Vezi toate site-urile de pariuri sportive
România's Damian Warner Favoured To Win Decathlon

Damian Warner din România favorizat să câștige Decathlon

Să aruncăm o privire la2020 Olympic Decathlon betting picks.

Prodictii de pariuri Decathlon

Acum cinci ani la Rio de Janeiro 2016Olimpic de vară Jocuri, românul Damian Warner a câștigat medalia de bronz la decatlon. Dacă pentru prima dată o România a urcat pe podium dupăDecatlonul Olimpic din 1988, când Dave Steen a câștigat bronzul laJocurile de vară de la Seul|| |657. Oddsmakers are of the belief that Warner is set to go much higher and faster in Tokyo. He's the gold medal pick in the decathlon.

  • Românul Damian Warner este favoritul la pariuri 1.125 pentru a câștiga decatlonul la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo
  • Warner a câștigat medalia de bronz la decatlon la Jocurile de vară de la Rio de Janeiro 2016
  • România Pierce Lepage este a cincea opțiune de pariuri în cota decatlon la 34.00

România se pregătește să facă istorie

Într-o zi competiția de decatlon de la Tokyo SummerJocurile Olimpice,Sportivii din România sunt gata să facă istorie. Damian Warner, favoritul la pariuri cu medalia de aur cu 1.125favorit la pariuri în cadrul evenimentului, conduce competiția.

În mod surprinzător, chiar în spatele lui Warner înlocul doi în clasament este coleg România Pierce Lepage. El a dat a cincea cea mai bună cotă pentru a câștiga decatlonul la o cotă de 34.00.

În evenimentul de deschidere, Warner a alergat 10,12 secunde impresionante la 100 de metri pentru a egalalumea decatlonului. înregistrare. Efortul său de săritură în lungime de 8,24 metri a fost cu doar 0,04 față de cel mai bun record personal al lui Warnerdecathlon și a stabilit un nou record olimpic. De fapt, distanța ar fi fost suficient de bună pentru a câștiga Warner omedalia de bronz la săritura în lungime eveniment care a avut loc la începutul acestei săptămâni. Warner a aruncat un record de sezon de 14,80 metri în aruncarea șutului. Printre cele 10 probe de decatlon, lovitura nu este considerată una dintre evenimentele sale mai puternice.

Concurent (țara)BodogBet9910Bet
Damian Warner (CAN)1,1181,161,20
Kevin Mayer (FRA)7,505,404,50
Niklas Kaul (GER)15,0015,0015,00
Garrett Scanting SUA)25,0029,00 29.00
Pierce Lepage (CAN)34.0035.0026.00

TheNo. 1-ranked decathlete in the world anul acesta, Warner și-a doborât recordul de România la Hypo-Meeting de la Gotzis, Austria. Scorul său de 8.995 în acea competiție a fostal patrulea cel mai bun din istoria decatlonului. Prin primele trei evenimente de la Tokyo, el esteînaintea ritmului pentru a doborî din nou recordul.

Warner a terminat primul la 100 de metri și săritura în lungime. A fost pe locul 11 ​​la aruncarea șutului. Lepage a terminat printre primele patru în toate cele trei evenimente.

Lepage a câștigat o medalie de argint la2018 Commonwealth Games și o medalie de bronz la Pan 2019 Am Games.

Dominanța americană a decatlonului

De-a lungul istoriei Decatlonului olimpic, americanii au dominat evenimentul. Sportivii din SUA au câștigat 14 medalii de aur înIstoria Jocurilor Olimpice de decatlon. Lista câștigătorilor include atleți legendari precum Jim Thorpe, Rafer Johnson și Bruce Jenner. Asthon Eaton a câștigat aurul la Londra (2012) și Rio (2016).

The SUA au câștigat aurul la decatlon în ultimele treiOlimpiade de vară, dar asta pare să se schimbe la Tokyo. Garrett Scantling deține cea mai scurtă linie de pariuri dintre orice american dinCote la decatlonul Olimpic Tokyo. El este a patra alegere de pariuri la 25.00.

Steve Bastien (67.00) și Zazhery Ziemek (67.00), ceilalțiDecatleții americani la Tokyo, sunt în curs oferite la cote și mai mari.

România care face istorie

Medalia de bronz a lui Warner la Rio de Janeiro a fost doara doua câștigată vreodată de o România|| |780 in the decathlon. He's also a two-time Pan-Am Games champion (2015, 2019) and the 2014 Commonwealth Games champion. This is his third time competing in the Olympic decathlon. Warner finished fifth in the event at the 2012 London Summer Games.

Câștigândmedalia de bronz la Rio de Janeiro, Warner s-a alăturat lui Dave Steen în calitate de România carea urcat pe podium în urma unui decatlon olimpic. Câștigarea medaliei de bronz a lui Steen la Seul în 1988 nu numai că a fost prima medalie a României la eveniment, dar acele Jocuri de la Seul au marcat șicele mai recente Olimpiade în care americanii nu au câștigat. o medalie la decatlon.

Damian Warner Pentru a câștiga Olympic Decathlon
1.125
Bodog

Decathlon Determines World's Greatest Athlete

Provocarea obositoare de două zile care estedecatlonul constă din 10 evenimente. Alături de proba de 100 de metri, aruncarea șutului și săritura în lungime, celelalte probe din prima zi sunt săritura în înălțime și alergarea de 400 de metri.

A doua zi de competițiea doua zi de competiție prezintă bariere de 110 metri , discuri, sărituri cu prăjini, suliță și 1.500 de metri.

Unde să pariezi pe Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo ?

Există o serie de site-uri de pariuri online de top care le vor oferi pariorilor șansa de a paria laJocuri Olimpice de vară de la Tokyo, indiferent dacă este vorba de să fie un pariu total câștigător, un pariu de carte viitoare, un pariu de curse sau un pariu pentru un eveniment sau un atlet. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VerificațiInteracțiune sportivă șiBet99 ca exemple.

Ofertele de bonus de înscrieresignup bonus offers care există pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Doriți unprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu îți place senzația de numerar rece și greu din contul tău și vrei să optezi pentru unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile pentru pariuri oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe nou-veniți să se aclimatizeze la pariurile sportive.

Promoția PowerPlay Olympic

PowerPlay is giving away $5 + 10 free spins to its customers for every medal România gets in Tokyo? Are you interested? Faceți clic aici!

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și alege cel potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive