Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021 Blast Premier Fall Finals Opening Betting Picks

Pariuri de deschidere pentru finala de toamnă Blast Premier 2021

Opt echipe vor începe să se lupte înFinala de toamnă Blast Premier 2021, meciurile de deschidere având loc pe 24 noiembrie 2021.

Chiar înainte de Ziua Recunoștinței americane, începe || |650Counter-Strike GO Blast Premier Series. Această finală de toamnă începe în perioada 24 noiembrie - 28 noiembrie. Opt echipe participă la acest turneu, dar ne concentrăm pe prima dată de acțiune, astfel încât pariorii să poată avea doar o gustare a acțiunii. Iată o previzualizare rapidă a pariurilor noastreprevizualizarea pariurilor sportive.

 Finalele de toamnă Blast Premier 2021 și alegerile de deschidere pentru pariuri

  • Data de începere : 24 noiembrie 2021
  • Data de încheiere: 28 noiembrie 2021
  • Total echipe: 8 echipe
  • Locație: Copenhaga, Danemarca
  • Fondul de premii: 425.000 USD
  • Nivel: S-Tier

Din nou, scopul nostru este să facem o previzualizare simplă rapidă a meciurilor de deschidere. Aceasta va acoperi alegerile de pariuri de deschidere din prima zi.

Previzualizarea meciurilor rundei de deschidere BLAST

Cele mai bunesite-urile de pariuri oferă întotdeauna cote excelente pentru sporturi. Chiar și acest turneu de nivel inferior nu face excepție. Spre deosebire de turneele de nivel superior, toate aceste meciuri vor fi cele mai bune dintre trei meciuri sau Bo3. În primul rând, să aruncăm o privire la câteva dintre numereleBLAST rundei de deschidere. Acestea vor da o idee despre care favorite sunt cele mai amplificate la început.

Meciuri de deschidere Blast Premier 2021Betway
Vitalitatea echipei1,55
Lichid echipei2,32
Eroic1,52
FaZe Clan2,39
Natus Vincere1,10
MARE5,56
Ninja în pijamale1,47
Astralis2,46

Partea distractivă cueSports este că nimeni nu poate elimina elementul uman din el. Chiar și pentru sume mici de bani, există găuri de pariuri de exploatat în aceastăslate rotundă de deschidere de acțiune. Oricum, să ne aruncăm rapid în fiecare dintre cele patru meciuri.

BLAST Meciul 1: Team Vitality versus Team Liquid

Din nou, spre deosebire de drumul până aici, BLAST S-Tier are o dublă eliminare. Aceasta înseamnă pur și simplu că învinsul de aici va intra doar în parantezele inferioare. Așadar,Team Vitality și Team Liquid vor încerca doar să pună un avans în competiție.

Cea mai bună strategie aici este să înțelegem acea echipă Vitalitatea este pe un pic. În septembrie, au scos Astralis de două ori. Acum, aspectul mai important al tuturor acestor lucruri este următorul. Tocmai s-au înfruntat cu Team Liquid în urmă cu mai puțin de două luni. În acelMeciul în faza grupelor, Team Vitality a sprintat la un avans uriaș, dar a fost înjumătățit surprinzător de Team Liquid. Asta a creat un al treilea tur interesant.

Aici este locul în care curajul luiVitalitatea echipei a fost cel mai evident. Setul al treilea 16-11 nu a fost atât de aproape pe cât părea, deoarece Vitality a controlat hărțile și în cele din urmă meciul. Unii cred că Vitality a învățat ceva în acest meci, spre deosebire de Team Liquid. A fost un caz de Vitality a citit puțin decupările din presă.

Se așteaptă ca acest lucru să meargă din nou la distanță, Team Vitality renuntând la o victorie la cota de 1,55.

Team Vitality Pentru a învinge Team Liquid
1,55
Betway

MECCIUL BLAST 2: Eroic versus FaZe Clan

Este incontestabil distractiv să vizionezi aceste meciuri pe YouTube. Luați o după-amiază sau o seară doar pentru a le vizualiza pe îndelete pentru a aprecia mai întâi complexitatea acestui eSport. Vă va ajuta mai târziuperspicacitatea pariurilor.Eroic și FaZe Clan ar trebui să fie o altă luptă colosală cu o limită de la 9 am ET.

Acum, aici devine interesant. Heroic a putut să-și parcurgă meciurile fără să piardă un set, dar întotdeauna părea că o rundă ar putea fi în balanță. Apoi, a fost FaZe Clan care a renunțat la primul lor meci înainte de a reveni cu trei victorii consecutive. Asta a inclus o măturare de 16-0 într-unul dintre meciurile pe care nu le-am văzut tot anul.

Aici ne asumăm riscuri și mergem altfel.Alegerea noastră este FaZe Clan să șocheze puțin lucrurile în timp ce îl învinge pe Heroic cu 2,39 cote.

Team FaZe Clan Pentru a învinge Team Heroic
2,39
Bet99

MECCIUL BLAST 3: Natus Vincere versus BIG

Acesta este cel mai simpluBlast Metch din ziua de deschidere.Natus Vincere este un favorit uriaș față deMARE și este ușor de înțeles de ce. Singura lor slăbiciune este mulțumirea lor. S-a văzut puțin în faza grupelor din septembrie dar au câștigat oricum fiecare meci.

Problema celorlalte șapte echipe din turneu este că Natus Vincere este cunoscutul favorit cu Money încă în fold. Aceasta poate fi ultimele ieșiri majore pe care le vedem pentru Natus Vincere. El face diferența și este adevăratul game-breaker în acest turneu.Selectia noastra pentru meciurile de deschidere si turneu este Natus Vincere.

Echipa Natus Vincere Pentru a invinge Team BIG
1.10| ||816
Bet99

Meci exploziv 4: Ninja în pijama versus Astralis

UltimulMeci exploziv Caracteristicile din Ajunul Zilei RecunoștințeiNinja In Pijamas versus Astralis. Ninjas aproape că au pierdut în fața G2 ESports înainte de a reveni cu o rundă târzie. Acesta a fost cuprins între echipa BIG, clasată a opta.

Acum, Astralis a intrat în această rundă după ce a pierdut două meciuri cu Vitality. Au reușit să câștige trei din cinci meciuri, dar nu se așteaptă mare lucru de la ei. Ninja ar trebui să poată controla acest meci și o măturare nu ar fi o surpriză.Ninja în pijama este alegerea noastră finală din runda de deschidere.

Echipa Natus Vincere Pentru a învinge echipa BIG
1,47
Betway

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria la finala de toamnă Blast Premier 2021

Găsiți cele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe finala Blast Fall 2021, precum și pe zeci de alte turnee de esports de calitate. Cei mai noi utilizatori pot primi stimulente suplimentare atunci când se alătură prin linkuri. Bonusuri exclusive de bun venit sunt disponibile pentru pariuri pe seria BLAST și alte turnee. De asemenea, verificațiboosturile zilnice de eSports pe Betway pentru meciurile viitoare mai populare.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive| ||1338