$
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Best Bet To Win 2021 MotoGP Championship

Cel mai bun pariu pentru a câștiga Campionatul MotoGP 2021

Jumătate din sezonul MotoGP 2021 este deja în curs cărțile. Rideții se bucură în prezent de vacanța de jumătate de sezon, ceea ce îl face un moment oportun pentru pariori pentru a elabora strategii pentru finala campionatului. În acest articol, discutăm cine este cel mai bun pariu pentru a câștiga Campionatul MotoGP 2021 și de ce.

Înainte de a ajunge la asta, să vedem || |650online sportsbooks sunt legate de pariul futures în acest moment. Aceștia sunttop-șapte călăreți favorizați să câștige campionatul sezonier:

Rider10BetSports Interaction
Fabio Quartararo1.361,4
Johann Zarco7,006,50
Francesco Bagnaia7.507,50
Joan Mir11,0012,00
Jack Miller13.0012.00
Maverick Vinales15.0013.00
Marc Marquez19.0015,00

Așa cum v-ați aștepta,Cote la pariuri MotoGP de mai sus reflectă clasamentul în curs. Quartararo are un avantaj uriaș în ambele. În acest moment, are 156 de puncte — cu 34 de puncte în fața vicecampionului, colegul francez Zarco. Bine, haideți să intrăm în alegerile noastre viitoare:

Selecție de pariuri evidentă — Fabio Quartararo

După cum am sugerat,Quartararo fuge cu titlul, care chiar îl surprinde. Recent, a fost citat că a spus: „(prima jumătate a sezonului) este chiar mai bună decât așteptările, mai bună decât ceea ce aș putea anunța la începutul sezonului”. Partea înfricoșătoare? Ar fi putut fichiar mai bine.

Câteva apariții ciudate l-au oprit pe Quartararo de la și mai multe puncte. Prima a fost la Marele Premiu al Spaniei. S-a agățat de primul loc înainte de a obține o pompă de braț – care a necesitat o intervenție chirurgicală imediată după aceea – și a coborât până pe locul 13 (costându-l posibil 25 de puncte).

A urmat Marele Premiu al Catalaniei. , unde a primit nu una, ci două penalități stupide din cauza unei „defecțiuni a garderobei” din cauza unui fermoar (da, pe acesta încă nu îl primim). Penalitățile l-au coborât de pe locul al treilea, unde a terminat, până la șase, costându-l 10 puncte în acest proces.

Deci realist, Quartararo ar fi putut avea 35 de puncte în plus în joc. primele nouă curse ale sezonului. Cu asta, și-ar fi dublat avantajul în fruntea clasamentului pilotilor MotoGP. Da, acest tip este într-o clasă proprie în 2021.

Quartararo s-ar putea să nu fie alegerea de pariuri „sexy”, având în vedere cotele sale dezechilibre, dar el este pariul fără minte de făcut chiar acum. Probabil că ar fi nevoie de mai multe rezultate DNF pentru ca el să-și piardă strânsoarea sus, ceea ce de fapt nu este exclus, de aceea avem un pariu de rezervă pentru orice eventualitate.

Fabio Quartararo|| |714 To win the 2021 MotoGP World Championship
1,36
10Bet

Selecție de pariuri Darkhorse — Joan Mir

Da, pariul nostru „Planul B” este Mir.El este asigurarea perfectă în cazul în care se produce un dezastru Quartararo, ceea ce este întotdeauna o șansă în orice sport cu motor, cu puțin mai puțin MotoGP.

Desigur, Mir este campionul în vigoare, dar nu a arătat nici pe departe ca cel din 2020 sau ar trebui Să zicem că bicicleta lui Suzuki nu a făcut-o. Mir nu s-a sfiit să-și exprime criticile pentru mașină, în timp ce a lăudat salturile pe care le-au făcut concurenții, inclusiv Yamaha (Quartararo este sub această echipă).Mir nu a câștigat încă o cursă și are doar trei podiumuri anul acesta (toate alergările pe locul trei).

Totuși, el încă se află pe locul patru sau la 55 de puncte în spatele Quartararo. Va fi o urcare în sus, dar Mir nu este complet mort în apă. Lucrul bun esteSuzuki introduce un dispozitiv de reglare a înălțimii spate pe bicicletă în a doua jumătate. În mod șocant, Suzuki este singura bicicletă care nu are deja acest lucru.

Dacă adăugarea bicicletei îl pune pe Mir la nivelul altor concurenți, atunci ai grijă la o posibilă revenire pe scurt. Punem bani pe Mir în cazul în care acest lucru se întâmplă într-adevăr sau, așa cum am spus, Quartararo se prăbușește.

Joan Mir Pentru a ​​câștiga Campionatul Mondial MotoGP 2021
12.00
Sports Interaction

Cum se poate Urmărește MotoGP în acest sezon

Piloții au încă două săptămâni din vacanța lor pentru a se odihni și a se bucura.Cursa de retur va avea loc la Marele Premiu din Styria duminică, 8 august. După aceea, în calendarul curselor rămân opt curse care se încheie pe 14 noiembrie. 

România poate urmări toate transmisiunile MotoGP exclusiv la REV TV. Cei doi au încheiat o înțelegere la începutul acestui an. Pentru cei care nu sunt abonați la REV TV, există și opțiunea de a cumpăra pay-per-view-uri direct de la Dorna, deținătorul drepturilor MotoGP.

Cu toate acestea, sfat:în pe termen lung, un abonament la REV TV este opțiunea mai ieftină. REV TV este disponibil pe majoritatea pachetelor de televiziune prin cablu și satelit din România. Luați legătura cu furnizorul dvs. pentru a vă informa despre obținerea REV TV dacă nu este deja inclus în pachet.

Unde să pariezi MotoGP

Bine, dacă ai nevoie de o casa de pariuri sportivă pentru a paria în a doua jumătate a sezonului MotoGP, atunci trebuie să explorezi tabelul de mai jos. Pentru cote actualizate de pariuriF1 — de la cursele de duminică la viitoare — site-urile de pariuri de mai jos sunt printre cele mai bune pentru pariorii din România. Aceste case de pariuri oferă prețuri grozave de pariuri la mai multe sporturi cu servicii de top.

Dar iată încă un avantaj masiv la utilizarea caselor de pariuri sportive de mai jos: uriașebonusuri de înscrierepentru jucători noi. Tabelul conține detalii despre promoțiile actuale oferite. După cum vă puteți da seama,mii de dolari în joc gratuit sunt în joc chiar acum.

Faceți clic pe unul dintre linkurile de mai jos pentru a vă revendica bonusul. Nu există condiții atașate (nu, serios) și bonusurile pot fi câștigate în câteva minute. Tot ceea ce este necesar din partea ta este să înregistrezi un cont și să depui bani în el. Acea depunere este ceea ce este egalat în jocul gratuit, care poate fi pariat imediat înapoi în casa de pariuri!

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive