Bonus
Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021-22 NHL Western Conference Futures: Colorado, Vegas Head Class

2021-22 NHL Western Conference Futures: Colorado, Vegas Head Class

The 2021- 22 NHL Futures pentruNoiConferința severa suntem puțin mai puțin dezordonați. Două echipe sînt gât și gât, cu alte câteva pândind în spate.

Momentul să începeți să vă uitați laNHL Futuresacum este. În continuare, la România Sports Betting, punem în evidențăNoiconferința de pupa undeColorado și Vegas conduc clasa|| |653 again.

Acest sezon 2021-22 a fost unul destul de distractiv, dar haotic. Colorado Avalanche și Vegas Golden Knights au văzut cei mai mulți bani mergând la pariuri. Minnesota Wild a început sezonul pe foc și este singura echipă din Vest cu peste zece jocuri peste marcajul de .500. Unele surprize mari includ Calgary Flames și Anaheim Ducks.

Viitoarele din Vest nu au luat la fel de multe întorsături dramatice ca în Est.

Viitoarele Conferinței de Vest 2021-22: Numărarea cifrelor

Așa cum am menționat mai sus,2021-22 Western Conference Futures nu s-au confruntat cu atâtea schimbări ca în Est. Nu înseamnă că Occidentul nu a fost intrigant în clasament. Înseamnă doar că, după două luni, casele de pariuri se țin de arme și rămân cu cei mai încercați și adevărați. Acesta este cel puțin planul deocamdată. Totul este să numărați acelecifre și să numărați în schimburile subtile.

Minnesota, Calgary, St. Louis și Anaheim au toate 35 sau mai multe puncte, dar Colorado și Vegas conduc pe viitor. Iată primele opt echipe din 13 decembrie 2021.

2021-22 NHL Futures -- Western ConferenceBetwaySports InteractionPowerPlay
Colorado Avalanche3,253,693,50
Vegas Golden Knights5,004,294,00
Minnesota Wild7,006,196,00
Calgary Flames9,009,009,00
Edmonton Oilers9,006,649,00
Dallas Stars14.0014.0013.00
Sf. Louis Blues19.0013.0012.00
Winnipeg Jets21.00 12.0015.00

Parierea cotelor Cupei Stanley poate fi o provocare, dar cotele la conferință au propriile capcane.Numerele se vor schimba în cele din urmă.

Colorado și Vegas conduc viitorul Conferinței de Vest

Din fericire, Vestul nu este la fel de aproape ca Estul.Colorado și Vegas sunt în frunte în cadrul Western Conference Futures. Acum, Betway are Avalanșa în față cu puțin mai mult. Cu toate acestea, PowerPlay, Bodog, Sports Interaction și altele au cele două echipe mult mai aproape. Are sens, deoarece așa s-a desfășurat scena anul trecut. Vegas a depășit Colorado în ceea ce a fost probabil seria postseasonului.

Colorado și Vegas ambele au aceleași semne mari de întrebare. Asta vine în poartă. Poate Colorado Avalanche să găsească un portar care să rămână sănătos? Când Philipp Grubauer a plecat la Seattle Kraken în extrasezon, asta a lăsat un gol pe care Joe Sakic credea că l-a umplut. Să-l faci pe Darcy Kuemper să vină în Colorado a avut foarte mult sens. Cu toate acestea, lucrurile nu au mers atât de bine.

În timp ce Vegas a fost un pic mai sănătos la poartă, numărul lor a fost aproape la fel ca Robin Lehner, iar apărarea echipei s-a luptat fără Mark Stone și Max Pacioretty. Ambii au ratat un timp semnificativ la început și asta a avut un efect profund asupra echipei lor. Același lucru s-ar putea spune și în Colorado, unde Nathan MacKinnon aproape că a ratat ceva timp. Ambele echipe sunt dinamice ofensiv, dar Avalanche posedă ceva mai mult fler și putere de foc.

De aceeaColorado rămâne favoritul nostru out of the two teams and the Avalanche also are a pariuri sportive gratuite vis. Uită-te la ceea ce le-au făcut lui New York Rangers săptămâna trecută ca exemplu.

Făcările din Calgary sunt roșii în Occident

Acum, una dintre echipele cele mai fierbinți din || |735WeViitorii Conferinței severe nu era de așteptat să fie Calgary Flames. Flames au avut o mulțime de semne de întrebare în cursul sezonului și totuși iată-iuna dintre echipele fierbinți din Vest în fața favoriților Avalanche și Golden Knights din merge mai devreme.

Acest lucru se datorează liniei lor de sus și portarului luiJacob Markstrom, Calgary are 15-6-6 la momentul presării, care este în trei puncte pentru cel mai bun record din NHL. Faptul că Calgary a fost fierbinte în Occident se datorează în mare parte dominației lor de portar. Markstrom conduce campionatul cu o medie de 1,84 goluri contra și cinci blocaje (are zece victorii).

Cealaltă cheie este, fără îndoială, linia de sus a Flames. Johnny Gaudreau, Elias Lindholm și Matthew Tkachuk. Acest trio a combinat pentru 78 de puncte în sezon. Ei fac o medie în jurul unui punct pe joc. Dacă nu ar fi de ajuns, există Andrew Mangiapane. Interul are 17 goluri în 27 de meciuri, 16 dintre ele fiind deplasate. Calgary continuă să găsească modalități de a înscrie și de a crea ocazii de gol mai bune decât opoziția lor. Acesta este motivul pentru care începerea lor devreme poate să nu fie o întâmplare.

Calgary ar putea ieși dinConferința de Vest. Puțini ar fi crezut că asta va fi vreodată o șansă înainte de cantonamentul.

Calgary Flames Pentru a avansa din Conferința de Vest
9.00
Betway

Minnesota Printre Vestul surprinde

Există mai multe echipe care ar puteasurprinde Vestul. Edmonton a fost excelent cu Connor McDavid și Leon Draisaitl. Anaheim a fost o revelație. Cu toate acestea, existăMinnesota Wild, care a avut 39 de puncte în weekend-ul trecut, care a ajuns în fruntea NHL.

The Wild și-au văzut averea în creștere. repede de asemenea. Ei sunt al treilea în viitor și au venit într-o perioadă în care Avalanșa a schimbat în playoff sezonul trecut. Cam Talbot conduce campionatul cu 15 victorii. Kirill Kaprizov și Joel Eriksson Ek au condus o ofensă care renaște. Sunt o echipă echilibrată, cu puține slăbiciuni.

Cu numărul lor scurtându-se aproape de cele două favorite, Wild va fi pe radarul nostru în restul sezonului.

Minnesota Wild Pentru a avansa din Conferința de Vest
7,00
Betway

Nostru 2021 -22 Western Conference Futures Pick

Colorado Avalanche este alegerea noastră CSB pentru a ieși din Western Conference.

Colorado Avalanche Pentru a avansa din Conferința de Vest
3,69
Sports Interaction

Există uneleAplicații de pariuri sportive din România unde se poate încerca să câștige niște bani buni pe aceste futures.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive