Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021 Prix de l'Arc de Triomphe Picks

Selecții Prix de l'Arc de Triomphe 2021

PeSunday, October 3 laLongchamp la Paris, pregateste-te sa urmaresti cea mai eleganta si importanta cursa de gazon din lume:Grupul 1 Prix de l'Arc de Triomphe! Cursa acoperă o distanță de o milă și jumătate și oferă alergătorilor săi o poșetă astronomică5.000.000 EUR. Câștigătorul câștigă, de asemenea, unCâștigă și ești în licitație pentru Breeders' Cup Turf (G1).

Ediția 2021 aArcul a atras un teren de cincisprezece dintre cei mai buni cai de gazon din lume pentru a concura pentru aceste prada. Printre favoriții probabil se numără Tarnawa, câștigătorul Breeders’ Cup Turf (G1) și câștigătorul Epsom Derby (G1), Adayar, cu câștigătorul St. Leger (G1), Hurricane Lane și câștigătorul Epsom Oaks (G1), Snowfall, de asemenea bine încântați la pariuri.

Sports InteractionBet99Bodog
TarnawaTBATBA3,75
AdayarTBA|| |672TBA4,00
Uraganul LaneTBATBA5,00
NăsareaTBATBA5,50
Chrono GenesisTBATBA11.00

Parierea pe Arc Online

Nu toată lumea poate ajunge din România până în Franța în ziua cursei, dar încă poți distrează-te la fel de mult acasă ca și la pistă, pariând online. Acesta este locul unde puteți afla totul desprecum să pariați online pe cursele de cai în România!

Alegerea site-ului de pariere potrivit este cea mai bună modalitate de a vă experiență cât mai distractivă și profitabilă.Cunoaște-ți întreaga gamă de opțiuni pentru plasarea pariului online cu recenziile și informațiile experților noștri, apoi alegeți casa de pariuri sportive care oferă cele mai bune funcții și bonusuri pentru modul dvs. place să pariezi.

Atunci, poți fi sigur că plasezi Arcul la o casă de pariuri sportive de încredere care îți oferă cele mai bune cote și cele mai profitabile stimulente.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Cote și informații Arc 2021

  Acum că ați învățat să cunoașteți cele mai bune locuri pentru a paria curse de cai online din România și v-ați creat contul la una sau mai multe dintre casele de pariuri sportive care oferă cote și stimulente care se potrivesc stilului tău de pariere, este timpul să cunoști caii în ediția 2021 a Arcului.

  Caii Arc

  This is the official field for the 2021 Prix de l’Arc de Triomphe including numbers, postpositions, trainers, and jockeys:

  1. Torquator Tasso - Post 12 (Marcel Weiss/Rene Piechulek)
  2. Deep Bond - Post 5 (Ryuji Okubo/Mickael Barzalona)
  3. Broome - Postul 7 (Aidan O'Brien/Yutaka Take)
  4. Tarnawa - Postul 3 (Dermot Weld/Christophe Soumillon)
  5. Dragoste - Postul 4 (Aidan O'Brien/Frankie Dettori)
  6. Raabihah - Postul 15 (Jean-Claude Rouget/Cristian Demuro)
  7. Chrono Geneza - Post 14 (Takashi Saito/Oisin Murphy)
  8. Mojo Star - Postul 1 (Richard Hannon/Rossa Ryan)
  9. Baby Rider - Postul 13 (Pascal Bary/Ioritz Mendizabal)
  10. Adayar - Postul 11 ​​(Charles Appleby/William Buick)
  11. Hurricane Lane - Postul 2 (Charles Appleby/James Doyle)
  12. Sealiway - Postul 10 (Cedric Rossi/Franck Blondel) )
  13. Alenquer - Postul 8 (William Haggas/Tom Marquand)
  14. Bubble Gift - Postul 6 (Mikel Delzangles/Gerald Mosse)
  15. Năsarea - Postul 9 ( Aidan O'Brien/Ryan Moore)

  Rețineți că la Longchamp, ca și în cazul multor circuite europene, numerele de șa și pozițiile posturilor nu sunt neapărat aceleași.

  Free Arc Handicap| ||1210

  First and foremost, ține cont de condițiile solului. Chiar și cu câteva zile înainte de Arc, podiumul de la Longchamp era deja îmbibat de ploaie, iar vremea umedă este de așteptat să continue până în ziua cursei. Aceasta înseamnă că poziția postului este mai puțin o îngrijorare; în zilele uscate din interiorul posturilor se descurcă bine la Longchamp, dar pe terenul mai moale caii de la orice post pot câștiga.

  În plus, înseamnă că câștigătorul nu va fi doar un cal care are clasa și rezistența potrivite, ci de asemenea, un cal care alergă bine pe gazonul umed.

  2021 Arc Favourites

  Drenorul Aidan O'Brien aduce trei cai buni de la Ballydoyle: Snowfall, Love și Broome. Though she drew the widest of the set, Snowfall is the most interesting horse in his group and the most interesting horse in the race.

  Câștigătorul Oaks din acest an a fost completat în cursă și există motive întemeiate pentru care . Deși a gustat înfrângerea pe acest curs și distanță luna trecută, a avut trei victorii G1 la rând, inclusiv un tur de forță de 16 lungimi în Oaks. Cu condițiile umede în acea zi, ea ar trebui să poată profita din nou de acea strălucire peste pământul afectat de ploaie din Arc, iar rezistența ei ar trebui să o ducă. cai, Hurricane Lane și Adayar suplimentat. Ambii sunt câștigători clasici: Hurricane Lane a luat St. Leger în timp ce Adayar a capturat Derby-ul. Nici unul nu ar trebui să aibă o problemă cu distanța.

  Godolphin has a pair of fairly well-matched horses, Hurricane Lane and the supplemented Adayar. Both are Classic winners: Hurricane Lane took the St. Leger while Adayar captured the Derby. Neither should have an issue with the distance, either.

  La un preț puțin mai mare între această pereche Charlie Appleby, există motive întemeiate să te sprijini pe Hurricane Lane ca calul Godolphin potrivit. El are deja o victorie asupra cursului și distanței în Grand Prix de Paris (G1), punctând pe teren bun spre moale în acea zi. Așteptați-vă ca Hurricane Lane să vină bine de la mijlocul terenului.

  Tarnawa, un favorit probabil, a rămas la antrenament după ce a câștigat Breeders' Cup Turf (G1) anul trecut, special pentru a lua un crack la Arc. Ea a câștigat Prix de l’Opera (G1) pe terenul greu de la Longchamp anul trecut. Deși a fost învinsă ultima dată în Campioana Irlandei (G1), ea se întinde înapoi la distanța ei preferată pentru această cursă.

  Chrono Genesis, câștigătoarea Arima Kinen de anul trecut, este cea mai bună dintre alergătorii japonezi. Locul ei apropiat de Mishriff în Sheema Classic (G1) vorbește bine despre capacitatea ei de a călători, deși încă nu a înfruntat caii din această clasă față de mers mai blând și niciun cal japonez nu a câștigat încă Arcul.

  Longshots de urmărit

  Într-un teren de cincisprezece,cheia pentru o zi profitabilă poate fi obținerea potrivită de longshot în pariurile dvs.

  Alenquer este cel mai bun interesantă fotografie mai lungă în grup. Deși a fost învins în ultimele sale două, el s-a confruntat cu inamici cu adevărat de înaltă calitate precum Hurricane Lane și Mishriff. Victoria lui de până acum a venit peste o milă și jumătate pe terenul greu de la Royal Ascot, dovedind că poate face față provocării împotriva cailor foarte buni cu privire la felul de picioare pe care îl va avea în Arc.

  Raabihah are, de asemenea, un apel lung. Caii care se întorc după un efort pierdut în Arc au avut un oarecare succes în cursele recente ale cursei, iar ea a alergat bine târziu pentru a ocupa locul cinci în spatele lui Sottsass în 2020. Arăta inteligentă când a câștigat puțin mai mult la Deauville data trecută, iar forma ei pe picioarele afectate de ploaie a fost bună.

  Selecții Arc Expert

  Acum că știi unde șicum să pariezi cursa online|| |1245, here are the best bets for Sunday’s 2021 Arc:

  • 20$ pentru a câștiga - #15 Snowfall
  • 10$ în fiecare sens - #13 Alenquer
  • $1 exacta box -  #15 Snowfall, #11 Hurricane Lane, #13 Alenquer
  • $0.50 trifecta key - #15 Snowfall with #11 Hurricane Lane, #4 Tarnawa,  #13 Alenquer
  • $0.50 superfecta key - #15 Snowfall with #11 Hurricane Lane, #4 Tarnawa, #13 Alenquer, #5 Raabihah