.
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
British Political Futures - Conservative Or Labour?

Viitoarele politice britanice - conservator sau muncitoresc?

Nu există nimic ca un bunalegeri generale dinAnglia. Dacă există alegeri generale anticipate în 2022, care partid ar ajunge cu cele mai multe locuri?

Aici devine distractiv și nu, nu vom intra prea mult în speculațiile politice. Cu toate acestea, există o mică posibilitate ca în Anglia să fie convocatealegeri generale anticipate de îndată ce anul viitor. Există câteva motive pentru care acest lucru ar avea sens și alte câteva motive pentru care nu ar avea sens. Aici, la România Pariuri Sportive, ne vom oferi părerile noastre despre acest subiect împreună cu câteva nume pe care măcar să le ținem cu ochii.

PartidulConservator ar risca o astfel de mișcare? Oare partidulLaburist speră la ceva de care ar trebui să fie atenți la ceea ce își doresc? Din nou, aici se află distracția. Nimeni nu știe prea bine ce s-ar putea întâmpla.

Cote la pariuri politice internaționale pot fi o prostie totală. Într-o săptămână, acest eveniment poate fi o certitudine totală, iar în următoarea ar putea fi complet scos din cărți. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când pariați pe ceea ce înseamnă a fi în mare parte zvonuri în acest moment.

Din nou, nu există niciun set aici, pot fi convocate alegeri oricând în 2022 de către Boris Johnson. Aceasta este politica instantanee la maxim.

Viitoarele politice britanice: cifre în majoritate?

Asta este corect. Partidul conservator sau laburist va ajungecu majoritatea? Aceasta reprezintă326 de locuri în total. Deci, cifrele ar trebui să aibă sens pentru ca partidul conservator să lovească în timp ce este cald, ca să spunem așa. Urmând tabelul de mai jos, poate că aceasta nu este o strategie pe jumătate proastă.

 

Cote pentru alegerile din Marea Britanie din 2022PowerPlayBet99Bodog
Cele mai multe locuri
Conservator1,44 1,431,40
Munca de muncă2,702,502,60
Liberal| ||69267.0090,0075,00
Verde151,0090,00100.00

Din nou,Viitoarele politice britanice nu sunt dictate de ceea ce majoritatea în Statele Unite numesc alegeri convenționale. Sunt rechemari în Statele Unite și ferestre electorale în România, dar în Anglia și să spunem Australia, alegerile pot avea loc aproape la un capriciu. Există tot felul de ferestre.

O mulțumire specială trebuie să se adresezeBet99 România Online Sportsbook. Sincer, au venit cu niște numere extrem de bune aici și au fost de mare ajutor.

Viitoarele politice britanice: când ar putea fi alegeri?

Acum, acestea sunt lucrurile suculente. Sigur,Boris Johnson ar putea aștepta până în 2024 sau cam așa ceva. Totuși, ce distracție ar fi atunci când vine vorba deBritish Political Futures? Întrebarea este destul de simplă.

Când ar putea avea loc alegeri generale?

Accentul cheie trebuie subliniat constant. Acest lucru nu garantează că vor avea loc alegeri. Cu toate acestea, unii membri ai partidului de opoziție aud prin frunzele de ceai că ceva se prepara. Acum, există un oarecare sens în toate acestea. COVID a înnebunit oamenii și înainte de a se întâmpla orice altceva, Boris Johnson riscă să încerce și să asigure un mandat și mai lung împreună cu o majoritate conservatoare?

Singurul partid care pare să clame cel mai mult pentru asta este cel cu opoziţia principală. Acesta ar fi Partidul Laburist, desigur. Au doar 199 de locuri ocupate în prezent. Între timp,conservatorii reprezintă 361 de locuri. În total, sunt 650 de locuri.

Acum, speculațiile au fost puternic alimentate de partidulLaburist. Acest lucru s-a întâmplat atât de des încât consilierii seniori ai liderului laburist, Keir Starmer, vorbesc de luni și luni. Acum pare să se intensifice. Este un truc? În mod realist, ar trebui să fie aprobat în martie pentru a înființa o fereastră în jurul lunii mai a anului viitor.

De ce Muncii ar dori să fie atenți la ceea ce își doresc?

Acum, la suprafață, ar putea Muncii sau orice fel de coaliție să-i scoată pe conservatori din majoritate? Acesta este motivul pentru careMucii ar putea dori să calce cu grijă. Chiar dacă Boris Johnson i-a înfuriat pe unii dintre tories și orice altceva, probabil că asta nu ar face să se piardă mult teren.

Dacă ceva,Viitoarele politice britanice sugerează că conservatorii ar putea chiar să câștige câteva locuri dacă alegerile generale ar avea loc suficient de repede. Cu creșteri ale taxelor și preocupări legate de COVID, dacă acestea nu sunt adoptate decât după alegeri, asta ar fi de fapt în beneficiul lui Johnson și conservatorilor. De asemenea, se pare că Johnson are un plan de succesiune în vigoare. Trebuie doar să-și dea seama când.

Opoziţia nu poate strânge suficientă coaliţie pentru a obţine aproximativ trei duzini de locuri. După cum am menționat mai sus, nu pare să existe niciun scenariu în care ofereastră electorală ar ajuta Partidul Laburist atât de mult. Chiar și problemele de îngrijire a sănătății în cazul în care procentul a crescut ar fi mai mult de 1,25% nu ar părea să ajute la un nivel dramatic.

Problemele lanțului de aprovizionare sunt de așteptat să persistă, dar nu suficient pentru a-i îngrijora pe Johnson și pe conservatori în orice caz. Conservatorii sunt cei care controlează aici. Din nou, ține cont de asta. Majoritatea tabloidelor greșesc ziarele minimizează orice gând despre o alegere generală anticipatăearly general election.

Deci, dacă se întâmplă o alegere, cine câștigă, Err, păstrează majoritatea?

În nou, acesta poate fi un răspuns mai ușor decât partidul de opoziție și orice coaliție va dori să audă. Numerele de aici fac din aceasta o alegere destul de simplă.

Partidul Conservator Pentru a-și păstra majoritatea de locuri
1,44
PowerPlay

Sunt puține case de pariuri sportive care au numere cam așa. În mod direct, ar fi trebuit să existe o recunoaștere dacă are loc chiar șialegeri. Deci, să enumerăm observațiile noastre.

Dacă ar avea loc alegeri în 2022, Partidul Conservator este alegerea noastră de menținut. În al doilea rând, dacă ar exista viitoare alegeri care nu au loc în primăvara lui 2022, aș alege și asta.

Între timp, s-ar putea oricând să aruncați o privire la unele bune Cote de pariuri în Formula 1 pentru duminică.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive