Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Best NHL Free Picks & Predictions for the Weekend

Cele mai bune alegeri și predicții gratuite NHL pentru weekend

The primul weekend din NHL acțiunea prezintă primaoverall pick, campionii Cupei Stanley 2019 și cea mai lungă rivalitate din acest sport.

Predicții NHL pentru acest weekend prezintă unele dintre cele mai mari echipe care au marcat în ligă, în special ofensa copleșitoare a celor de la Toronto Maple Leafs.

Vegas Golden Knights (1.83) vs San Jose Sharks (2.63)

Una dintre rivalitățile care se încinge în sud-vestul american este ranchiuna dintreCavalerii de Aur șiRechini. După ce a pierdut cu 4-1 la Vegas pentru a începe sezonul, San Jose îi va găzdui vineri seara pe Golden Knights și va încerca să se răzbune rapid.

Ca și anul trecut, Golden Knights sunt considerați printre primii. candidat pentru a ajunge la o finală a Cupei Stanley într-un vest extrem de competitiv. Vegas și-au pierdut seria în ultimele playoff-uri împotriva lui Sharks, în ciuda faptului că dețin un avans de 3-1 în serie.

Vegas arată mai puternic decât anul trecut și ar trebui să-i învingă din nou pe Sharks în drum spre Pacific. Coroana diviziei.

Vegas Golden Knights Învinge San Jose Sharks
Cote 1,83
Sports Interaction

Winnipeg Jets (2,77) vs New Jersey Devils (2,21)

Prima alegere generală Jack Hughes va fi sub microscop în acest sezon, mai ales că New Jersey DevilsMVP Taylor Hall intră în sezonul său contractual. Winnipeg va fi supus controlului dintr-un motiv cu totul diferit, după ce un extrasezon dificil i-a secat corpul defensiv.

This could be the highest scoring game of the weekend because of New Jersey’s new stars, who include proven scorers P.K. Subban and Wayne Simmons. The Jets are still a solid team, but their defense will struggle to adjust, especially without Byfuglien.

Așteptați un debut impresionant al lui Hughes îna Devils. victorieîn timp ce apărarea Jets se luptă.

New Jersey Devils Învinge Winnipeg Jets vineri noapte
2.21 Cote
PowerPlay

Montreal Canadiens (3,80) vs Toronto Maple Leafs (1,82)

Cea mai cunoscută rivalitate din istoria hocheiului continuă sâmbătă, cu Les Habitants călătoresc pe 401 pentru a lua peToronto Maple Leafs la Scotiabank Arena.

Fiind una dintre cele mai puternice infracțiuni din NHL, Leafs vor căuta să-și dezvolte victoria ușoară asupra parveniților Ottawa Senators.

Montreal played above expectations last season, even if they weren’t able to squeeze into the playoffs.

Toronto a câștigat șapte din ultimele opt meciuri împotriva lui Montreal, o tendință care ar trebui să mențină asta. sezon din cauza decalajului masiv de talent dintre cei doi.

Așteptați-vă ca Toronto să rămână neînvins.

Toronto Maple Leafs Învinge Montreal Canadiens
Cote 1,82
Intertops

Dallas Stars (2,95) vs St. Louis Blues (2,15)

The Dallas Stars au fost la câțiva centimetri de la eliminare eventuala câștigare a Cupei StanleySt. Louis Blues ultimele playoff, pierzând un joc șapte duble prelungiri în runda a doua.

Această revanșă din sezonul regulat va prezenta o ofensivă consolidată de la Dallas împotriva fundașilor învinețiți ai Blues.

Sf. Louis a ieșit pe porți în acest sezon cu o pierdere în prelungiri în fața câștigătorii Cupei Stanley 2018, Washington Capitals. Acum, că ceremonia de ridicare a bannerului a venit și a plecat, St. Louis se va reorienta asupra sarcinii în cauză: să devină câștigători repetați ai cupei.

Înapoi albaștrii obținând prima victorie a sezonului sâmbătă.

St. Louis Blues Învinge Dallas Stars
Cote de 2,15
Betway

Cum să faci cele mai bune pariuri NHL în seara asta?

Răsfoițitoate cotele NHL pe toate piețele majore de pariuri pentru a găsi cele mai bune linii pentru a paria pe hochei NHL.

NostruNHL Power Rankings, actualizat regulat pe tot parcursul sezonului, oferă un punct de referință excelent al performanței echipei.

Cele mai recente cote pentrufuture în Cupa Stanley oferă fanilor de hochei o actualizare zilnică cu privire la drumul către playoff-urile NHL.