CSB
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Australian Political Futures: Coalition or Labor?

Viitoarele politice australiene: coaliție sau muncă?

Alegerile americane nu au nimic asupraAlegeri federale din Australia. La CSB. încercăm șiprevăd care partid va câștiga premierul la viitoarele alegeri.

Alegerile federale din AustraliaAustralian Federal Election se poate întâmpla oricând. Aici, la România Sports Betting, vom încerca să handicapăm care partid va câștiga premierul. De asemenea, listăm câteva nume pe care să le urmărim pe parcurs. Va găsiCoaliția o cale sau va puteaMurcii să reziste? Este o întrebare excelentă, care nu are un răspuns sau chiar neapărat un orar.

Să spunem că acesta este un proces destul de complicat, ca să spunem cel puțin. Sperăm că acest lucru va fi mai puțin controversat decât ceea ce poate fi tipicpolitica internaționalăpoate fi. Apoi, din nou, este Australia, așa că poate că asta ar trebui să fie norma.

Există doi candidați probabili pentru următorul premier, care va determina controlul partidului în Australia. Partidul laburist este condus de Anthony Albanese, în timp ce Scott Morrison conduce partidul liberal și este titularul în funcție.

COVID-ul a creat un mediu nebunesc în Australia și, ca urmare, aceste alegeri viitoare încă nu au o dată stabilită. . Ce? Ce fel de alegeri sunt alea? Acesta este AFE pe scurt.

Numerele alegerilor federale australiene când 2021 se apropie de sfârșit

Se apropie alegeri federale, deoarece ne aflăm în fereastră pentru unalegeri federale în Australia. Pentru cei din America de Nord și mai ales din Statele Unite, nu există o zi stabilită pentru alegeri. Cu toate acestea, pe partea bună, unelenumere pot fi pariate pentru a determina controlul partidului. Acesta este, pentru toate intențiile și scopul, accentul nostru la CSB.

Interesant, majoritatea site-urilor pe care le-am văzut întrerupe contractele futures începând cu 30 noiembrie. Iată tabelul de mai jos:

Cote pentru alegerile federale din Australia din 2022BodogSports InteractionBetOnline
Coaliție1,711,761,69
Munca de muncă2,001,901,85

Mulțumiri specialeBetOnline România aripă pentru numerele solide. Nici măcar nu multe site-uri sunt pe asta așa cum sunt. Sporturile lornumerele sunt, de asemenea, destul de bune.

Viitoarele politice australiene: atunci când au loc alegeri?

Când săpăm înViitoarele politice australiene, ne dăm seama cât de complicat și diferit este de politica americană. De exemplu, nu există nicio idee despre când vor avea loc alegerile. Există idei și speculații, dar puține, dacă nu există, informații concrete.

De exemplu, există câteva idei despre când pot avea loc alegeri federale din Australia. Termenul limită pentru începerea procedurilor este 21 mai. Aceasta oferă șase săptămâni pentru ca toate numărările complexe ale Senatului să se termine și să fie aleși pentru a-și începe mandatul până la 1 iulie.

Partea principală a alegerilor se concentrează pe liderii de partid care, în esență, se vor lupta pentru funcția de prim-ministru. Dacă unul este Scott Morrison, s-ar putea să nu fie momentul acum. Evaluările de aprobare ale lui Morrison au scăzut constant în 2021 și sunt acum cele mai scăzute din martie 2020. Aceasta a fost în timpul incendiilor de vară neagră (65 până la 46% reprezintă o scădere semnificativă).

Momentul este cheia pentru ca Morrison și orice coaliție liberală să își mențină controlul în Parlamentul australian. Morrison deține încă un avantaj asupra lui Anthony Albanese, liderul laburist, dar acelenumerele se erodează. Morrison a deținut un avans de 28 de puncte procentuale în februarie. Acest procent a scăzut la 16 în urmă cu doar o săptămână. În timp ce cifrele de aprobare ale lui Albanese sunt aproape, chiar și cu 25% nesigur cu privire la modul în care va performa el, lucrurile se înăsprește considerabil.

Scott Morrison, The Liberals și The Australian Power Grip

Oricine care trebuie să creadă cinevaScott Morrison și liberalii ar putea avea unele probleme. Un lucru este clar. Morrison face campanie din greu, rapid și gratuit. El a promovat alternative energetice pentru mașinile electrice și multe altele în ultima lună. Cele mai multe dintre opiniile lui Morrison sunt centrate direct spre moderat. Ce inseamna asta? Gândiți-vă la un conservator-moderat în Statele Unite. Liberal nu este viziunea tradițională în Australia.

Au fost destul de multe gafe și greșeli în ultimul an cu Australia lui Morrison. Mulți oameni consideră că răspunsul Australiei la COVID a fost prea restrictiv. Au existat videoclipuri cu forță excesivă care au făcut știrile internaționale și diverse acuzații de abuz de poliție din cauza purtării măștilor. De asemenea, a existat o lansare lentă a vaccinurilor, chiar dacă Australia era în cea mai mare parte în blocare.

În ciuda acestui fapt, există unPuterea australiană pe care Morrison și coaliția sa o posedă. Este acea prindere la fel de fermă cum era? Răspunsul este nu. Partidul Liberal deține în continuare mici avantaje asupra economiei și chiar asupra COVID-19, alături de reputația internațională. Aceste numere sunt însă în câteva puncte procentuale de nivel. Acesta nu este un semn de rău augur, dar nici bun.

Problema cu Partidul Laburist din Australia

Vai,Partidul Laburist are un problemă în Australia. Ceasul ticaie. O alegere federală poate începe aproape în orice moment, iar titularul, Morrison, are avantajul. Ei au un avantaj în sondajele privind relațiile internaționale cu trei procente. Cu toate acestea, Albanese se descurcă cu mult mai rău.

Opoziţia în sine merge destul de bine. Ei conduc în sondaje când vine vorba de opt din nouă valori cheie, dar toate cu o marjă marginală care se află în limitele erorii. Acestea se bazează pe un sondaj cu două partide care a fost adoptat în 2019. Din nou, există multă incertitudine cu privire la ceea ce s-ar întâmpla în timpulferestrea electorală.|| |737

Australian Prime Minister / Party Control Pick

Selectările noastreselecțiile pentru Prim-ministrul australian și Controlul partidului s-au schimbat puțin. Este nevoie de un pariu aici.Luați Labour și Anthony Albanese într-o ușoară supărare la 2.00.

Luați Labour Pentru a controla Parlamentul Australian
2.00
Betway

Există o mulțime de bunuripariuri sportive și gratuitghiduri de pariuri pentru a ajuta toți pariotorii.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive