Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Olympics: România's Vincent And Vincent Lapointe Poised For Olympic Double

Olimpiade: Vincent și Vincent Lapointe din România sunt pregătiți pentru Două Olimpică ble

RomâniasLaurence Vincent Lapointe și Katie Vincent suntpretențioși la medalia de aur în canotaj olimpic în probele feminine C1 200 de metri și C2 500 de metri de la Tokyo. Ambii vor participa la vânătoarea de medalii de aur la C1 200 feminin. În echipă, ei sunt selecționați pentru medalia de aur în tandem la C2 500 feminin. Jocurile de vară de la Tokyo marchează debutul olimpic pentru canotajul feminin. Consultațipariurile noastre!

Ghidul de pariuri la canoe

  • Românias Laurence Vincent Lapointe și Katie Vincent sunt favoriți pentru medalia de aur în sprint feminin C2 de 500 de metri la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo
  • Atât Vincent, cât și Vincent Lapointe sunt, de asemenea, candidați la medalia de aur în competiția individuală la sprintul feminin C1 de 200 de metri
  • Cursele de canoe pentru femei își face debutul olimpic în timpul Jocurilor de vară de la Tokyo

Femeile concurează cu caiace laJocurile Olimpice din 1948 și acum, ajung să obțină vâslele lor în interiorul unei canoe, ca parte a mișcării olimpice.Cursele de canoe pentru femei isi fac debutul olimpic laJocurile de vara de la Tokyo si aceasta este o veste mare pentru Romania.|| |654

Athletes (Country)BodogBet99
Vincent Lapointe/Vincent (CAN)3,002,50
Xu/Sun ( CHN)3,502,50
Luzan/Chetverikoa (UKR)5,004,00
Balla/Takacs (HUN)8,004,50
Andreeva/Romasenko (ROC)13,0010.00

România are doi dintrecei mai rapizi specialiști în canoe de sprint din lume și ambii sunt serioși pretendenți la medalia de aur la Tokyo la cursele individuale de sprint. . Și mai bine, ca tandem, Românias Laurence Vincent Lapointe și Katie Vincent formează un duo dinamic. Ei suntfavoriții pentru medalia de aur în cursa feminină de 500 de metri C2.

Româniadeține o istorie bogată în canotaj masculin. Larry Cain și John Wood au fost ambii câștigători de medalii olimpice. Acum a venit rândul femeilor să urce pe podium.

Vincent Lapointe favorizat în C1 200

Vincent Lapointe din România este unsuperstar of women's canoeing. Este campioană mondială de 13 ori. Vincent Lapointe area câștigat titlul mondial la sprintul feminin C1 de 200 de metri în șase ocazii. Ea este șideținătoarea recordului mondial la această distanță.

E posibil să nu fie nevoită să caute departe pentru a-și găsicea mai acerbă competiție din Tokyo. La probele olimpice din România, Vincent Lapointe a fost învinsă de partenerul său C2 Vincent. Ambele România au început bine. Fiecarea câștigat serii din prima rundă pentru a avansa în semifinale.

Indiferent, Vincent Lapointe este listat ca2,10 favorită pentru a câștiga medalia de aur la Tokyo. Americanul Nevin Harrison este alegerea de pariuri de 3,00 secunde. Ea a câștigatcampionatul mondial la această distanță în 2019.

Finala femininăC1 sprint de 200 de metri este programat pentru joi, 5 august.

Laurence Vincent Lapointe Pentru a câștiga sprintul C1 de 200 de metri
2,10
10Bet

Vincent Lapointe aproape ratat Jocurile Olimpice

Un incident bizar care a condus-o la testarea ei pozitivă pentru o substanță interzisă și lasuspendarea din competiție|| |766 nearly cost Vincent Lapointe her place on România's team for the Tokyo Summer Games. In 2019, Vincent Lapointe a fost testat pozitiv pentru urme de substanță pentru creșterea mușchilor Ligandrol în sistemul ei.

O investigație ulterioară a stabilit că urmele de substanță interzisă proveneau de la fostul ei iubit. Un test al mostrei sale de păr a confirmat că acest lucru este adevărat. Ea a fostreinstalată la timp pentru a-și câștiga locul la echipa Olimpică din România care se îndrepta spre Tokyo.

Românias Ușoare Favorite În C2 500 de metri|| |784

Vincent Lapointe și Vincent suntdeținătorii recordului mondial în C2 500 de metri. România s-a dovedit a fiforța dominantă la 500 de metri C2 la campionatul mondial. Echipele României au câștigat patru titluri. Toate cele patru titluri mondiale au fost capturate de Vincent Lapointe și diferiții ei coechipieri în barcă.

În 2019, în timp ce Vincent Lapointe a lipsit din cauza suspendării, tandemul chinez Sun Mengya și Xu Shixiao a câștigat | ||794C2 500-metre world gold medal.

La femininC2 500-metre sprint final este programată pentru sâmbătă, 7 august.

Laurence Vincent Lapointe/Kate Vincent Pentru a câștiga sprintul C2 de 500 de metri| ||822
3.00
Bodog

Unde să pariezi pe Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo?

Există un număr de liderisite-uri de pariuri online care vor oferi pariorilor inteligență h șansa de a plasa un pariu laJocurile Olimpice de vară de la Tokyo, fie că este vorba despre un pariu total câștigător, un pariu de carte viitoare, un pariu de curse sau un eveniment sau un suport pentru un atlet pariu. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VedețiInteracțiunea sportivă șiBet99 ca exemple.

Thesignup bonus offers care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce vei primi o ofertă bună oriunde ai merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Vrei un prim pariuprimul pariu fără riscuri ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este ademenitor. Sau poate pur și simplu îți place senzația de numerar rece și greu din contul tău și vrei să optezi pentru unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile de pariuri oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

Câștigați pariuri gratuite și rotiri gratuite cu PowerPlay

Pentru fiecare medalie pe care o primește România, PowerPlay oferă clienților săi un pariu gratuit de 5 USD și 10 rotiri gratuite.Faceți clic aici pentru înscriere.

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel potrivit pentru tine :

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive