Bonus
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Boxing Picks: Anthony Joshua vs Tyson Fury

Selecuri de box: Anthony Joshua vs Tyson Fury

Aceasta este lupta pe care a avut-o lumea boxului discutand de ani de zile. Avem, în sfârșit, luptapreconizată pentru 2021, nu doar o dată, cide două ori!Furia se deschide ca favorit și foarte probabil vom vedea unele dintre cele mai bune boxe de la campion dacă el rămâne disciplinat înainte de luptă.

The fights will unify the titlurile mondiale, pe care le deține fiecare luptător,prima luptă având loc în iunie sau iulie și a doua mai târziu în anul în noiembrie sau decembrie.

Deși datele nu sunt încă stabilite în piatră, este clar că această luptă este următoarea mare luptă în box și va atrage fani din in jurul lumii. Scena este pregătită și dacă organizatorii pot manevra în jurul restricțiilor COVID-19, există șanse foarte mari ca cele două date programate pentru aceste lupte să meargă înainte.

Ambeleluptătorii sunt destul de diferiți. stilistic. Fury este boxerul mai natural, dar Joshua are tinerețea de partea lui, ceea ce se reflectă și în fizicul său.Anthony Joshua are un cadru imens și o lovitură devastatoare, în special uppercuts.

Acest meci este de o importanță uriașă, deoarece câștigătorul va fi încununat de necontestat. campion la categoria grea, ceea ce nu am mai văzut de ceva vreme. Deontay Wilder a fost ultimul contestatar, dar nu a mai rămas nimeni în joc decât acești doi.Cine va câștiga campionul incontestabil în 2021?

Experții noștri interni în box au evaluatcotele de box din foartecele mai bune casete de pariuri sportive online disponibile jucătorilor din România și au făcut câteva predicții pentru primul meci. Rămâneți pe fază pentru mai multe despre marea luptă!

Resurse de pariuri la box
Boxing Betting Resources

Mulțiexperți „Regele țigănesc” pentru a trimite foarte mult pe Joshua. Este ceva cu care avem tendința să fim de acord, Joshua nu este nici pe departe la fel de bun pe picioarele lui ca Fury. Gama lui de lovitură poate fi letală, dar nu are genul de viteză sau precizie ca Fury.

Am văzut cât de bun poate fi Fury când l-a luptat cu Deontay Wilder în ultimul său meci important. Mai mult, am văzut cât de sărac poate performa Joshua, așa cum a făcut acum două lupte, cândAndy Ruiz Jr. a șocat lumea și l-a învins pe britanic..

Furia deține un record remarcabil de 30-0-1 și Iosua 24-1-0. Înfrângerea în fața lui Ruiz este îngrijorarea care va atârna peste capetele fanilor lui Joshua. El a arătat că poate dansa cu cei mai buni din joc, dar această scăpare recentă a afectat șansele, mulți sperând că nu va fi făcut același lucru pentru încrederea lui Joshua.

Tyson Fury Pentru a-l învinge pe Anthony Joshua
1,53
888 Sport

𝗢𝗡𝗘 𝗬𝗘𝗔𝗥 𝗔𝗚𝗢 𝗧𝗢𝗗𝗔𝗬...@Tyson_Fury a stabilit scorul împotriva lui Deontay Wilder și a devenit || |763@WBCBoxing Campion mondial la categoria grea...

Iată acea victorie emblematică a Regelui țigan într-un singur GIF 😎pic.twitter.com/kbYOIA4bqF

— Frank Warren (@frankwarren_tv)22 februarie 2021

Furie pentru a câștiga prin KO/TKO

Tyson Fury a luptat de 30 de ori de-a lungul carierei sale, 21 dintre aceste lupte terminându-se prin KO/TKO. Deși nu are aceeași putere ca unii dintre marii grei ai trecutului, Tyson este înspăimântător de precis și poate încă oferi suficientă putere pentru a-i pune pe luptători pe spate.

Așa cum am văzut la prima luptă. între Joshua și Ruiz, dacă cineva îl prinde pe bărbatul de la Watford, este susceptibil să cadă. Acesta este ceva ce Tyson va căuta să exploateze. Previzăm că el va intra și ieși și își va folosi ritmul și rapiditatea pentru a-l învinge pe Iosua.

Aceasta nu înseamnă că nu va veni un pericol de la Iosua, dar nu este ceva ce se va întâmpla. a supăra Fury.La 32 de ani, este foarte mult în floare. Am văzut și am auzit de lupte pe care le-a avut atât fizic, cât și psihic, dar dacă va fi gata de luptă, aceasta va fi o afacere unilaterală.

Nu ne așteptăm să vedem o lovitură de KO devreme, dar mutilarea psihologică și fizică de la „Regele țiganului”. El își va folosi înălțimea până la înălțimea lui și va atinge efectul, învingându-l pe Joshua pe tot parcursul meciului. Așteptați-vă să vedeți un masterclass de la Fury.

Tyson Fury Pentru a-l învinge pe Anthony Joshua prin KO/TKO
2,01
Sports Interaction

„Am nevoie doar de șase, șapte săptămâni de antrenament pentru acești vagabonzi.”@Tyson_Fury își ia o pauză de la antrenament, dar spune că poate fi gata într-un pic de pălărie.pic.twitter.com/qsuwkQLEl2

— ESPN Ringside (@ESPNRingside)13 martie 2021

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive