Vezi toate site-urile de pariuri sportive
F1 Championship Picks: Abu Dhabi Grand Prix Winner Takes All

Selecții pentru Campionatul F1: Câștigătorul Marelui Premiu Abu Dhabi ia totul

După ce a avut fiind cel mai interesant și mai imprevizibil sezon, suntem până la ultima cursă:Marele Premiu Abu Dhabi. Acest Campionat Mondial de Formula 1 din 2021 a văzutLewis Hamilton of Mercedes vine din spate pentrucaptură al optulea său campionat. Cu toate acestea,Max Verstappen și Red Bull| ||645 still have an outside shot of spoiling their party. It will all be decided this Saturday as we give our betting pick.

Înainte de a ne arunca în această previzualizare finală, să ne uitămsă ne uităm la cotele de pariuri în Formula 1 pentru Marele Premiu Abu Dhabi. Din motive evidente,Hamilton este foarte favorizat pentru a câștiga și este urmat îndeaproape de Verstappen. Coechipierul lui Hamilton, Valterri Bottas este un al treilea îndepărtat, în timp ce restul poate fi considerat în cel mai bun caz lovituri de la distanță.

pilotarBodogSports InteractionBet99
Lewis Hamilton1,591.591,60
Max Verstappen2,592,593,00
Valtteri Bottas15,0015,0016,00
Sergio Perez31,0031.0031,00
Lando Norris69,0070,0069,00
Charles Leclerc82,0080,0082,00
  • Cote la Marele Premiu Abu Dhabi: Pariați Hamilton sau Verstappen?Data/Ora: | ||695Sun, Dec. 12, 8:00 AM ET
  • Locație: Circuit Yas Marina, Insula Yas, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
  • Rețea: TSN, ESPN (Statele Unite ale Americii)

Acest lucru se reduce la Hamilton și Verstappen, așa cum credea toată lumea. Dar ceea ce cei mai mulți nu se așteptau a fost cât de aproape ar fi Verstappen de Hamilton.Cine va câștiga Marele Premiu Abu Dhabi va câștiga campionatul.Dar dacă Verstappen și Hamilton nu termină printr-un act de Dumnezeu, tânărul olandez ține departajarea.

Perechi de șoferi pentru conferința de presă de joi:

Hamilton & Verstappen
Bottas & Perez

🍿🍿& #127871;pic.twitter.com/IywjDwoxqJ

— ESPN F1 (@ESPNF1)8 decembrie 2021

Amândoi au o șansă . În timp ce Hamilton are avantaj, vom argumenta pentru amândoi concurenți:

Cazul Hamilton: Pedigree de campionat

"Nu subestima niciodată inima unui campion", a spus legendarul antrenor de la Houston Rockets, Rudy. Tomjanovich, în timp ce a condus echipa cu cap de serie a șasea la un campionat consecutiv improbabil. Deși nimeni nu l-a scos vreodată pe Lewis Hamilton, el a fostîn urma lui Verstappen pentru trei sferturi din sezon.

Hamilton a câștigat trei dintre primele patru curse, apoi a câștigat doar două după Marele Premiu al Mexicului, a 18-a cursă. Ce face campionul de șapte ori? Câștigă următoarele trei curse: Sao Paulo, Qatar și Arabia Saudită pentru a egala Verstappen șidevine favoritul cu cote de pariuri similare cu cele din pre-sezon.

Briticul a terminat pe locul al treilea. sezonul trecut, dar a câștigat patru din ultimele șase Grand Prix Abu Dhabi anterior. De asemenea,deține cel mai rapid record de tur pe circuitul Yas Marina, pe care l-a stabilit în urmă cu doi ani.

Dar Hamilton aduce aici și ceva ce nu a făcut înainte: niște foc. A fost aproape necontestat în sezoanele sale anterioare, dar un tânăr și uneori nesăbuit Verstappen a pățit ursul în interiorul Hamilton.

"Regulile nu se aplică sau nu se gândesc la reguli. „

Lewis Hamilton îl acuză pe Max Verstappen că „a depășit limita” după ce a palpitant GP Arabiei Saudite

👉https://t.co/2timPDWrqX pic.twitter.com/eO8ZusSCnl

— CNN Sports (@cnnsport)December 7, 2021

O tactică controversată a lui Verstappen în Marele Premiu al Arabiei Saudite a stârnit furia lui Hamilton și a echipei sale. Verstappen a condus „prea repede” în run-off, aproape ciocnindu-se de Hamilton. Criza a fost evitată și Hamilton și-a revenit pentru a câștiga cursa. Verstappen a terminat pe locul doi. Dar aceasta este doar o o privire asupra rivalității în devenire dintre cei doi.

Cazul lui Verstappen: Nimic de pierdut

Prostia tinereții! Max Verstappen, după cum a făcut aluzie Hamilton, este unbărbat care trăiește pe margine. Tânărul de 24 de ani a avut campioana pe frânghii, dar de atunci a rămas în urmă, terminând în fața lui. spate pentru ultimele trei curse. Verstappen se bucură de un sezon remarcabil, avânda câștigat nouă curse în acest sezon când a avut doar 11 în ultimele opt curse.

A terminat în primele două. în nouă dintre ultimele zece curse ale sale și a devenitcel mai tânăr pilot care a marcat un Grand Slam, pe care l-a reușit la Marele Premiu al Austriei. El a stabilit, de asemenea, un record îndoielnic de a aveacele mai multe victorii de curse fără să fi câștigat un Campionat Mondial după ce a câștigat Marele Premiu al Belgiei.

Pentru Verstappen, învingerea lui Hamilton se rezumă la a-și păstra calmul și a evita greșelile. Circuitul Yas Marina a fost adesea descris ca fiind unul dintre cele mai complexe circuite. Ela câștigat Marele Premiu de anul trecut, care a marcat singura dată când a câștigat în circuit. A terminat al doilea în 2019 și al treilea în 2018. 

🔥 Cuvinte înflăcărate de la Max Verstappen după cursă 💬#F1 #SaudiArabianGP 🇸🇦pic.twitter.com/MgqOMoi5Pn

— Motorsport.com (@Motorsport)5 decembrie 2021

Dar ce Verstappen acum este ceea ce Hamilton era în tinerețe: neînfricat, dacă nu puțin prea entuziasmat. Acest nou-venit ar putea doar să preia Hamilton ca cel mai mare talent al sportului. El a condusca un campion pentru cea mai mare parte a sezonului, iar echipa sa Red Bull a redus în sfârșit diferența față de Mercedes.

Oricât de mult ne-am dori să-l alegem pe Verstappen pentru a-l detrona pe Hamilton, această rasă poate servi în schimb ca regizor. Michael Jordan a trebuit să piardă în fața lui Joe Dumars și a lui Detroit Pistons de trei ori, în timp ce Oilers a lui Wayne Gretzky au fost măturați de dinastia dinaintea lor, insulenilor.

Verstappen va fi regele Formulei 1.Doar nu încă.

Hamilton Pentru a câștiga Marele Premiu Abu Dhabi
1,59
Sports Interaction

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria curse cu Formula 1

Găsiți șiconsultați recenzia noastră interacțiunea sportivă pentru a afla mai multe despre cum să pariațimiriați pe Formula 1 și alte sporturi cu motor. Acest top de pariuri sportive online este un must-have pentru România. Dar, în afară de SIA, există câteva alte cărți care merită investiția ta. Consultați-le și vedeți cum puteți beneficia demultelor oferte de bonusuri de pariuri online.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive