Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Bellator 255 Free Picks And Predictions: Pitbull vs Sanchez 2

Bellator 255 Alegeri și predicții gratuite: Pitbull vs Sanchez 2

Acest weekend marchează prima dată când am avut un eveniment Bellator de la sfârșitul anului trecut. Acum, se pare că lucrurile încep să revină în sfârșit la „normal”, multe evenimente sportive majore reîncepând acum.

Este grozav să vedem în sfârșit listele Bellator înapoi pe ecranele noastre și începem lucrurile. off laBellator 255 cu un meci excelent între unul dintre cei mai buni din MMA,Brazilianul Patricio „Pitbull” Freire și Emmanuel Sanchez.

Avem șansele pentru lupta principală, precum și alte două lupte care sigur vor exploda noaptea, inclusivUFC’s Vărul lui Khabib Nurmagomedov, Usman, luptă împotriva lui Mike Hamel pentru a-și apăra recordul de neînvins.

Evenimentul va avea loc peFriday, April 2, laMohegan Sun Arena din Connecticut. Conectați-vă pentru preliminariile începând cu ora 18:00 (EST) cucardul principal începând cu ora 21:00 (EST).

Nostru Experții interni în MMA au analizatcotele de pariere de lacei mai buni furnizori de pariuri sportive online și vor oferi câteva alegeri gratuite. pentru principalele lupte. Așadar, haideți să rămânem blocați în asta.

Resurse de pariuri Bellator
Resurse de pariuri Bellator

Campionul deține un record de luptă de 31-4-0, în timp ce contestatorulEmmanuel Sanchez deține un record de 20- 4-0. Sanchez luptă din SUA și a arătat că are o gamă mare de lovituri, pe care va căuta să le folosească împotriva adversarului său mai scund.

Sanchez poate avea avantaj de înălțime și atinge, darPitbull este numit ca atare dintr-un motiv. Are o energie extrem de mare și are capacitatea de asă-și copleșească adversarii cu mișcarea și stilul său de luptă de mare intensitate. Așteptați-vă să vedeți acest lucru în forță în această seară de vineri.

Patricio Freire Pentru a-l învinge pe Emmanuel Sanchez
1,30
888 Sport

Unul dintre cei mai mari nenorociți din MMA@PatricioPitbull se întoarce în cușcă într-o săptămână pe@Showtime 😤#ShowtimeOnBellator #Bellator255 #BellatorFWGP pic.twitter.com/jTnCRa4g9c|| |760

— SHOWTIME SPORTS (@SHOsports) 26 martie 2021

Mike Hamel va pierde în fața unui de neoprit Nurmagomedov| ||767

This one will be the USA vs Russia, deoarece un alt membru al familiei Nurmagomedov își arată capacitatea de a domina jocul MMA. Vărul mai tânăr al lui KhabibUsman Nurmagonmedov deține un record de11-0-0 și a arătat de neoprit în luptele recente.

Mike Hamel a avut un drum mult mai dificil în MMA și a început ca un dezavantajat clar. Ne așteptăm ca acest lucru să meargă exact așa cum prevăd cei care fac cote, Usman adoptând aproape același stil de luptă ca și vărul său mai în vârstă și, probabil, unul dintre cei mai mari luptători liră la liră din toate timpurile.

Hamel || |778holds a record of 7-4-0 și are un dezavantaj ca întindere și înălțime. Deși nu arată atât de bine pentru american, există întotdeauna o șansă în sportul MMA și cu siguranță în meciurile cu Bellator.

Usman Nurmagomedov Pentru a-l învinge pe Mike Hamel|| |791
1.14
Betway

Cine este gata să-l vadă pe Usman Nurmagomedov într-o cușcă Bellator? 💯

Media ușoară neînvinsă (11-0) își face debutul foarte așteptat în evenimentul HUGE de luna viitoare#Bellator255 🇷 🇺pic.twitter.com/hF3Zkm2STf

— Bellator Europe (@Bellator_Europe)24 martie 2021

Tyrell Fortune va câștiga

Lupta finală a alegerilor noastre Bellator 255 esteconfruntarea grea dintre Tyrell Fortune și Matt Mitrione. Mitrione is no new blood to the MMA circuit and holds a record of 13-8-0. While he was once beginning to look like a force in Bellator, times have changed.

Tyrell Fortune este un luptător mai tânăr,de aproximativ 12 ani| ||826, and has the hunger you’d expect from any fighter in their prime. Expect to see this youth showing through during the bout.

Mitrione are un ușor avantaj de înălțime și greutate față de Fortune, dar este foarte puțin în el. Fortune nu a pierdut de la un knockout șoc din februarie 2020, de atunci a luptat de două ori și a părut solid. Luați-l pe luptătorul mai tânăr să-l câștige.

Tyrell Fortune Pentru a-l învinge pe Matt Mitrione
1,36
Sports Interaction

"Am murit în ambulanță... aveam cearceaful peste față" 😲

Înainte să lupte la#Bellator225, Listen to Tyrell Fortune describe death to @robinblackmma pe canalul nostru de YouTube ➡️https://t.co/48zUyDM1QB pic.twitter.com/Kqu6Fpupom

— DAZN Boxing (@DAZNBoxing)21 august 2019

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-o pe cea mai bună pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive