Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Men's Squash Futures: 2022 PSA Men's World Squash Championship Analysis and Prediction

Viituri de Squash Masculin: Analiza și Predicția Campionatului Mondial de Squash Masculin PSA 2022

  • What: The 2021–22 PSA Men's World Squash Championship
  • Cine: primii patru concurenți la titlul de simplu masculin
  • Unde: Locația de stabilit (a avut loc ultima dată în Chicago, Statele Unite ale Americii în 2021)
  • Când: ora și data de stabilit (a avut loc ultima dată în perioada 14-22 iulie 2021)

Recunoscut ca cea mai mare onoare individuală în jocul de squash, || |648the 2022 men’s world title will be on the line to determine the best in the sport. În ediția din sezonul trecut a turneului,Ali Farag a reușit să-l învingă pe Mohamed El Shorbagy, trei meciuri la unul, pentru a-și asigura al doilea campionat mondial. În semifinalele turneului, El Shorbagy l-a învins pe neo-zeelandezul Paul Coll cu 3-1, iar Farag a reușit să-l depășească pe compatriotul egiptean Tarek Momen în cinci jocuri. va fi încoronat noul campion mondial de squash. Va putea Farag să-și blocheze titlul mondial al treilea? Consultați detalierea de mai jos pentru a afla!

Presumably in the middle of summer later next year, the new world squash champion will be crowned. Will Farag be able to lock down his third-world title? Check out the breakdown below to find out!

Cote de a câștiga Campionatul Mondial de squash masculin 2022Sports InteractionPowerPlayBodog
Ali FaragTBATBA| ||672TBA
Mohamed El ShorbagyTBATBATBA
Tarek MomenTBATBATBA
Paul CollTBATBA| ||684TBA

Candidatul numărul unu: Ali Farag (Cote: TBA)

Campionul mondial 2018/2019 și 2020/21, Farag alias „Mr. Fantastic” este cu adevărat un atlet fantastic în sportul squash. După cel-a învins pe Momen în finala din 2019 pentru a-și asigura prima sa coroană mondială, el a ajuns să se impună ca unul dintre concurenții principali ai jocului și esterecognized as the No. 1 player in the world. De când a devenit profesionist în 2009, a fost și de două ori campion național la Harvard, a blocat 22 de titluri și mai departe. Farag a avut succes și la Campionatele Mondiale pe echipe cu două medalii de aur (2017 la Marsilia și 2019 la Washington DC).

Numărul doi: Mohamed El Shorbagy (Cote: TBA)

Un fost concurent numărul 1 mondial, El Shorbagyse mândrește cu un impresionant 43 de titluri PSA în numele său, bun pentru al cincilea din toate timpurile în lista de câștiguri la squash. Cunoscut pentru consistența și jocul său puternic,El Shorbagy este de trei ori campion mondial la Open (2012, 2014 și 2017) și a câștigat Campionatul Mondial în 2017. „Beast of Alexandria” și-a fost cu siguranță la înălțimea numelui, cu o multitudine de titluri și finale din Tur (65 și mai mult). Jucătorul nr. 2 în lume, cu siguranță va avea o revendicare puternică la titlu în 2022, asta dacă va putea trece de Farag.

Mohamed El Shorbagy Pentru Câștigă Campionatul Mondial de squash masculin 2022 la simplu
TBA
Sports Interaction

Numărul trei: Tarek Momen (TBA)

The || |728winner of the 2019/20 world championship, Momen este un alt egiptean care caută să adauge la impresionanta sa cutie de trofee. Cel mai în vârstă concurent de pe această listă, la 33 de ani, Momen a acumulat câteva victorii majore impresionante,inclusiv World Open 2019-20. Pe lângă succesul său pe partea de simplu masculin a sportului, el a câștigat și Campionatele Mondiale pe echipe în 2019 (aur) și 2013 (argint). Cu opt (8) titluri la numele său, ar putea Momen să-i doboare pe câțiva dintre jucătorii mai tineri de pe această listă? Nu ar fi ieșit din rațiune ca veterinarul viclean să facă exact asta în 2022.

Tarek Momen Pentru a câștiga Campionatul Mondial de squash masculin 2022 la simplu
TBA
Sports Interaction

Candidatul final: Paul Coll (TBA)

Singurul jucător non-egiptean de pe această listă,Coll is the current British Open champion și clasat pe locul 3 mondial din septembrie 2021.O medaliat cu argint la Campionatele Mondiale 2019/20 de la Doha|| |761, Coll is one of the best players in the world and is known as “Superman” on the court. A native of Greymouth, New Zealand, Coll has also won medals at the Commonwealth Games in both singles (2018, silver) and mixed doubles (2018, bronze). After capturing the British Open championship earlier this year, he became the first New Zealander to win the British Open title.

Paul Coll Pentru a câștiga Campionatul Mondial de squash masculin 2022 la simplu
TBA
Sports Interaction

Predicție: În ceea ce ar trebui să fie o altă confruntare între Farag și El Shorbagy pentru titlu, ciocnirea titanilor câștigătorul va încorona și cine va fi campionul mondial în 2022. Repetarea în squash este o performanță foarte dificilă, așa că căutați-l pe El Shorbagy să câștige al doilea titlu mondial în 2022.

Cum să pariați pe squash online?

Când sunteți gata să plasați pariază pe2022 Campionatul Mondial de squash masculin, nu vei găsi un loc mai bun pentru a face acest lucru decât unul dintrecele mai bine cotate case de pariuri sportive ( cu toate cotele disponibile) pentru orice fel de competiție enumerate aici și mai jos. Aici veți găsi o mare varietate de linii de pariere pentru toate evenimentele legate de Campionatul Mondial sau orice alt eveniment de squash. Puteți găsi o mulțime de aceste case de pariuri sportive și aici, care se potrivesc nevoilor dvs., de fapt,consultați recenziile noastre aici. Oricare dintre aceste site-uri ar putea fi instantaneusursa dvs. unică pentru pariuri la diferitele turnee de handbal și pentru a găsi cea mai bună valoare pentru banii dvs. În plus, există otonă de informații cu privire la predicții și alegeri pentru alte sporturi și pe care le puteți utiliza pentru pariurile dvs., la fel ca articolul de mai sus.

There’s another big reason why you should be using these sites to place bets — bani gratis! De exemplu, dacă ești un parior nou, poțicâștiga sute până la mii de dolari în joc gratuit prin bonusuri de înscriere. Ofertele actuale disponibile sunt detaliate în tabelul de mai jos. Alegeți unul și valorificați-l făcând clic pe butonul „joacă acum” de lângă acesta. Asigurați-vă că faceți acest lucru acum și următorul pariu sportiv ar putea avea și mai mulți bani gratuit în calea dvs.!

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive| ||1284