Bet365
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Free Picks for 2020 Breeders' Stakes

Alegeri gratuite pentru mizele crescătorilor 2020

Aceasta este cea mai bună șansă pentru free picks for the 2020 Breeders' Stakes, o cursă în care alergătorul cu un singur ochi Mighty Heart merge pentru Triple Crown România. El se confruntă cu 11 rivali de peste 1 1/2 mile pe iarbă. Punga pentruMizele crescătorilor este de 400.000 USD. Dacă ar trebui să știi ceva desprepariurile pe curse de cai, este că câștigarea unei triple coroane este un eveniment extrem de rar și vei dori să participi la pariuri. acțiune.

 Pentru a câștiga miza crescătorilor 2020  betway 10bet 888sport
Meyer 30/1 30/1 30/1
Încanta-mă 50/1 50/1 50/1
Clayton 6/1 6/1 6/1
Olliemyboy 12/1| ||699 12/1 12/1
Omagiu glorios 30/1 30/1|| |711 30/1
Deviant 30/1 30/1 30/1 
 Inimă puternică 1/1  1/1 1/1| ||737
Belichick  7/2   7/2 7/ 2
 Kunal 50/1   50/1 50/1
Am spus totul 12/1 12/1 12/1
Muskoka Giant 20/1 20/1 20/1

Mizele crescătorilor 2020 Câmp

The câmpul pentru Breeders' Stakes 2020 este după cum urmează, cu jochei, antrenori și cote pe linia de dimineață.

1. Meyer - Sahin Civaci/Martin Drexler 30-1
2. Încântă-mă - Stephen Bahen/Santino DiPaola 50-1
3. Clayton - Rafael Hernandez/Kevin Attard 6-1
4. Olliemyboy - Patrick Husbands/Sid Attard 12-1
5. Cuceritorul englez - Emma Jayne Wilson/Darwin Banach 12-1
6. Tribut glorios - David Moran/Barbara Minshall 30-1
7. Deviant - Jerome Lermyte/Mark Casse 30-1
8. Mighty Heart - Daisuke Fukumoto/Josie Carroll 1-1
9. Belichick - Luis Contreras/Josie Carroll 7-2
10. Kunal - Emile Ramsammy/Steven Chircop 50-1
11. Told It All - Kazushi Kimura/Norm McKnight 12-1
12. Muskoka Giant - Justin Stein/Mark Casse 20-1

Selecțiile experților în mizele crescătorilor

Mighty Heart va fi un favorit puternic în cursă, dar nu a fost dovedit pe teren. Colegul său de grajd, Belichick, a atras alături și este crescut pentru iarbă, fiind de topul armăsarului din Kentucky, Lemon Drop Kid. El a fost al treilea la debutul său pe iarbă, alergând în spatele lui Shirl's Speight, și revine astăzi la acea suprafață. Belichick este încă o fată, dar va încerca să pună capăt asta în Breeders' Stakes.

 • 20 USD Câștigă/Loc/Show - Belichick
 • 50 USD de afișat - Mighty Heart
 • Cutie Trifecta de 1 USD - Belichick/Mighty Heart/Clayton
 • 1 USD Superfecta Box - Belichick/Mighty Heart/Clayton/Enchant Me
 • 2$ Câștigă/Loc/Show - Enchant Me

Parierea online la mizele crescătorilor

Te întrebi cum lamizea online Mizele Crescatorilor? Am analizat toate site-urile de pariuri sportive de top din România, cum ar fiWilliam Hill șiBodog. Site-urile web ca acestea sunt surse de încredere pentru a profita la maximum de banii tăi. Oferă bonusuri de înscriere și cele mai bune coteactuale Breeders' Stakes. Veți dori să verificați cotele în direct care duc laBreeders' Stakes post time la 5:43 pm Eastern, deoarece valoarea anumitor cai va direcționa unde se duc banii dumneavoastră.

 • Joacă online acum
  William Hill Recenzie
  BONUS $ 500
 • Joacă online acum
  Bodog Recenzie
  BONUS $ 400
  • Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

   Hidicarea mizei crescătorilor

   Mighty Heart este calul tuturor va fi urmărit în Breeders' Stakes. Fiul necunoscutului Dramedy și-a rupt fecioara la al treilea start, marcând cu mai mult de patru lungimi după ce a ajuns în sfârșit la Woodbine. Inițial și-a început cariera în Louisiana, unde nu s-a descurcat bine cu gazonul doar la al doilea start.

   Din prima victorie, a terminat pe locul al treilea împotriva unor cai de top într-o cursă de alocație, apoi a surprins. în Platoul Reginei la 13-1. S-a întors imediat să-l adauge pe Prințul de Wales pe 29 septembrie și acum este un iubit al presei în România.

   Dar poate stablemateBelichick să-l bată? Încă o fată, Belichick a fost pe locul doi în Queen's Plate la cotă 26-1. Este bine crescut pentru iarbă și s-a îmbunătățit de fiecare dată când distanțele s-au mai lung.

   Clayton a fost favoritul pentru Plate Trial, pe care l-a câștigat la limită pentru antrenorul Kevin Attard . Fiul lui Bodemeister era atunci al treilea în Plata Reginei și al doilea în Prințul de Wales, dar avea câteva scuze pentru pierdere. Îl are pe pilotul de top Rafael Hernandez la bord, dar nu a fost testat și pe gazon.

   Enchant Me este un șut imens la 50-1. De asemenea, fecioară, a mai alergat bine pe iarbă, spre deosebire de mulți dintre acești cai. Este un fiu al starului magician al gazonului și dintr-o iapă din Giant's Causeway. Ar trebui să se îmbunătățească semnificativ pentru a câștiga, dar are capacitatea de a surprinde în exotici.

   Predicțiile Breeders' Stakes

   Mighty Heart poate găsi gazonul și distanța prea grea, ceea ce face ca cursa deschisă pentru lovituri mai lungi, cum ar fi colegul său de grajd Belichick. Forma gazonului și distanța sunt factori importanți, care fac ca caii caMeyer șiEnglish Conquerer ambii să poată câștiga la mare. preturi. Deviant a câștigat mizele de gazon anul trecut când avea doi ani în Louisiana șiTold It All a fost câștigător de două ori în trei încercări pe acest curs.

   Cele mai bune pariuri Woodbine

   Cele mai bune pariuricele mai bune pariuri la Woodbine sunt aceleași ca majoritatea pieselor: câștig, loc, spectacol, exactă, trifectă, si superfecta. Există, de asemenea, pariuri cu mai multe curse, cum ar fi Pick 4 și Pick 5. Cu cât includeți mai multe curse într-un pariu exotic, cu atât devine mai greu, dar cu atât câștigul este mai mare.

   PentruPuneți un pariu la Woodbine Racetrack, mai întâi, decideți câți bani doriți să pariați. Apoi selectați-vă calul sau caii și ce fel de pariu veți face. Puneți pariul folosind numărul calului, mai degrabă decât numele acestuia. Odată ce cursa este oficială, puteți vedea câți bani câștigați înapoi.

   Woodbine Racetrack are o configurație unică prin faptul că există un traseu exterior ondulat de gazon de peste 1 1/2 mile, un principal interior sintetic pistă care poate face față orice tip de vreme și apoi un teren de gazon mai mic de șapte stații care a fost instalat în 2019. Mizele Breeders' Stakes se desfășoară în jurul pistei exterioare de gazon.