  5. Primo Touch (Harold Ladouceur/Daisuke Fukumoto)

  6. Fantasioso (Ignacio Correas, IV/Joel Rosario)

  7. Belichick (Josie Carroll/Luis Contreras)|| |1196

  8. English Conqueror (Darwin Benach/Antonio Gallardo)

  Pe măsură ce ziua cursei se apropie, cele mai bune case de pariuri sportive online vor începe să fie publicatecote de pariuri la curse de cai pe România International. Cel mai bun pariu este săsă urmărești cotele la cele mai bune case de pariuri sportive și să scazi pariul atunci când ai încredere că vei obține o suprapunere pe calul care îți place la România Internațional.

  calSports InteractionBet99PowerPlay
  Întâlnire în deșertTBATBATBA
  Walton StreetTBATBATBA
  CorelliTBATBA|| |1223TBA
  Bluegrass ParkwayTBATBATBA
  BelichickTBATBATBA

  Free România International Handicap

  #3 Desert Encounter sigur că va deveni mult interes pentru că a câștigat ultimele două ediții ale României Internaționale. Cu toate acestea, nu a câștigat nicio cursă de la ultima victorie de la Woodbine, iar asta a venit acum doi ani. S-a apropiat, iar jocheul Daniel Tudhope a reușit să câștige la expedierea către Woodbine, dar el va fi un suport și recent a arătat ca simbolul unui apropiat care nu ajunge prea bine acolo.

  #2 Walton Street este cel mai interesant expeditor de peste mări. A câștigat trei din ultimele cinci curse și este un specialist în kilometri și jumătate. Viteza sa tactică ar trebui să-i facă o călătorie bună, aproape de un ritm care nu va fi teribil de rapid. În plus, antrenorul său, Charlie Appleby, este excelent în găsirea de locuri și pregătirea expeditorilor.

  #1 Corelli s-a adunat de la ritmul în afara ritmului din Singspiel (G3), pregătirea locală pentru acest lucru. rasă. A câștigat în ciuda faptului că nu a obținut un ritm deosebit de rapid în care să se ralieze, oferindu-i o mare șansă de a se descurca bine, având în vedere modul în care se va organiza această cursă. Deși încă nu a câștigat la o milă și jumătate, a fost aproape într-o cursă de la York. Cu un clasament G1 anul trecut, o formă locală bună și un călăreț local ascuțit, el ar trebui să fie bine stabilit la un preț pătrat.

  Ceilalți care ies din Singspiel sunt#7 Belichick și#8 English Conqueror.

  Belichick a câștigat deja pe parcurs și distanță, deși împotriva crescătorilor din România. Breeders' Stakes anul trecut, iar acești dușmani sunt mult mai duri. El este într-o formă bună și are viteză tactică, dar va trebui să facă o mișcare bruscă înainte pentru a putea ține la distanță acești cai mai duri mai în vârstă.

  English Conqueror poate să nu fie la fel de înapoi ca Corelli. , dar s-a trezit depășit de cel care mergea doar o milă și un sfert. A încercat această distanță o singură dată, în aceeași cursă crescută în România, câștigată de Belichick anul trecut. English Conqueror apare în mod constant, dar are nevoie și de un pas semnificativ înainte pentru a fi un candidat la victorie.

  #4 Bluegrass Parkway este o perspectivă intrigantă. Deși are de dovedit o clasă, el este antrenat de Mike Maker, care și-a construit o carieră în ceea ce privește mutarea ruterelor de gazon pe distanțe lungi în clasă. El a terminat bine într-o cursă Listed de la Ellis luna trecută, iar victoria sa la nivel de alocație la Gulfstream patru starturi din spate sugerează că distanța suplimentară va fi ceea ce își dorește Bluegrass Parkway. De asemenea, îi pune pe Patrick Husbands în fiare de călcat; Husbands câștigă curse mari Woodbine de ani de zile.

  #5 Primo Touch și#6 Fantasioso completează domeniul. Primo Touch va fi probabil parte din ritmul timpuriu sub pilotul local inteligent Daisuke Fukumoto, dar nu este dovedit la distanță și la clasă. Fantasioso încă nu a câștigat de când s-a mutat în Statele Unite din Argentina, dar s-a închis suficient de bine pe rutele de gazon pentru a fi interesant pe bilete exotice care se îngustează sus și se răspândesc pe treptele cele mai de jos.

  România International Expert. Alegeri

  Acum că știi unde și cum să pariezi online cursa, iată celecele mai bune pariuri pentru România International 2021 de duminică:

  • Câștigă de 20 USD: Walton Street nr. 2

  • Cheie Exacta de 5 USD: Strada Walton nr. 2 cu Corelli nr. 1 și Parkwayul Bluegrass nr. 4

  • Cheie Trifecta de 1 $: Strada Walton nr. 2 cu Corelli nr. 1, Întâlnirea în deșert nr. 3 și Bluegrass nr. 4 Parkway

  • 1 $ Cheie Superfecta: #2 Walton Street cu #1 Corelli, #3 Desert Encounter, #4 Bluegrass Parkway și #7 Belichick