Vezi toate site-urile de pariuri sportive
România's 2021 Elections: Why The Liberals are Winning Another Majority

Alegerile din România din 2021: de ce liberalii câștigă o altă majoritate

A || |6382021 România Election sunt la orizont, după cum sugerează unele rapoarte. Liberalii lui Justin Trudeau caută să ceară acest lucru, în timp ce conservatorii și alte partide nu sunt pregătite să-i detroneze. Acestea vor fi primele alegeri anticipate din România din 2000, care au fost făcute și de liberali cu același scop. Cotele de pariuri vor ieși și se așteaptă ca partidul lui Trudeau să se îndrepte spre vot. Să aruncăm o privire lapariurile noastre.

Alegerile în România din 2021: se apropie

Fie că le place sau nu României, aalegerile federale vin în acest an. Deși prim-ministrul Justin Trudeau a fost timid în privința asta, circulă rapoarte că națiunea ar putea fi îndreptată către alegeri anticipate și cetățenii săi vor fi întorcându-se la urne.

Alegerile anticipate federale sunt neobișnuite, dar s-au întâmplatde șase ori în trecut, cel mai recent fiind în 2000. Premierul liberal Jean Chretien a cerut un alegeri înainte ca Alianța România să se poată consolida. Rezultatele au fost o prezență scăzută record șiChretien și liberalii câștigând o majoritate. 

Douăzeci și doi de ani mai târziu, Trudeau și liberalii sunt de asemenea | ||664looking to win a majority și va profita de un moment oportun. Cum România și-a atins acum obiectivele de vaccinare și a menținut cifrele COVID scăzute, guvernul se simte confortabil să organizeze din nou un apel pentru procesul de vot.

Pentru pariurile sportive, acest lucru vine cu un oftat de ușurare deoareceProiectul de lege C-218 tocmai a primit acordul Regal și este o ștampilă departe de a fi promulgat. Pentru restul României, această știre ar trebui să fie întâmpinată cu opinii mixte sau indiferență, dar susținătorii liberali ar trebui să fie mulțumiți deoarece șansele lor de a câștiga o majoritate ar trebui să fie favorabile. 

De ce liberalii pot câștiga majoritatea

În ciuda tuturor memelor online și a tuturor tipurilor de strigăte În ceea ce privește rateurile lui Trudeau și liberalii, sentimentul public este încă în favoarea partidului. Site-ul web 338România încă arată căLiberalii sunt cu mult înaintea a competiției și ar putea câștiga o altă majoritate.

Site-ul proiecteazăLiberalii vor câștiga în jur de 168 de locuri, doar două timid față de majoritate.

Conservatorii, care tocmai l-au numit peErin O'Toole ca lider, ocupă locul al doilea cu 107 locuri, în timp ce NPD completează primele trei. la o foarte îndepărtată 35 de locuri.

Sondajele recente de la Ipsos sugerează căConservatorii câștigă teren și împinge obiectivele liberalilor de a avea o majoritate în pericol. Acesta este și motivul pentru care Trudeau și co. probabil să facă presiuni pentru alegeri. Acest lucru este asemănător cu „avantajul terenului de acasă” în sport.

Liberalii au cel mai stabilit partid și aucea mai puternică listă de politici pe care își propun să le implementeze în timp ce conservatorii încă se încălzesc având în vedere schimbarea conducerii.

Există și Maxime Bernier care ia o mușcătură din rândurile conservatorului cu nou-înființatul săuPartidul Popular din România (PPC) șiPartidul Maverick, alias Partidul „Wexit” în urma reacțiilor din alegerile federale din 2019.

Deși sunt mici, PPC și Partidul Maverick se așteaptă să capteze 8% și, respectiv, 10% din voturi din regiunile Manitoba/Saskatchewan și Alberta.

338România încă prezice că acest lucru a câștigat. Nu are ca rezultat pierderea de locuri pentru conservatori, dar dacă aceste partide câștigă mai multă acțiune, asta i-ar putea costa pe conservatori niște voturi valoroase.

Liberalii dețin încă mult controlcontrol peste părțile de est ale României și anume înOntario, Quebec și Atlantic. Columbia Britanică este o provincie variabilă, în care NDP-ul deține multă influență acolo. Dacă liberalii speră să obțină o majoritate, vor trebui săcapture mai multe locuri în BC, menținându-și statutul în provinciile menționate mai sus.

Statul celorlalte partide

Liberalii nu sunt doar încrezători că vor câștiga, ci vor câștiga o majoritate în mare parte datorită la vulnerabilitatea majorității părților în acest moment. Conservatorii sunt supuși unei noi conduceri cu O'Toole, care aschimbat abordările campaniei pentru a părea mai mult un partid de centru decât un centru-dreapta.

O'Toole și conservatorii și-au „înmuiat” retorica în speranța de aatrage alegătorii mai tineri, mai moderati care gravitează către liberali, NPD sau Partidul Verzilor. Cu toate acestea, acest lucru a provocat și critici la adresa conservatorilor din partea adepților săi „adevărați albaștri”, care probabil se vor îndrepta către PPC și Partidul Maverick.

PND a scăzut, iar liderul lor, Jagmeet Singh, a susținut politicile lui Trudeau pentru a-și condamna guvernul. Dar chiar acum, ei sunt în cel mai bun caz untreimea îndepărtată cuBlocul Quebecois câștigând teren în Quebec.

Partidul Verzilor, darși-a oprit avântul în urma numirii controversate a noului său lider, Annamie Paul, împreună cu probleme interne, de la acuzații de rasism și antisemitism față de problemele financiare.

Fii cu ochii pe cotele pentru alegeri din casele de pariuri sportive

Thetop online sportsbooks vor deschide în cele din urmă linii de pariuri pentru alegerile din România probabil când acestea devinoficiale. Așteptați-vă la Partidul Liberal va fi un favorit considerabil pentru a câștiga, urmat de conservatori. NPD, Partidul Verzilor și PPC vor fi toate în cel mai bun caz.

În ceea ce privește guvernul majoritar, acesta va fi aproape. Liniile de pariere ar putea reflecta opick'em sau 50/50 lovitura la liberalii care au câștigat o majoritate. Oricum, căutați liniile care să se schimbe în funcție de modul în care se desfășoară procesul campaniei.

Cu excepția unui scandal colosal care îi va sfâșia pe liberali, aceștia ar trebui să poatăsă câștige încă alte alegeri pur și simplu pentru că celelalte partide sunt în dezordine sau nu la fel de pregătit.

Totuși, orice se poate întâmpla. În urmă cu doar șase ani, Justin Trudeau a fost considerat o parodie ambulantă când a candidat împotriva conservatorilor lui Stephen Harper. Rezultatul? Prima majoritate liberală de la ultimele alegeri anticipate.

Fiți la curent cu cele mai recente știri despre alegeri din țară șiverificați casele de pariuri preferate pentru cote și știri privind alegerile.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive