Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021-22 NHL Props: Andrei Vasilevskiy's Vezina?

2021-22 Recuzită NHL: Vezina lui Andrei Vasilevskiy?

TheRecuzită NHL 2021-22 preiaPremiul Vezina cursa pentrucel mai bun portar. Cu aproximativ o treime din sezon în cărți, aruncăm o privire lanumerele.

Cu „Săptămâna Crăciunului” acum la noi, Cursa pentruPremiul Vezina avea mare nevoie de o actualizare. Aici, la România Sports Betting, aruncăm o privire asupra acestorNHL Props. În săptămânile și lunile următoare, vor apărea articole despre unele elemente de recuzită la care majoritatea oamenilor nici nu s-au gândit. Unii cred că cursa din acest an poate fi un referendum asupra modului în care Andrei Vasilevski ar trebui să câștige din nou premiul sezonul trecut.

În orice caz, a existat mai multă deplasare față de candidații de top. Unii s-au înălțat până aproape de vârf și este ceva ce introducem -- câmpul. Așadar, orice jucător care nu este inclus în primii 20 de candidați este inclus în „teren”.

Andrei Vasilevskiy este cel constant în alergare cu chipuri noi și vechi care îl flanchează. Câștigătorul de anul trecut, Marc-Andre Fleury este foarte jos pe listă și nu va lua în considerare premiul din acest an. Acum, a fost un șoc.

Să aruncăm o privire la câteva dintre numerele de pe această propă Premiul Vezina.

Recuzita NHL 2021-22: Cote pentru Trofeul Vezina

Cercetând acesteRecuzită NHL, Vezina Trophy caracteristicile au avut câteva acțiuni pentruMarc-Andre Fleury și Andrei Vasilevskiy, printre alții. Cu aproximativ o treime din sezon în cărți, Vasilevskiy a stat din nou în picioare, dar are o nouă generație de jucători care doresc să câștige Vezina. Vizorul este pe portarul rus din Tampa Bay și pe bună dreptate.

Cilenumerele pe cotele Trofeului Vezina ilustrează acest lucru după cum urmează:

Recuzita trofeului NHL Vezina 2021-22Sports InteractionBetwayBodog
Andrei Vasilevskiy5,805,505,75
Jacob Markstrom9,0013,009,50
Igor Shesterkin9,009,5010,00
Jack Campbell9,007,5010,00
Connor Hellebuyck11,0019.0015.00
Frederik Andersen13.00OTB13.00
Sergei Bobrovsky14,0015,0014,00
Câmp14,0013.0013,00
Tristan Jarry16,0019,0016.00
Juuse Saros16.0019.0019.00
Thatcher Demko20.0025.0025.00

Când se uită la2022 NHL Awards pariuri , cei mai mulți înțeleg de ce Andrei Vasilevskii este din nou favorit. Câștigătorul din 2019 este gata să adauge la cutia de trofee. Mai poate cineva să-l provoace pe portarul pentru premiu?

Andrei Vasilevskiy A Bigger Favorite For Vezina

Vor fi mulți care vor crede pentru totdeauna căAndrei Vasilevskiy|| |735 should have won the Trofeul Vezina. Dacă ne uităm la șansele de anul trecut, Vasilevskii a condus lista de la început până la sfârșit. Anul acesta, portarul este fărăNikita Kucherov și acum Brayden Point. Se pare că asta contează puțin, deoarece portarul are 16 victorii în 23 de meciuri jucate.

Dacă nu ar fi suficient, portarul conduce liga în victorii și se numără printreliderii ligii la goluri. -față de medie (2,10) și procent de economisire (.928). Are câteva opriri și 17 starturi de calitate (74%). Sunt o mulțime de numere de digerat. Toate se traduc prin faptul că Vasilevskiy face din Tampa Bay Lightning ceea ce sunt.

Elnumerele ilustrează cât de mult este elfavorit în acest moment. Cotele lui Vasilevskiy au rămas în jurul5.50-6.00 încă de la începutul cantonamentului. Acesta este al cincilea an la rând în care Vasilevskiy conduce liga în victorii. Asta vorbește despre durabilitatea și talentul lui. Portarul are 27 de ani și tocmai intră în apogeul. Acesta ar putea fi un gând îngrijorător pentru oricine se gândește să provoace ceea ce crede că este coroana lui în acest an.

Deși GPS-ul său (cota de puncte de la portar de 5,0) este puțin mai mic decât alți candidați, Vasilevskiy a păstrat o echipă accidentată plutind din nou în 2021-22. Tampa Bay este într-o nouă creștere, câștigând șapte din ultimele nouă jocuri pentru a fi aproape de vârful NHL în clasament.Vasilevskiy rămâne cel mai mare motiv pentru asta și favoritul nostru să ia acasă al doilea trofeu Vezina.

Cine ar putea fi Marc-Andre Fleury de anul acesta?

Aceasta este cea mai mare întrebare. Există Marc-Andre Fleury acela care surprinde din nou lumea hocheiului? S-ar putea să nu fie date consecințele din sezonul trecut. De asemenea, Andrei Vasilevskiy, care a câștigat a doua Cupă Stanley consecutivă, ar fi putut înclina acest premiu în 2021-22. Oricum, sunt câțiva candidați în minte.

Unul trebuie să fieJacob Markstrom din Flăcările din Calgary. Markstrom s-a bucurat de un remarcabil început de sezon, care îl are pe Calgary printre liderii ligii. Portarul conduce campionatul la blocaje cu cinci în doar 21 de starturi. De asemenea, se bucură de o medie de goluri contra sub 2,00 și un procentaj de salvare de .933. Acum, Calgary are doar 4-3-4 acasă, ceea ce este puțin îngrijorător, dar acele 11 victorii la drum sunt pe locul doi după cele 12 ale Carolinei. Punctele lui de portar este de 4,7.

Apoi, existăJack Campbell de la Toronto Maple Leafs. Campbell este o poveste bună, având în vedere că aproape că a ieșit din NHL cu câteva sezoane în urmă. Poate fi unul de urmărit aici. Portarul are 15 victorii în 23 de jocuri și trei opriri. Asta merge împreună cu jocul în Toronto și cu un procentaj de salvare de .937, cu o ligă în frunte cu 5,6 puncte de portar. Campbell este pe locul al doilea în unele cărți datorită începutului său. Acum, poate termina?

În sfârșit, sunt doi portari ruși înIgor Shesterkin și Serghei Bobrovsky. Bobrovsky are pedigree de la Florida Panthers. A câștigat premiul de două ori. Portarul a alunecat puțin în ultimele sale cinci starturi, dar este din nou la una dintre cele mai bune echipe din NHL. Cât despre Shesterkin, cazul lui este interesant. El poate fi la un an sau doi, dar portarul îi face pe Rangers să lupte pentru cel mai bun record al ligii. Procentul său de început de calitate este aproape de 77. Este absurd!

Nu uitați de cele mai multe sporturi gratuite de săptămâna aceastamulte alegeri sportive gratuite pe măsură ce se apropie Crăciunul.

Selecția noastră pentru trofeul Vezina pentru pariuri sportive din România

Andrei Vasilevskiy conduce echipa NHL 2021-22 și este alegerea noastră pentru trofeul Vezina pentru pariuri sportive din România. 

Andrei Vasilevskiy Pentru a câștiga Trofeul Vezina
5,80
Sports Interaction

Înainte de a scurta cotele de pariere pentru Vasilevskiy, profită decele mai bune oferte de bonus pentru pariuri online acolo.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive