Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Boxing Free Picks & Predictions: Andy Ruiz vs Anthony Joshua

Pronostici și alegeri gratuite de box: Andy Ruiz vs Anthony Joshua

Sunt exact 3 zile până ne îndreptăm spreDiriyah Saudi Arabia pentruClash on the Dunes, undeAndy Ruiz will apără-și WBA, IBF, WBO și Titluri IBO la categoria grea.

Un rezultat șocant în primul meci dintre cei doi au văzutAnthony Joshua, boxerul numărul 1 în lumea de la acea vreme, luați o lovitură la cap în a treia, din care nu și-a putut recupera.

Acesta este trebuie să câștige lupta pentru Joshua, o pierdere aici ar putea semna un sfârșit al carierei sale în vârf.

Având în vedere ce este în joc pentru ambii luptători,cotele sunt într-adevăr în creștere. Există cote excelente și pariuri utile acum disponibile la Pariul 365 pentru această confruntare la categoria grea.

Poate Ruiz să o facă din nou în deșert?

Andy Ruiz (3.40) vs Anthony Joshua (1.30)

Anthony Joshua are totul de pierdut în aceasta. Pierderea neprevăzută în primul meci dintre cei doi înseamnă că de data aceasta toată presiunea va fi asupra AJ.

O victorie ar însemna că va fi în competiție pentru unii dintre fanii boxului „super-lupte”. din întreaga lume speram să vedem.

AJ vs Wilder și AJ vs Tyson Fury, au fost ceea ce ne așteptam să vedem la sfârșitul anului, nu Ruiz runda 2.

Nonetheless, the Mexican has earnt the right to be in the fight and will be anything but easy for Joshua to overcome.

Credem că va fi puțin probabil ca acesta să ajungă la un knockout din runda a șaptea|| |705 like we saw in June at the Madison Square Gardens. But, we do see Joshua learning from his mistakes in the first and putting the Mexican on the canvas.

Așteptați-vă ca Anthony Joshua să câștige.

Anthony Joshua Pentru a-l învinge pe Andy Ruiz
1.30
Sports Interaction

Joshua să revină pe drumul cel bun, Anthony Joshua să câștige în primele runde 1-6 (3.25)

Au fost multe speculațiiîn urma luptei din iunie , a fost prea relaxat, tabăra lui nu l-a pregătit corespunzător, a existat o accidentare sau a fost pur și simplu depășit de mexican.

Deși s-ar putea să nu arate ca genul pentru a pune capăt drumului lui AJ de a deveni greutatea grea numărul unu unificat de pe planetă,Ruiz este foarte tehnic și extrem de rapid.

Va încerca să încerce și adu-l pe Joshua în apropiere și lucrează-l.

Joshua are mult mai multe instrumente cu care să lucreze decât Ruiz. El va ști, mergând în luptă, ce intenționează să facă Ruiz și cum poate evita asta. Concentrarea și concentrarea asupra planului de joc vor fi vitale pentru a-și recâștiga titlurile.

Anthony Joshua este un individ extrem de disciplinat și va fi dornic să repare ce s-a întâmplat la New York. Ne așteptăm ca această luptă să meargă așa cum credeam cu toții că va avea loc prima.

Ia-l pe Anthony Joshua să ia lupta în primele runde 1-6.

Anthony Joshua Pentru a câștiga în primele 1-6 runde
3,25
Sports Interaction

Anthony Joshua va câștiga prin KO, TKO sau DQ (3.12)

The Tânărul de 30 de ani din Watford are un profesionistrecord de box de 33-1, din cei | ||79733 wins 22 were knockouts.

El este supranumit „Distrugătorul” și din motive întemeiate. Își adormea ​​adversarii cu ușurință și în primele runde de lupte. Acesta este motivul pentru carecotele de pariuri la box au fost atât de puternice împotriva lui Ruiz în prima luptă.

Această luptă este mai mult decât doar câștig.AJ a pierdut într-o manieră îngrozitoare la MSG și va dori să-și reintroducă numele ca luptător numărul 1 la categoria grea.

Ne simțim că trebuie să facem asta el trebuie să meargă la Ruiz din runda întâi și să arate publicului că rezultatul din ultima a fost doar unul singur.

Se așteaptă ca AJ să-l facă KO/TKO pe Ruiz pe parcursul luptei.

Anthony Joshua Pentru a câștiga prin KO, TKO sau DQ
3,12
Sports Interaction