Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Boxing: Callum Smith vs Canelo Alvarez

Box: Callum Smith vs Canelo Alvarez

În octombrie, pierderea lui Lomachenko în fața lui Teofimo Lopez a fost lupta care ar vedeaCanelo Alvarez trece în clasamentul nr.1 liră pentru liră, dar nu a fost. Cu toate acestea, următorul meci împotriva lui LiverpudlianCallum Smith.

Smith deține titlurile WBA (Super) și The Ring la categoria super mijlocie and is a dangerous fighter. Canelo will have to bring his A-game when the two face off at the Alamodome din San Antonio, Texas, sâmbătă, 19 decembrie. Lupta este disponibilă prinDAZN tv și serviciul de streaming, începând cu9 pm (EST).

Betway
Betway Revizuire|| |706
BONUS 300$

 • Joacă online acum
  PowerPlay Recenzie| ||723
  BONUS 500$
 • Canelo Alvarez (1.15) vs Callum Smith (5.25)

  Alvarez are 30 de ani., intrând înal 57-lea luptă profesional de box și deținând unrecord de 53-1-2 peste tot. Singura pierdere pe care l-a învins luptătorul este în fața imbatabilului Floyd Mayweather.

  Canelo nu a luptat de un an, dar asta nu-l va îngrijora pe mexican. Mișcarea capului și a corpului îi permit să-și despartă adversarii, evitând în același timp să facă prea multe lovituri. Acesta este ceea ce se așteaptă să se întâmple cei care fac cote care posteazăcote de pariuri la box.

  El se confruntă cuSmith, care deține un record de27-0 și încearcă să facă a treia apărare a titlului împotriva lui Alvarez. Este un luptător inteligent cuputere eliminatorie și la 190cm, va fi o provocare grea pentru campion.

  Va căuta să-și folosească lungă întindere în avantajul lui. Cu toate acestea, am mai văzut asta împotriva lui Alvarez, care va lucra trupul britanicului pentru a deschide oportunități de a marca lovituri mari în cap.

  Canelo este luptătorul mai rapid, mai agil și are o putere excepțională. în ambele mâini. Dacă Smith poate evita împușcăturile corporale și păstrează distanța, atunci are o șansă. Cu toate acestea, ne așteptăm ca Alvarez să intre și să iasă din buzunare și să ia lupta.

  Ia-l pe Canelo pentru a câștiga asta.

  Canelo Alvarez Pentru a-l învinge pe Callum Smith
  1,15
  888 Sport

  Canelo Álvarez este cu adevărat capabil să încorporeze întreaga familie Smith 😭pic.twitter.com/ZbsCgIGd1r

  — X'íll (@YourUglyForThat)11 noiembrie 2020

  Canelo Alvarez vs Callum Smith Prop Pariuri

  Am acoperit linia monetară și acum vom arunca o privire la unele dintre opțiunile grozave de pariuri cu prop disponibile pentru fanii boxului, inclusiv Runda Cote de victorie și metoda de victorie. Hai să aruncăm o privire.

  Canelo Alvarez va câștiga prin KO, TKO, DQ sau Refuz (1,90)

  Saul "Canelo" Alvarez cu siguranță are putere de knock-out în ambele mâini și are a arătat că este cazul. Înultimele 10 lupte, el a câștigat 5 dintre ele prin KO/TKO, inclusiv knockout-ul din runda a 11-a a lui Sergey Kovalev în ultima luptă de la sfârșitul anului 2019. || |801

  Although it's been a while since Alvarez stepped inside the ring for a major bout, we așteptăm ca el să reia de unde a rămas și să ia lupta pentru Smith a sărit înăuntru și în afară și în cele din urmă l-a scos.

  Canelo Alvarez Pentru a câștiga prin KO, TKO, DQ sau Refuz
  1,90
  Betway

  Canelo Alvarez to win in round 6 (13.00)

  The ultimul final din runda a șasea pe care l-am văzut de la Canelo Alvarez a fost înapoi în 2016, împotriva Marii Britanii Amir Khan. În timp ce în luptele recente, multe dintre luptele sale au mers departe, cu excepția luptei Rocky Fielding, Smith nu reprezintă același tip de amenințare pe care am văzut-o de la luptători în trecut.

  Alvarez se va confrunta cu un nouă provocare în Smith, cu înălțimea și întinderea lui, dar nu este ceva ce credem că îi va cauza mexicanului prea multe probleme.Acest pariu are cote mari și merită un pariu.

  Canelo Alvarez Pentru a-l învinge pe Callum Smith în runda a 6-a| ||847
  13.00
  888 Sport

  Canelo Alvarez va câștiga prin decizie unanimă (4.00)

  În sfârșit, trecem larezultat pe care l-am văzut câștigând de 3 ori în ultimele sale 10 lupte - cel mai recent împotriva lui Daniel Jacobs.Canelo se va simți încrezător dacă lupta merge la distanță, că o va putea câștiga.

  Este posibil ca lupta să meargă departe dacă Smith are suficientă rezistență pentru a rezista 36 de minute în ring cu Canelo.Cote bune pentru un pariu de decizie în favoarea lui Alvarez.

  Canelo Alvarez Pentru a câștiga prin decizie unanimă
  13.00
  10Bet

  Vezi mai jos | ||894top sportsbooks unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

   Vedeți toate site-urile de pariuri sportive