Bonus
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Politics: Mixed Messages Being Sent in US Election Betting Lines

Politică: Mesaje mixte trimise în liniile de pariuri electorale din SUA

Bovada oferă a serie de pariuri de prop care au de-a face cuAlegerile prezidențiale din SUA din 2024. Să aruncăm o privire laproiectele noastre de pariuri.

Selecțiile actuale ale alegerilor prezidențiale din 2024

Într-un singur pariu, șezândPreședintele Joe Biden este văzut ca favorit. În altul, el este un underdog. Donald Trump și Ron DeSantis se află într-o altă recuzită, în timp ce, în cele din urmă, se pare că toți vor lua un loc din spate peste doi ani în fața actualului vicepreședinte al SUA Kamala Harris.

  • Bodog. oferă o serie de pariuri la alegerile prezidențiale din SUA din 2024
  • Președintele în exercițiu Joe Biden este favoritul cu 2,20 pentru a fi din nou candidatul democrat
  • Donald Trump și Ron DeSantis sunt 3,50 co- favoriți pentru a câștiga nominalizarea republicană

Deși mai sunt mai mult de trei ani până cândAmericanii vor merge la vot din nou pentru a alege un președinte, deja pariul șansele sugerează că2024 cursa pentru Biroul Oval s-ar putea dovedi la fel de intrigant caCursa prezidențială din 2020, dacă nu cu atât mai mult.

În cursulcandidatura pentru Casa Albă din 2020, era evident căPreședintele în exercițiu Donald Trump ar fi din nouCandidatul republican. În această etapă, cu siguranță nu pare să existe nici pe departe aceeași cantitate de certitudine că actualul președinte,democratul Joe Biden, va căuta un al doilea mandat ca cel al Americii. șeful statului.

Între timp, deși este clar căTrump are încă o bază solidă de sprijin în rândul unui segment al dreptei americane, adevărul este căa pierdut alegerile din 2020. Un alt element al Partidului Republican pare pregătit săsă treacă de la experimentul Trump și să caute o nouă față a dreptei.

Toată această incertitudine. poate fi văzut în liniile de pariuri la2024 alegerile prezidențiale din SUA. A spune că sunt transmise mesaje mixte este ca și cum ai spune că America rămâne o țară divizată.

Pariul pe cotele în continuă schimbarecote politice este întotdeauna un urmărire populară. Să aruncăm o privire la câteva dintre primele randamente în termeni derecuzită pentru pariuri oferite de Bodog la următoarea cursă prezidențială.

Biden His Time|| |715

Thus far, the Casa Albă Biden a livrat destul de multa livrat ceea ce era de așteptat de la alegerea sa victorie. A fost calm. Ei și-au păstrat un profil scăzut, s-au îndepărtat de problemele care contează și au făcut tot posibilul să se distanțeze destrălucirile bombastice zilnice care au definit Mandatul lui Trump.

La 78 de ani, Biden ,al 46-lea președinte al Statelor Unite, a stabilit deja un nou standard ca cea mai în vârstă persoană vreodatăaleasă în funcție. Does Biden want to break his record?

Biden chiar nu a vorbit prea mult despre planurile sale de viitor. Totuși,facătorii de cote nu sunt pregătiți să-l anuleze. Într-un pariu de prop în care se întreabă cine va fi candidatul democrat la președinția din 2024, Biden este stabilit ca favorit 2.20.

CandidatBodog
Joe Biden2.20|| |749
Kamala Harris2,40
Pete Buttigieg21,00
Alexandra Ocasio-Cortez 21.00
Michelle Obama21.00
Elizabeth Warren21.00

Kamala Harris,Biden's Vice-President, se află pe locul secund în linia de pariuri la 2.40. După cei doi, există o renunțare semnificativă la Elizabeth Warren, Pete Buttigieg, Alexandra Ocasio-Cortez și Michelle Obama, toate la 21.00.

Este Donald Done Like Dinner?

CândTrenul Trump a deraiat de Biden Express laAlegerile prezidențiale 2020, unii credeau că Trump va pleca în liniște politică. Alții s-au gândit că va pleca, dar nu atât de liniștit.

Nimeni, totuși, nu a anticipat că o secțiune aPartidul Republican va căuta să scapă de Trump.Separarea partidului de Trump nu va fi ușor de realizat, pentru că atunci când vine vorba deDonald Trump, în general, dacă se prăbușește, îi ia pe toți ceilalți cu el.

Totuși, la fel de mult întrucâtTrump încearcă să rămână relevant cu mitingurile sale, unii republicani sunt dejase adună în jurul guvernatorului Florida Ron DeSantis ca noua fata a partidului. DeSantis este privit ca lumina lui Trump. El crede în mare parte din aceeași ideologie politică de dreapta ca Trump, dar pare să fie capabil săsă transmită mesajul într-un mod care creează mult mai puțin haos decât un Trump petulant. performanță.

CandidatBodog
Ron DeSantis3,50
Donald Trump3,50
Nikki Haley8,00
Mike Pompeo11,00
Kristi Noem15,00
Mike Pence15.00
În prezent, Bodog este listatTrump și DeSantis într-o căldură moartă pentruNominare prezidențială republicană în 2024 la cotă de 3,50.

Kamala Coming On?

În timpul alegerilor din 2020 s-a crezut căHarris a fost îngrijit ca eventual succesor al lui Biden. Unii au susținut chiar și speculațiile că Biden își va prezenta demisia din funcția de președinte înainte de sfârșitul mandatului său pentru a-i oferi lui Harris o pistă de aterizareoffer Harris some runway pentru a lucra în vederea decolării ca înlocuitor.| ||831

Harris candidat pentru președinte în 2020, dar campania ei a epuizat la începutul cursei. Cu toate acestea, o recuzită pentru alegerile prezidențiale din 2024 îl favorizează pe Harris să câștige la ora 5.00. Este chiar înaintea lui Biden (4.40) și Trump (6.50).

Destul de ciudat, DeSantis , având în vedere șansele egale ca Trump să fie candidatul republican prezumtiv, este din nou la o linie de pariuri de 11.00 când vine vorba de șansele sale de a câștiga președinția.

Unde să parieze pe alegerile prezidențiale din SUA din 2024?

Există un număr desite-uri de pariuri online de top care le vor oferi pariorilor șansa de a paria pe cel mai recent2024 US Presidential election odds. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. ConsultațiInteracțiunea sportivă șiBet99 ca exemple.

Thesignup bonus offers care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Vrei unprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile pentru pariuri oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe nou-veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

Vezi mai jostop sportsbooks unde o poți paria online și o poți alege pe cea potrivită pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive