Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Anderson Silva Vs. Tito Ortiz Fight Odds, Picks & Predictions

Anderson Silva Vs. Tito Ortiz Fight Cote, alegeri și amp; Predicții

The Triller Fight Club carte de box, care era programată să aibă loc pe 11 septembrie at Staples Center in Los Angeles, has been moved to the Seminole Hard Rock din Hollywood Florida. Co-principalul acestei cărți, prezintă o confruntare între fostul campion UFC la categoria medieAnderson Silva și fostul campion UFC la categoria grea ușoarăTito Ortiz. Concursul are loc la 195 de lire sterline.

Silva, ai cărei ultimii șapte ani în UFC l-au văzut cu o rundă de 1-7-0-1, a revenit pe ringul de box pentru prima dată în aproape 16 ani. ani când s-a confruntat cuJulio Cesar Chavez Jr. în iunie. Silva, care a avut un record de box profesionist de 1-1 la acea confruntare, l-a învins pe Chavez printr-o decizie împărțită într-un meci de opt runde.

Ortiz, care nu a concurat ca boxer profesionist, nu a luptat. în MMA din 2019. Ortiz are un record de 3-0 în MMA din 2017, dar nivelul său de competiție palidează în comparație cu cel al lui Silva în ultimele trei ieșiri.

Să aruncăm o privire la | ||664Anderson Silva vs. Tito Ortiz betting picks.

Capitolul 1 din#TrillerFightClub LEGENDS II Tito Ortiz vs Anderson Silva Docuserie picături MÂINE. 🔥🔥🔥@SpiderAnderson @titoortiz

Bilete PPV disponibile pe@FiteTV șihttps://t.co/GeLIvX7DIP

Link în bio pentru bilete la stadion.pic.twitter.com/BqXxH7PQFe

— Triller Fight Club (@trillerfight)27 august 2021

1st Fighter| ||689Bet99Bet992nd Fighter
Anderson Silva1,086,33Tito Ortiz

Verifică accesați cote de box pagina pentru mai multe informații despre box

Anderson Silva (1.08) vs. Tito Ortiz (6.33)

& #128680;#TrillerFightClub ACTUALIZARE 🚨

Evenimentul nostru din 11 septembrie va fi însoțit de Legendele UFC ANDERSON „THE SPIDER” SILVA de la Sao Paolo, Brazilia vs. „THE HUNTNGTON BEACH BAD BOY” TITO ORTIZ pentru un meci de box cu 8 runde cruiserweight 💪

PPV disponibil pe@FiteTV
Biletele la stadion vor fi în curândpic.twitter.com/quVFjIFxg6

— Triller Fight Club (@trillerfight)12 august 2021

Silva a fost un dezamăgit semnificativ pentru Chavez înaintea confruntării din iunie. dar nu numai că fostul campion UFC a arătat bine împotriva fiului unei legende a boxului, dar a câștigat și concursul prin decizie împărțită.

Silva a atras recenzii excelente pentru performanța sa împotriva Chavez. Fostul campion UFC și-a dorit de mult să se întoarcă pe ringul de box, dar nu a reușit să facă asta în timp ce era sub contract cu UFC.Bătrânul de 46 de ani a vrut în mod clar să arate că era serios în ceea ce privește trecerea la box împotriva lui Chavez. A îndeplinit acea misiune și, odată cu acea victorie, s-a pregătit pentru mai multe resturi de box.

Nu sunt sigur că a văzut cineva opotrivire cu Ortiz ca urmare a victoriei sale asupra lui Chavez, dar aceasta este lupta pe care a acceptat-o ​​Silva. Dacă Silva se antrenează la fel de greu ca și pentru meciul cu Chavez șise potrivește cu acea intensitate în interiorul ringului, nu ar trebui să aibă nicio problemă să-l învingă pe Ortiz într-o luptă directă de box.

Anderson Silva Pentru a-l învinge pe Tito Ortiz
1,10
10Bet

Cote în această luptă suntfoarte în favoarea lui Silva. Există două motive pentru aceasta. În primul rând, a fost întotdeaunaunul dintre cei mai buni atacanți din MMA, iar în al doilea rând, Ortiz nu a fost niciodată cunoscut ca atacant, deoarece trecutul său era în lupte. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că Ortiz nu ar trebui luat în considerare atunci când pariază pe această luptă. Personalitatea și ego-ul lui Silva l-ar putea face peOrtiz să fie un dezamăgit viu.

Silva are tendința de a-și face pașii atunci când simte că are un avantaj față de un alt luptător. Această abilitate l-a făcut unul dintre cei mai frustranți luptători de înfruntat în perioada lui de glorie.creierul lui a funcționat ca un computer și odată ce și-a dat seama unghiurile, a pututsă-l facă chiar și pe cel mai bun adversar să pară prost. His mind didn’t keep up with his reflexes as he aged and that cost him the UFC title against Chris Weidman. If Silva gives Ortiz, who isn’t the best striker, an opportunity, he could find himself on the losing end of this fight. That’s a big could. I don’t see that happening.

Nu văd prea multă valoare în Silva ca o alegere pentru a câștiga, dar ar putea fi în valoare de a pune ceva jos pe Silva pentru a câștiga într-un anumit mod sau pentru a merge cu numărul de runde. Cred că Ortiz durează lupta, dar îl văd pe Silva câștigând prin decizie.

“Ia-ți biletele personal sau PPV acum! @trillerfightclub@triller #TrillerFightClubhttps://t.co/hJCMKxUz7s pic.twitter.com/V0e99faVMP

— Anderson Silva (@SpiderAnderson)7 septembrie 2021


Anderson Silva Pentru învinge-l pe Tito Ortiz
1,10
Sports Interaction

Silva are un avantaj mare în abilitățile de box în acest meci. Acest avantaj va fi sporit de faptul că meciul arese desfășoară la 195 de lire sterline. Ortiz a spus că nu a atins acest punct de când era la facultate. Reducerea greutății este probabil să epuizeze cardio-ul lui Ortiz, precum și o parte din forța lui.

Anderson Silva Pentru a-l învinge pe Tito Ortiz
1,10
Bodog

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive, cum ar fi SportsInteractin (SIA), where you can wager online and choose the best one for you:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive