Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Breeders' Cup Entries and Picks 2019

Inscrieri și alegeri la Cupa Crescătorilor 2019

Au fost anunțateînscrierile la Cupa Crescătorilor 2019 iar începutul Campionatelor Mondiale se apropie.

Avem previzualizări ale unora dintre cele mai mari curse ale weekendului, inclusivcai care pot alerga în Kentucky Derby și Kentucky Oaks anul viitor.

Previzualizările includCote de la Breeders' Cup pentru cei mai buni alergători și niște lovituri lungi care merită uite.

Dacă cauțicote de curse de cai pentru alte curse, consultă pagina noastră dedicată acestui sport uimitor. Oferim, de asemenea, osecțiunea de alegeri gratuite, dedicată parierelor de pariuri pe toate sporturile de pe planetă.

Succesul juvenil este egal cu aspectul Kentucky Derby

Fiecare dintreultimii patru cai care au câștigat Breeders' Cup Juvenile (Nyquist, Classic Empire, Good Magic și Game Winner)a ajuns în Kentucky Derby poarta de start în anul următor.

Nyquist a luat acasă Derby-ul în 2016, ultima dintre cele opt victorii consecutive, pentru antrenorul Doug O'Neill. Classic Empire a fost al patrulea în 2017 pentru antrenorul Mark Casse, Good Magic a fost al doilea în 2018 pentru antrenorul Chad Brow, iar Game Winner a fost al șaselea anul acesta pentru antrenorul Bob Baffert.

Cu toate acestea, ultimii patru cai au terminat pe locul doi. în Breeders' Cup Juvenile - Swipe, Not This Time, Solomini și Knicks Go - nu s-au întors pentru a câștiga nicio cursă mare după aceea.

Actualii favoriți la pariuri Bodogsunt opt Rings (+200), Dennis' Moment (+225) și Maxfield (+250). Dennis' Moment și Maxfield sunt expediate spre vest din Kentucky pentru antrenorii Dale Romans și, respectiv, Brendan Walsh, dar Eight Rings are sediul la Santa Anita Park cu antrenorul Bob Baffert și are avantajul acasă.

Caii de viteză câștigă. la un ritm ridicat pe pista principală a Parcului Santa Anita. Acest lucru îi favorizează Eight Rings și Dennis’ Moment, cărora le place ambilor să fie aproape de liderul timpuriu, dar asta îi dăunează și lui Maxfield, căruia îi place să urmeze devreme și să facă o alergare mare din spate.

Eight Rings și Dennis’ Moment dețin cele mai mari două cifre de viteză Beyer din domeniu, după ce au câștigat un 94 și, respectiv, un 97. O lovitură lungă care merită aruncată o privire este Scabbard (+900), pentru antrenorul Eddie Kenneally.

După ce a câștigat cursa de debut, Scabbard a terminat pe locul al doilea în Saratoga Special Stakes (G2) și din nou în Iroquois Stakes (G3) în spatele momentului lui Dennis.

Pariuri recomandate: Câștigă pe opt inele; Cutie Exacta cu Opt Inele și Momentul lui Dennis; Trifecta Box cheia opt inele peste Dennis' Moment, Maxfield și Scabbard.

Opt inele Pentru a câștiga Breeders' Cup Juvenile
+200
Bodog

Locați europenii în Juvenile Turf

Caii din Europa au câștigat de 10 ori Breeders' Cup Juvenile Turf în istoria cursei (12 în total).

Antrenorul Aidan O'Brien și jockey Ryan Moore conduc categoriile lor respective cu patru victorii fiecare. Perechea a găsit succesul pentru prima dată în cursă în 2011 cu Wrote, apoi a repetat în anul următor cu George Vancouver.

Au revenit în cercul câștigătorilor în 2015 cu Hit It a Bomb și în 2017 cu Mendelssohn. Singurii cai americani care au câștigat sunt Pluck (în 2010 pentru antrenorul Todd Pletcher), Hootenanny (în 2014 pentru antrenorul Wesley Ward) și Oscar Performance (în 2016 pentru antrenorul Brian Lynch).

The Favoritele actuale la pariuri sunt Arizona (+250), Decorated Invader (+450) și Structor (+800). Aidan O'Brien antrenează Arizona, care a câștigat Coventry Stakes (G2) la Royal Ascot în întâlnire, dar nu a găsit succes în trei curse ulterioare.

Decorated Invader a câștigat Summer Stakes (G1) la Woodbine pentru antrenor Christophe Clement. În ciuda faptului că este cel mai bun antrenor de gazon din America, Chad Brown nu a câștigat încă Breeders’ Cup Juvenile Turf. El îl condiționează pe Structor, care este perfect în două porniri, inclusiv Pilgrim Stakes (G3) de la Belmont Park.

Arizona deține cel mai înalt punctaj de timp din domeniu (108), în timp ce Structor deține co-top cifra de viteză Beyer (82) cu Andesite (+1600), pe care l-a învins cu un cap în Pelerin.

Caii americani arată mai puternici în acest an decât au fost în anii trecuți, dar tendințele istorice sugerează că pariul pe cei mai buni cai europeni este secretul succesului financiar pe termen lung în această cursă.

Pariuri recomandate: Câștigă pe Arizona; Trifecta Box cu Arizona, Invader decorat, Structor și Andezit.

Arizona Pentru a câștiga Breeders' Cup Juvenile Turf
+250
Bodog

Preluați valoare în fața favoriților în puinele juvenile

Doaro dată în ultimii șapte ani (14% ), și doar de trei ori în ultimii 10 ani (30%), favorita după timp a câștigat Juvenile Fillies. Cei trei care au făcut-o au fost Songbird (în 2015 pentru antrenorul Jerry Hollendorfer), My Miss Aurelia (în 2011 pentru antrenorul Steve Asmussen) și Awesome Feather (în 2010 pentru antrenorul Stanley Gold).

Ultimul cal. pentru a câștiga Juvenile Fillies și apoi Kentucky Oaks a fost Silverbulletday (în 1998 pentru antrenorul Bob Baffert). Mike Smith are cele mai multe victorii (3) dintre orice jockey: Caledonia Road (în 2017 pentru antrenorul Ralph Nicks), Songbird și Stardom Bound (în 2008 pentru antrenorul Christopher Paasch).

Favoriții actuali la pariuri sunt Bast (+275), Donna Veloce (+300) și British Idiom (+400). Antrenorul din Santa Anita Park, Bob Baffert, l-a câștigat de două ori: în 1998 cu Silverbulletday și în 2007 cu Indian Blessing.

Ambelepumpedele au fost favorite în anii lor, cu cote de +170, respectiv +180.

Baffert îl va înșa pe Bast în ediția din acest an. Dacă Donna Veloce va câștiga, ea va fi prima care o va face vreodată dintr-un singur început de carieră. Ea a câștigat la Santa Anita Park la debutul ei, câștigând o viteză de 91 Beyer în timp ce a câștigat un sprint de 6 1/2 furlong cu peste 9 lungimi. Bast și Donna Veloce sunt ambele fiice ale unchiului Mo, care a câștigat Breeders' Cup Juvenile în 2010.

British Idiom este perfect în două începuturi de carieră, inclusiv Darley Alcibiades Stakes (G1) la Keeneland ultima dată. . Antrenorul ei, Brad Cox, a câștigat primul său eveniment Breeders' Cup anul trecut, cândMonomoy Girl a luat acasă Longines Breeders' Cup Distaff.

A | ||787longshot on the rise is Lazy Daisy (+1000), pentru antrenorul Doug O'Neill. După ce și-a câștigat debutul, Lazy Daisy a terminat pe locul patru în spatele lui Bast în Del Mar Debutante (G1). Lazy Daisy a călătorit apoi la Churchill Downs (locul Kentucky Derby și Kentucky Oaks) și a câștigat Pocahontas Stakes (G2).

Pariuri recomandate: Câștigă pe Lazy Daisy; Caseta Exacta cu Lazy Daisy și Bast.

Câștigă pe Lazy Daisy Pentru a câștiga Pupele Juvenile Breeders' Cup
+1000
Bodog