CSB
Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021 NHL Playoffs Series Winners: West Division Picks & Predictions

Câștigători ale seriei NHL Playoffs 2021: alegeri și predicții ale Diviziei de Vest; Predicțiile

 Cote pentru playoff-urile NHL Stanley Cup 2021 au fost publicate pe măsură ce prima rundă este oficial în desfășurare. Să ne aprofundăm în câteva alegeri și predicții referitoare la Divizia de Vest.

Colorado Avalanche își deschid seria împotriva St. Louis Blues ca favoriți| ||638, which should surprise no one. 

Av-urile au câștigat trofeul președinților și vor face tot ce este necesar pentru a zgudui temutul blestem de postsezon care pare să vină odată cu terminarea în vârful ligii.

Din păcate,Colorado este destul de lovit pe frontul accidentărilor. Din fericire, Nathan MacKinnon și Brandon Saad sunt de așteptat să se potrivească pentru primul joc.

Albaștrii se confruntă cu propriile lor probleme de accidentare, dar nu au exact același lux de adâncime ca Avs. Va face asta toată diferența?

Pe reversul lucrurilor, Vegas Golden Knights se vor înfrunta cu Minnesota Wild. Nu au fost mulți cei care i-au avut pe Wild în playoff când a început sezonul, dar clutch goaltending, împreună cu apariția lui Kirill Kaprizov, au făcut toată diferența. Va fi suficient pentru a detrona echipa pe care mulți o consideră favorită la Cupa Stanley?

Dacă sunteți nou în pariuri vă rugăm să fiți informat și consultați-ne diverse ghiduri de pariuri sportive înainte de a face orice pariuri. Acum, haideți să facem niște predicții!

Cote NHL Playoffs

Aceste cote au fost actualizate ultima dată pe duminică, 16 mai 2021:

Sports InteractionSports Interaction
Colorado Avalanche1,24,06Sf. Louis Blues
Vegas Golden Knights1,721,96Minnesota Wild

Colorado Avalanche (1,20) vs. St. Louis Blues (4.06)

Cotele sunt înclinate ridicol în favoarea Avs, având în vedere că sunt superioare statistic în aproape toate privințele.

In fact, albaștrii aproape că au ratat în totalitate playoff-urile și, probabil, au reușit doar datorită sezoanelor deosebit de slabe de la Arizona Coyotes și trio-ul din California.

Colorado a terminat cu 82 de puncte, în timp ce St. Louis a reușit doar 63. Avs au avut un diferență de goluri de +64 în acest sezon, în timp ce totalul albaștrilor a fost -1.

Așa cum se menționează în introducere, leziunile ar putea juca un rol important în această serie. Există numeroși jucători bătuți de ambele părți, darsănătatea pliului din Colorado este deosebit de îngrijorătoare.

Pavel Francouz nu s-a potrivit deloc în acest sezon și asta este probabil să rămână la fel. Devan Dubnyk a fost adus pentru a le îmbunătăți adâncimea dintre țevi, dar în prezent este listat ca de zi cu zi.Philipp Grubauer este numărul unu de necontestat, dar chiar și el a făcut parte din linie. Deocamdată rămâne sănătos, dar lucrurile ar putea fi dezastruoase dacă ar fi a coborî.

Pe cealaltă parte a mesei, Sf. Louis se va sprijini în mod natural pe Jordan Binnington. A fost un alt sezon sus-și-jos pentru nativul din Toronto, care s-a chinuit să îndeplinească așteptările de când a condus Blues la o Cupă Stanley în anul său de debut.

St. Louis pare să aibă o adâncime solidă a punctajelor pe hârtie, dar asta nu s-a tradus în gheață în acest sezon. Vor fi în dificultate împotriva unei echipe care aparent poate înscrie după bunul plac.

The Blues will put up more of a fight than expected, but pick the Avs to win the series.

Colorado Avalanche Pentru a învinge St. Louis Blues
1,20
Sports Interaction

Vegas Golden Knights (1,72) vs Minnesota Wild (1,96)

Jocul unul din această serie a fost un thriller absolut și sălbaticul a ajuns să obțină o victorie improbabilă în prelungiri.

Cavalerii de Aur nu s-au executat suficient șanse șiîn mod realist ar fi trebuit să aibă acesta. Acestea fiind spuse, Wild și-au continuat sezonul surprinzător șocând încă o dată liga. Chiar pot supăra un nemaipomenit ca Vegas?

Minnesota are o mulțime de jucători tineri care nu și-au atins încă adevăratul plafon, motiv pentru care există o oarecare incertitudine în ceea ce privește efectivul echipei. potențial de playoff.

Patru dintre primii cinci marcatori ai lui Wild în acest sezon aveau 24 de ani sau mai puțin.Lipsa lor combinată de experiență în NHL ar putea împiedica capacitatea Minnesotai de a marca, mai ales că Vegas a permis doar 122 de goluri în contra în acest anbine pentru cel mai bun din liga.

Cavalerii de Aur ar trebui probabil să se bată singuri pentru ca Wild să aibă o lovitură adevărată, dar cu siguranță este posibil.Aproape efoarte an, există o supărare în prima rundă. Acesta ar putea foarte bine să fie locul în care se întâmplă asta.

Adevăratul factor x al acestei serii va fi probabil portarul.Cavalerii de Aur au un tandem foarte puternic în Marc-Andre Fleury și Robin Lehner. Se aștepta ca Lehner să fie titularul incontestabil, darFleury a ajuns cu partea leului din muncă datorită unui sezon neașteptat, de calibrul Vezina la vârsta improbabilă de 36 de ani. Vorbiți despre o problemă bună pe care să o aveți.

Cu acestea fiind spuse, Minnesota are și un duo grozav datorită jocului stelar atât al lui Kaapo Kahkonen, cât și al lui Cam Talbot.Portarii fierbinți pot fura serie, iar cea mai bună șansă a lor de a câștiga va fi dacă Kahkonen/Talbot reușesc.

Ambele echipe au adâncimea liniei albastre, deși s-ar putea argumenta că Vegas are o profunzime high-end mai bună. Mai ales când vine vorba de ariergarda care sunt competenți în propriul lor scop.

The Wild au o echipă mult îmbunătățită, dar încă nu sunt cu adevărat în aceeași ligă cu Cavalerii de Aur. Alege Vegas pentru a câștiga seria.

Vegas Golden Knights Pentru a învinge Minnesota Wild
1,72
Sports Interaction

Vă mulțumim că v-ați conectat la alegerile noastre gratuite NHL Stanley Cup Playoffs pentruVest Divizia|| |811. Remember to choose the furnizorul de pariuri sportive care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și mult noroc! Unele dintre cele mai bune case de pariuri sportive sunt enumerate mai jos:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive