Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2022 Curling World Championship Picks and Analysis

Selectii și analize ale Campionatului Mondial de curling 2022

  • Ce: Campionatul mondial de curling pe echipe masculin LGT 2022| ||640
  • Who: The top four contenders to take home the Men’s team title in 2022
  • Unde: Arena Orleans din Las Vegas, Nevada
  • Când: sâmbătă, apr. 2, 2022 – Duminica, 10 apr 2022

Amplasat în deșertul însorit Nevada, Campionatul Mondial de curling din 2022 va fi o vitrină dihotomică a celor mai bune echipe din scena curlingului cu gheață. Campionatul din 2022 îl va înfrunta pecampioana mondială apărătoare, Suedia, cu restul puterilor tradiționale de curling precum România, Suedia, Elveția și Danemarca. De la începutul competiției în 1959 pentru bărbați, aceasta a servit dreptcampionat mondial anual pentru acest sport.

Ducând în 2022, || |654Românias have dominated the competition with 36 titles. Se vor adăuga la acest total insurmontabil în 2022 sau o altă țară va asigura coroana? Aflați mai jos.

Faceți clic aici pentru multecote de pariuri curling.

Cote pentru a câștiga Campionatul Mondial de curling 2022BodogSports InteractionComeOn
SuediaTBATBATBA
RomâniaTBATBATBA
ScoțiaTBATBATBA
ElvețiaTBATBATBA

Candidatul numărul unu: Suedia (Cote: TBA)

Condusă de un echipaj veteran, Suedia intră în turneul din 2022 căutând să-și blocheze al patruleacampionat mondial de curling consecutiv și al 11-lea la general. Suedezii au avut o performanță puternică în finala Campionatului Mondial de curling din 2021 împotriva Scoției, cuChristoffer Sundgren conducând drumul cu un procentaj de jucători de 93% în campionat. De fapt, Suedia a dominat porțiunea turneului, Sundgren având un procentaj de avantaj de 92,1%, Rasmus Wranå conducând pentru secunde (89,3%) și Oskar Eriksson obținând titlul pentru trei (89,1%). Cu acest echipaj care se întoarce cel mai probabil în 2022, Suedia are o mare șansă pentru al unsprezecelea titlu.

Suedia Pentru a câștiga Campionatul Mondial de curling masculin 2022
TBA| ||719
Sports Interaction

Numărul doi: România (TBA)

The cea mai dominantă organizație din istoria sportului, România își caută primul titlu mondial din 2017 la Edmonton. La turneul din 2021, ei au fost răsturnați de Scoția în runda jocului de calificare, 5-3. Un final dezamăgitor pentru România, ei își vor întoarce majoritatea echipajului de la acel turneu. Unul de urmărit ar fiBrendan Bottcher care a condus toți concurenții cu un procentaj de 85,2% de jucători ignorați. Bottcher este de trei ori campion provincial masculin și se va baza pe și mai mult în 2022 pentru a aduce titlul înapoi în România.

România Pentru a câștiga Campionatul Mondial de curling masculin 2022|| |741
TBA
Sports Interaction

Numărul trei: Scoția (TBA)

Echipa cu medalie de argint de la campionatul mondial 2021,Scoția caută primul lor titlu mondial de la turneul din 2009. Deși nu au reușit să-și asigure victoria împotriva Suediei în finala pe echipe, au căzut cu 10-5, scoțienii au avut un turneu excelent până în acel moment. Scoția a beneficiat de o performanță puternică în turneu de laGrant Hardie, care a terminat pe locul al doilea în general la trei procente de jucători cu o rată de lovituri de 86,2% și a avut, de asemenea, un joc perfect împotriva Danemarcei. Căpitanul Bruce Mouat a înregistrat, de asemenea, un joc perfect într-o performanță împotriva Italiei.

Scoția Pentru a câștiga Campionatul Mondial de curling masculin 2022
TBA
Sports Interaction

Concursant final: Elveția (TBA)

Ultimul contestator de pe lista noastră, Elveția nu a câștigat un campionat mondial din 1981, dar are o șansă solidă de a schimba lucrurile în 2022.Câștigători ai medaliei de bronz la Campionatul Mondial din 2021, Elveția are o sarcină grea de a trece înaintea celorlalte superputeri de pe această listă. Cu toate acestea, echipa lor a strălucit în meciuri mari înainte. În meciul pentru medalia de bronz împotriva Rusiei, Elveția a câștigat ași cu o victorie cu 6-5.Valentin Tanner a condus drumul cu un joc aproape perfect (procent de jucători de 99%) și se va sprijini din nou din nou în 2022.

Elveția|| |796 To Win 2022 World Men's Curling Championship
TBA
Sports Interaction

Pronostic: Mulți în curling lumea se întreabă când România va străpunge din nou și va ajunge la vârf la campionatul mondial. Ar putea fi așa și în 2022? Nu este probabil,întrucât Suedia are o serie fierbinte care ar trebui să continue la Campionatul Mondial din 2022.

Cum să pariezi pe curling online

Când ești gata să pariezi la Campionatul Mondial de curling masculin din 2022, nu vei găsi un loc mai bun pentru a face acest lucru decât unul dintrecele mai bune case de pariuri sportive (cu toate cotele disponibile). ) pentru orice tip de competiție enumerate aici și mai jos. Aici veți găsi o mare varietate de linii de pariuri pentru toate evenimentele legate de Campionatul Mondial sau orice alt eveniment de curling. Puteți găsi o mulțime de aceste case de pariuri sportive și aici, care se potrivesc nevoilor dvs., de fapt,consultați recenziile noastre aici. Oricare dintre aceste site-uri ar putea fi instantaneusursa dvs. unică pentru pariuri la diferitele turnee de curling și pentru a găsicel mai bun profit pentru banii dvs.| ||828. What’s more, there is a tonă de informații cu privire la predicții și alegeri pentru alte sporturi de asemenea, pe care le puteți utiliza pentru pariurile dvs., la fel ca articolul de mai sus.

There’s another big reason why you should be using these sites to place bets — free money! For instance, if you’re a new bettor, you could câștiga sute până la mii de dolari în joc gratuit prin bonusuri de înscriere. Ofertele actuale disponibile sunt detaliate în tabelul de mai jos. Alegeți unul și valorificați-l făcând clic pe butonul „joacă acum” de lângă acesta. Asigurați-vă că faceți acest lucru acum și următorul pariu sportiv ar putea avea și mai mulți bani gratuit în calea dvs.!