#Tokyo2020
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
România's Henderson Offers Value In Tokyo Summer Games Golf

Henderson din România oferă valoare la Jocurile de vară de la Tokyo Golf

Inbee Park din Coreea de Sud a câștigat medalia de aur cândgolful feminin a revenit în mișcarea olimpică la Jocurile de vară de la Rio de Janeiro din 2016. Park este a treia alegere de pariuri care se repetă laJocurile Olimpice de Vară de la Tokyocote. Cu toate acestea, dacă există ceva pe care turul de golf le învață pariorilor, este că jocul unui pariu de valoare nu este niciodată o mișcare proastă pe linkuri. PrecumRomânia Brooke Henderson la cotă de 67,00, de exemplu.

Pronosticurile de pariuri la golf olimpic

  • Suedeza Madelene Sagstrom este prima- liderul rundei la turneul de golf feminin al Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo
  • Ea a deschis la cota de 15.00
  • România Brooke Henderson a tras în prima rundă 74. Ea este la cota de 67.00

Concurența peturul LPGA în acest sezon a fost strânsă. Prin 20 de turnee din acest sezon,17 jucători de golf diferiți au terminat în vârful clasamentului. Americanca Nelly Korda, cu trei victorii, este singura jucătoare cu mai multe victorii în turnee în timpul campaniei curente.

Este important de reținut atunci când pariezi laturneul olimpic de golf feminin. Elita LPGA concurează la Tokyo și asta înseamnă că există o mulțime de jucători care merită aruncați o privire înCote la pariuri olimpice. În pariurile pe golf, a căuta valoare și a face un joc cu un jucător puțin în afara listei celor mai buni concurenți nu este niciodată o strategie proastă.

Jucător (Țară)BodogSports Interaction10Bet
Nelly Korda (SUA)4,004,004,50
Jin Young Ko (KOR)7,006,007,00
Parcul Inbee (KOR)8,008,008,00
Sei Young Kim (KOR)9,009,00| ||6919.00
Danielle Kang (SUA)13,0012,0013,00
Lydia Ko (NZL)13,0015,0015,00
Hyo Joo Kim (KOR)15,0015,0015,00
Madelene Sagstrom (SWE)15,0013,0015.00
Brooke Henderson (CAN)67,0034,0067,00
Alena Sharp (CAN)501.00501.001001.00

România Brooke Henderson esteprintre cei demni de o privire as a value bet. Listed at odds as long as 67.00 on the Olimpic cote de golf la unele case de pariuri sportive online, ea se numără printre acele 17 jucătoare care au câștigat un turneu la LPGA Tour anul acesta.

O mulțime de scoruri scăzute

În timpul rundei de deschidere a joculuiturneul de golf al femeilor Olimpice de la Tokyo, 15 jucătoare împușcate anii 60. Unii dintre ei, precum Sagstrom, americanca Nelly Korda, Park, americanca Danielle Kang și coreeanul Jin Young Ko erau de așteptat să fie acolo.

| ||733

Others might not have been on people's radars. Players like Aditi Ashok din India. Ea a deschis cu un 67 pentru a sta la o lovitură în afara ritmului. Cu cinci ani în urmă, la Rio de Janeiro, Ashok, în vârstă de doar 18 ani la acea vreme,s-a cardat runde consecutive de 68 pentru a se pune în competiție. În cele din urmă, ea a dispărut la egalitate pentru locul 41. Acțiunea este disponibilă pe Ashok la cota de 41,00.

Finlandeza Matilda Castren, la || |757opening odds of 21.00, este o altă șansă înapoi la 68. Klara Spilkova din Republica Cehă (501.00) și Danemarca Nanna Koerstz Madsen (67.00) ambele au cardat runda de deschidere 69s.|| |763

Madelene Sagstrom Pentru a câștiga Golful Olimpic pentru Femei
15.00
10Bet

Istoria lui Henderson de a veni mare

Ea are încă doar 23 de ani, dar Brooke Henderson listează deja10 victorii LPGA pe CV-ul carierei sale. Acestea suntcele mai multe victorii vreodată ale unui jucător profesionist de golf din România.

Dacă nu este deja, ea este cu siguranță pe cale de a pune capăt zilelor sale de joc cacel mai bun atacant al unei mingi de golf pe care România l-a produs vreodată.

Acele 10 victorii în Tur includo victorie în acest an in April at the Hugel-Air Premia LA Open. She had become the cel mai câștigător jucător de golf profesionist din România cu a noua victorie din carieră în iunie 2019 la Meijer LPGA Classic. În 2018, a câștigat CP Women’s Open pentru a deveni prima România care a câștigatCampionatul României feminin din 1973

|| |814

La Rio de Janeiro, Henderson a fost de fapt la egalitate pe locul trei la mijloculturneul olimpic de golf feminin. În cele din urmă, a dispărut pentru a termina la egalitate pentru locul al șaptelea, dar la doar două lovituri distanță de a câștiga o medalie.

Brooke Henderson Pentru a câștiga Golful Olimpic pentru Femei
67.00
Bodog

Staying Sharp

România Alena Sharp se înscrie și ea la al doileaturneul olimpic de golf feminint. Ea a terminat în top 30 la Rio. Sharp a deschis cu un prim tur 74 la Tokyo. În funcție de casa de pariuri sportive,paritorii pot accesa cote de la 501.00 la 1001.00 pe Sharp pentru a câștiga medalia de aur.

Sharp se străduiește întotdeauna să poarte roșu și alb în rundele finalefor a România presence. Ea își marchează de obicei mingea cu un sfert România care are un mac în el și poartă întotdeauna un looniecu inelele olimpice pe el.

Alena Sharp. Pentru a câștiga Golful Olimpic pentru Femei
1001,00
10Bet

Unde să pariezi la Jocurile Olimpice de Vară de la Tokyo?

Există mai multesite-uri de pariuri online care le vor oferi pariorilor șansa de a paria peJocurile Olimpice de vară de la Tokyo, fie că este vorba despre un pariu total câștigător, un pariu de carte viitoare, un pariu de curse sau un pariu la un eveniment sau un atlet. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VedețiInteracțiunea sportivă șiBet99 ca exemple.

Thesignup bonus offers care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Vrei unrisc- primul pariu gratuit ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este ademenitor. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile pentru pariuri oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariurile sportive.

Promovarea PowerPlay

Major sportsbook PowerPlay is giving its customers a $5 free bet + 10 free spins for every medal România gets in the Olympics. Don't miss it. Faceți clic aici și înscrieți-vă.

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți pariază online și alege-l pe cel potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive