Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2022 Australian Open Women's Props - Ashleigh Barty A Favourite?

Recuzita feminină 2022 de la Australian Open - Ashleigh Barty, un favorit?

The || |638Australian Open anul acesta va avea loc la sfârșitul lunii ianuarie la Melbourne. VorAshleigh Barty sau Naomi Osaka să ia acasă trofeul? Săpăm înrecuzită!

The Australian Open începe în puțin mai puțin peste patru săptămâni. Există deja multă dramă pe partea doamnelor.Ashleigh Barty și Naomi Osaka sunt cele două favorite. Cu toate acestea, sunt vești cu Serena Williams și nu sunt bune. Cele trei povești au modificat recuzita de tenis cel puțin oarecum. Inutil să spun că acest turneu se așteaptă să includă o mulțime de artificii și supărări.

Marele șlem de deschidere va fi o perioadă fierbinte pe teren și în afara terenului. Acesta pare să fie cel mai sigur lucru aici.

Australian Open Women by The Numbers - Bătălia Barty/Osaka?

În acest moment, toate semnele indică o luptă întreAshleigh Barty și Naomi Osaka| ||665 for the title. Last February, Osaka slugged her way through the tournament and won the title. The tournament, with much stricter protocols again, expects to take place from January 17th to the 30th. This will be one crazy Australian Open and here are those props încă o dată.

Recuzită pentru femei Australian Open 2022Sports InteractionPowerPlay
Ashleigh Barty4,476,00
Naomi Osaka6,356,50
Emma Raducanu10,1310,00
Garbine Muguruza Bianco12.0011.00
Aryna Sabalenka12.0011.00
Anett Kontaveit13.2613.00
Iga Switek14.0013.00
Simona Halep16.0015.00

Cucotele la tenis feminin fiind actualizate, există unelenumbers la care nu se poate aștepta. De asemenea, o problemă inevitabil poate fi ascensiunea COVID în lumea sportului. Acesta este doar ceva despre care se va discuta indiferent de situație.

Problema COVID și Australian Open

Din nou, pare o temă familiară, dar aici suntem.COVID și Australian Open vor fi o problemă în curs de desfășurare. Vaccinate sau nevaccinate, variantele sunt încă acolo. Jucătorii vor testa pozitiv în mod inevitabil. Se pare că așa va merge.

Australia, în special zona Melbourne din Victoria, are o politică și protocoale extrem de stricte. Amintiți-vă că anul trecut nu au existat fani pentru perioadelegrand slam. În timp ce unele sporturi, cum ar fi NFL, încep să se relaxeze puțin acolo protocoalele, altele precum tenisul nu sunt.

Cu un număr crescut de cazuri, acest turneu va avea în continuare un fel de bule ca anul trecut. Vor fi diferențe, dar nimic drastic. Nu va fi ca ceea ce văd majoritatea în America de Nord. Acum, cum are acest impact asuprarecuzitele și favoritele? Da, există și alți factori, dar acest lucru este semnificativ.

Șansele în țara natală a lui Ashleigh Barty

Nu strica astaAshleigh Barty, originară din Australia,|| |725 has been used to this way of living for so long. The mental toll it may take on others does not bother her nearly as much. 2021 was quite the up and down year for Barty who did not play any of the year end tournments after losing in the third round of the US Open. This is where trying to gauge the favourites is far more challenging. 

Barty va intra ca sămânță numărul unu pe baza clasamentului de anul trecut. După aceea, oricine poate ghici despre formă. Ea se luptă din cauza accidentărilor și a problemelor legate de COVID de mai multe ori, câștigând Wimbledown, dar sincer a suferit în mare parte un an dezavantaj, conform standardelor lui Barty. Nu a existat nici măcar titlul Aussie Open sau medalie olimpică.

După cum am văzut cu Barty, orice este posibil. Ea poate câștiga pe aproape orice suprafață -- chiar și argilă și iarbă. Ea este una pe care nu o poți număra pentru2022 feminin Australian Open.

Ashleigh Barty Pentru a câștiga Australian Open
6,00
PowerPlay

Openul Australian al lui Naomi Osaka Apărarea are întrebări

Totul a început atât de grozav anul trecut pentru Naomi Osaka. Chiar și cu COVID și cu toate reglementările, ea a câștigatAustralian Open cu relativă ușurință scăzând doar un set. Era al patrulea titlu de Grand Slam din cariera ei, iar jucătoarea de tenis părea pregătită să preia primul loc. Apoi, totul s-a dezlegat începând cu o surpriză supărată la Miami Open.

La French Open, ea s-a retras după primul tur, invocând probleme mentale. Ea a luat de la Wimbledon și a participat laOlimpiade. A pierdut acolo și apoi în runda a treia a US Open. Acea pierdere în trei seturi a declanșat o altă pauză care a durat până în prezent.

Osaka a câștigat toatepatru dintre ei de Grand Slam pe terenuri dure. Suprafața este adaptată pentru jocul ei de putere. Cu toate acestea, care este starea ei mentală de tenis în acest moment? Acesta este destul de necunoscut. Ar putea să se bucure de o alergare adâncă sau să fie eliminată devreme. Nu există automat în turneul din acest an. Propul ei variază în jurul valorii de 6,50 și ceva.

Naomi Osaka Pentru a câștiga Australian Open
6,50
PowerPlay

Who Else Can Step Up And Win The Australian Open?

Din nou, există mai mulți jucători care pot câștigavictoria la Australian Open. Unul care îmi vine în minte esteGabrielle Muguruza Bianco. Muguruza Bianco aproape a învins-o pe Osaka anul trecut la turneu, înainte ca Osaka să se adună târziu. Ea este la11.00 cote pentru a câștiga și ar putea fi o șansă medie decentă. De asemenea, în teren va fi și Emma Răducanu, care a câștigat US Open.

Cu toate acestea, Răducanu tocmai a fost testată pozitiv săptămâna trecută pentru COVID și, deși pare a fi asimptomatică, aceasta îi poate afecta pregătirea. După aceea, sunt Iga Switek și Simona Halep care pot câștiga ambele majore. Această primă majoră este un pic mai deschisă. Rețineți că Răducanu a trecut prin calificare pentru a câștiga acel US Open. Acestea fiind spuse, Muguruza Bianco poate scoate acest lucru de pe teren.

Gabrielle Muguruza Bianco Pentru a câștiga Australian Open
12.00
Sports Interaction

Pariorii au destul de multe opțiuni pentruCote de pariere la Australian Open pe măsură ce se apropie Crăciunul.

Cine este alegerea noastră CSB pentru a câștiga Australian Open?

Alegea noastră pentru a câștiga Australian Open este Ashleigh Barty.

Ca întotdeauna, există o mulțime de moduri de a elabora o strategie special pentru | ||838making the best prop bets, deci nu vă fie teamă să le priviți și la acestea.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive