Bonus
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Snooker: Breakdown and pick to win The Masters 2022 tournament

Snooker: Defalcare și alegere pentru a câștiga turneul Masters 2022

  • Ce: 2022 Masters sau turneul de snooker Cazoo Masters 2022. Va fi a 48-a oară când se va desfășura evenimentul.
  • Cine: primii patru candidați la câștigarea ediției 2022 a The Masters
  • Unde: Alexandra Palace din Londra, Anglia|| |644
  • When: 9–16 January 2022

Recunoscut ca unul dintre cele trei evenimente Triple Crown de pe circuitul profesionist de snooker, The Masters va începe 2022 cu un bang la Londra. Pornind inițial ca un eveniment cu invitație pentru primii 10 jucători din lume, terenul este acum un turneu de 16 persoane. Deși este un eveniment fără clasament, esteîncă considerat unul dintre cele mai proeminente turnee din universul snookerului. Terenul din acest an va fi încă unul stivuit, când campionul în vigoare Yan Bingtao se întoarce, împreună cu Ronnie O'Sullivan, care a câștigat evenimentul de șapte ori record.

Mai jos facem o inspecție mai profundă despre cine va fi încoronat. ca campion la primul eveniment major al anului.

Candidatul numărul unu: Judd Trump (4.00)

După ce a fost nevoit să se retragă în 2021 din cauza testării pozitive pentru COVID-19 ,Trump s-a întors pentru a-și îmbunătăți locul pe primul loc în 2019. În finală, el a reușit să-l învingă pe O'Sullivan cu o victorie răsunătoare cu 10-4. Aceasta este singura apariție în finală a lui Trump din cariera sa, așa că va căuta să-și dezvolte CV-ul impresionant cu o nouă victorie la Alexandra Palace.Deja în Snooker Hall of Fame la vârsta de 32 de ani, Trump vine, de asemenea, cu o victorie la turneul Champion of Champions 2021, cu o victorie în finală în fața lui John Higgins.|| |674

Judd Trump Pentru a câștiga Turneul Master
4,00
PowerPlay

Numărul doi: Ronnie O' Sullivan (5.50)

Regele Maeștrilor, numele lui O'Sullivan este peste tot în registrele evenimentului. Cele mai recente victorii ale sale venind consecutiv în 2016-17, O’Sullivan caută să facă mai multă istorie la ediția din 2022. Remarcat pentru longevitatea sa în sport, O’Sullivan are talent de a apărea în competiții importante. Nu numai că estede șapte ori campion la Masters, dar este și un record de șapte ori campion al Regatului Unit și de șase ori campion mondial. Deși Sulivan a fost învins de Trump în finala din 2019,el este încă un inamic formidabil pentru orice adversar care nu este pregătit pentru atacurile sale.

Ronnie Sullivan Pentru a câștiga Turneul Master
5,50
Sports Interaction

Numărul trei: Neil Robertson (6,50)

Câștigătorul turneului Masters 2012, Robertson va căuta să-și îmbunătățească recordul la evenimentul din începutul anului 2022. Australianul are un record de 1-2 în finală la turneu, cea mai recentă apariție a sa în meciul de campionat având loc în 2015 împotriva lui Shaun Murphy. Deși a pierdut finala cu 2-10, Robertson a avut încă mult succes în anii care au urmat turneului. Cel mai recent, el a câștigat 2021 English Open (în fața lui John Higgins în finală) și 2021 Tour Championship (învingându-l pe O’Sullivan în finală). Cu un teren aglomerat în vârf,Robertson are viclenia de a doborî orice concurent dintr-o dată.

Neil Robertson To win the Master Tournament
6,50
Bodog

Concurentul final: Mark Selby (7,00)

Un trei- campion în timp la Masters, Selby este recunoscut ca unul dintre stelele actuale ale Mt. Rushmore ale sportului.Cu ultima sa victorie la eveniment care va avea loc în 2013, Selby caută să recupereze coroana pe care a câștigat-o acum aproape un deceniu.Actualul jucător pe locul 1 din lume, tânărul de 38 de ani a câștigat cel mai recent al patrulea Campionat Mondial de snooker în 2021. Când comparăm ceilalți jucători de pe această listă, Selby se potrivește favorabil cu O'Sullivan (record de 4-0 în finala campionatului de clasament), dar nu atât de mult împotriva lui Trump (0-1) și Robertson (0-2).

Mark Selby|| |765 To win the Master Tournament
7.00
Sports Interaction

Predicție: Cu un câmp stivuit ca acesta , nu este o sarcină ușoară să alegi cine va lua acasă coroana. Acestea fiind spuse, de ce să nu mergi pe cineva care vrea să facă ceva istorie?De aceea, O'Sullivan va fi alegerea să ia acasă titlul și să obțină al optulea titlu record la Masters.

Cum să pariezi pe Snooker online?

Când ești gata să pariezi pe The Masters, nu vei găsi un loc mai bun pentru a face acest lucru decât unul dintre cele mai bine cotate case de pariuri sportive pentru orice fel de competiție enumerate aici și mai jos . Aici veți găsi o mare varietate de linii de pariuri pentru toate evenimentele legate de Masters sau orice alt eveniment de snooker. Puteți găsi o multitudine de aceste case de pariuri și aici, care se potrivesc nevoilor dvs., de fapt,consultați recenziile noastre aici. Oricare dintre aceste site-uri ar putea fi instantaneu sursa dvs. unică pentru a paria la diferite turnee de snooker și pentru a găsi cel mai bun profit pentru banii dvs. În plus, există o mulțime de informații despre alegerile pentru alte sporturi pe care le puteți utiliza pentru pariurile dvs., la fel ca articolul de mai sus.

Există un alt motiv important pentru care ar trebui să utilizați aceste site-uri pentru a plasa pariuri —bonusuri gratuiteșialegeri gratuite! De exemplu, dacă ești un parior nou, poți câștiga sute până la mii de dolari în joc gratuit prin bonusuri de înscriere. Ofertele actuale disponibile sunt detaliate în tabelul de mai jos. Alegeți unul și valorificați-l făcând clic pe butonul „joacă acum” de lângă acesta. Asigurați-vă că faceți acest lucru acum și următorul pariu sportiv ar putea avea și mai mulți bani gratuit în calea dvs.!

    Vi Toate site-urile de pariuri sportive