Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Free Picks & Predictions: Vegas Golden Knights @ New York Rangers

Alegeri și predicții gratuite NHL: Vegas Golden Knights @ New York Rangers

Pucuri de luni seara ne aduce un Confruntarea Conferinței de Est și Vest, întrucâtNew York Rangers găzduieșteVegas Golden Knights at the Garden.

Ambele echipe au câștigat 13 meciuri pentru sezon și ambele vor intra și în aceasta după ce au câștigat meciul anterior .

Vor cavalerii să câștige drumul la MSG?

Vegas Golden Knights (1.75) vs New York Rangers (2.10)

The Rangers au jucat excelent în acest sezon. Aucâștigat patru din ultimele cinci jocuri și se află pe unrecord de 13-9-3 pentru sezon.

Rangers s-au confruntat cu Bruins la mijlocul săptămânii, pe care i-au ratat cu multă victorie, deoarece Bruins au câștigat cu 3-2 în OT. Dar rezultatul este o dovadă a calității pe care o aduce această echipă din New York.

The Cavalerii de Aur nu au jucat la fel de bine ca Rangers, dar reușesc să obțină puncte în coloana de câștiguri și să se afle pe unrecord de 13-11-4.

Vegas a câștigat ultimele două jocuri. împotriva Nashville Predators și Arizona Coyotes, care le va da impuls pe drumul spre New York.

TheRangers will be aware of their record at home this season, where they’ve seen great success mergând 8-4-2 în fața fanilor de acasă.

Ia-i pe Rangers pentru a-l câștiga.

New York Rangers Pentru a învinge Vegas Golden Knights
2,10
Bodog

Selectare Parlay: Ranger va câștiga și total sub 6 ani (4,05)

Vegas sunt la doar 5 puncte de conducerea Diviziei Pacific. McDavid și Edmonton încă controlează liga, dar seria Cavalerilor pe care încep să o construiască îi împinge acum în susClasamentul puterii NHL.

O lumină strălucitoare pentru Cavaleri în acest sezon a fostMarc-Anthony Fleury, who goes 11-6-2 de-a dreptul pentru sezon.

Păscăriile lui în poartă i-au dat ceva statistici grozave; are un2,54 GAA și un procentaj de economisire de 91%. A primit o accidentare împotriva lui Edmonton săptămâna trecută, dar dacă va juca, acesta va fi un mare impuls pentru Knights.

The Rangers au de asemenea portar fierbinte chiar acum. A fostMacKenzie Blackwood care a fost între țevi în victoria de sâmbătă seara în fața New Jersey Devils.

Ambele echipe au portari puternici și nu sunt. lăsând să treacă prea multe goluri, așa că credem că acest lucru va rămâne sub 6 goluri în total.

Luați-i pe Rangers să câștige și peste 6,0 în total.

New York Rangers To win & over 6 total
4,05
Spin Palace Sports

Ambele echipe ocupate În prima, ambele echipe marchează în prima (2,75)|| |792

For our NHL gratuite de astăzi, am simțit că acest joc a fost de departe cel mai distractiv joc pentru adevărații fani de hochei.Având în vedere forma în care se află New York-ul, credem că o vor depăși, dar va fi un concurs strâns.

TheCavalerii au o excelentăunitate power-play care estea noua în NHL cu un succes de 21,8% rata, în timp ce au o rata de ucidere a penalizării84,6%.

În timp ce Rangers au un joc de putere de 20,8% rata de succescare ocupă locul unsprezecelea în NHL,cu o rata de ucidere cu penalizare de 76,8% care ocupă locul 23 în NHL sezonul acesta.

Datorită faptului căCote la pariuri NHL sunt atât de bune, ne-am gândit că merită un punct. Ambele echipe vor fi înfometate să ia ceva din asta, așteaptă-te la goluri în primul.

Așteptați-vă ca ambele echipe să înscrie în prima.

Ambele echipe Pentru a înscrie în primul
2,75
10Bet