Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Free NHL Picks For December 14th, 2021

Alegeri NHL gratuite pentru 14 decembrie 2021

Sunt 13 jocuri NHL în total marți seara și la România Sports Betting, aruncăm o privire la încă câteva alegeri pentru 14 decembrie 2021. Să începem!

NHL 14 decembrie 2021 Slate By The Numbers

Sezonul sărbătorilor este atunci când lucrurile devin ciudate cu sportul și programul. Acum,Marți seara NHL lista a fost inițial de 14 meciuri până când jocul Calgary Flames a fost amânat din cauza COVID. Deci, mai sunt 13 jocuri. Odată cu anularea jocului de luni,cote și numere au putut fi postate neobișnuit de devreme.

Siturile de pariuri NHL au cote sunt fierbinți pentru această listă mare. Accentul nostru se va concentra pe patru jocuri și favorizează întotdeauna înclinarea liniei monetare. Am glumit zilele trecute despre listele ocupate și acest lucru se califică mai mult.

Scopul nostru este să ne uităm la două jocuri anterioare și la două jocuri ulterioare, marți seara. Să vedem cum arată aceste numere timpurii.

Cote NHL pentru 14 decembrieBetwaySports InteractionPowerPlay
New Jersey Devils2,102,042,05
Philadelphia Flyers1,761,801,75
Vegas Golden Knights|| |6712.152,162,10
Boston Bruins1,741,711,70
New York Rangers2,702,702,70
Colorado Avalanche|| |6831.461,491,44
Seattle Kraken2,202,232,15
Rechinii din San Jose1,661,681,66

Linie monetară: New Jersey Devils at Philadelphia Flyers

Cu un program atât de mare al NHL, există mai multe alegeri interesante, dar riscanteNHL pentru marți seara.Diavolii din New Jersey coboară pe autostradă pentru a înfruntaPhiladelphia Flyers. Acum, Flyers nu sunt în niciun caz bătători mondiali, dar sunt acasă după o călătorie pe drum care ia văzut să câștige meciuri în Vegas și Arizona. Philadelphia vine cu acele victorii consecutive, în timp ce New Jersey a pierdut opt ​​din zece jocuri (2-6-2).

Devils sunt doar 3-6-2 pe drum și au cel mai prost joc de putere din liga în deplasare (7%). Ei permit, de asemenea, 3,36 goluri pe joc și includ o penalizare care este pe locul 21 în ligă pe drum. În timp ce Philadelphia are doar 4-6-2 acasă, ei se confruntă cu o echipă din New Jersey fără Nico Hischier și alți câțiva jucători (protocol COVID).

Mackenzie Blackwood și Carter Hart sunt portarii așteptați să se confrunte marți. Hart va fi motivat să se răzbune pe New Jersey care l-a învins3-0 în ultima lor întâlnire. De asemenea, Philadelphia a făcut clic în ultimul timp pe avantajul bărbatului lor.

Calugărul este destul de aproape chiar și aici.Alegerea noastră este Philadelphia Flyers pentru a câștiga acasă pe New Jersey Devils, marți seara.

Philadelphia Flyers Pentru a-i învinge pe New Jersey Devils
1,80
Sports Interaction

Moneyline: Vegas Cavalerii de Aur la Boston Bruins

Un studiu interesant în contrast ne întâmpină la Boston peMarți seara, în timp ce Boston Bruins îi înfruntă pe Cavalerii de Aur din Vegas. Singurul lucru rău în această perioadă a anului, odată cu pandemia, este că trebuie să verificați jucătorii în protocolul COVID. În mod provizoriu, se pare că toți jucătorii majori în cauză sunt gata de plecare. Vegas are 6-4 în ultimele zece jocuri, în timp ce Boston are 5-3-2.

Se pare căRobin Lehner va primi startul pentru Vegas. El a câștigat ultimele două starturi pe care le-a terminat (a fost retras împotriva lui Dallas). Numerele lui sunt departe de a fi bune, dar Cavalerii de Aur pot marca goluri cu oricine. Ei au o medie de 3,53 de goluri pe meci, în timp ce permit puțin peste trei per concurs. Boston joacă lucrurile puțin mai lent, având în medie doar 2,88 goluri pe noapte și 2,53 goluri pe meci.

Jocul se reduce la liniile de sus. Poate cineva opri linia de sus a Cavalerilor de Aur din Vegas?Max Pacioretty și Mark Stone pot înscrie aproape oricând și din orice loc -- în special Pacioretty. Ambii sunt, de asemenea, destul de familiarizați cu jocul Boston Bruins. Poate Boston, chiar și cu „Perfection Line” să țină pasul ofensiv. Va fi un meci distractiv. Vegas are puțin mai multă adâncime ofensivă, dar Boston are partea defensivă blocată.

Este o lovitură de plus bani, dar luați-i pe Vegas Golden Knights la cota de 2,10 pentru a-i învinge pe Boston Bruins.

Vegas Golden Knights Pentru a-i învinge pe Boston. Bruins
2,16
Sports Interaction

Linie monetară: New York Rangers la Colorado Avalanche

TheNou York Rangers văd probabil una dintre cele mai mari teste ale sezonului în timp ce se confruntă cuColorado Avalanche în Denver, marți seara. Acum, ambele echipe au accidentări semnificative de rezolvat imediat. New York nu îl are pe Igor Shesterkin, iar Colorado nu îl are pe căpitanul Gabriel Landeskog în formațiile lor respective.

Darcy Kuemper a revenit din accidentare și a câștigat trei jocuri consecutive pentru Colorado, permițând opt goluri la 100 de șuturi înfruntate (procentaj de salvare 0,920). Rid este căAlexandar Georgiev are un procentaj de salvare de .951 în cele peste 4 jocuri pe care Rangers le-au avut fără Shesterkin.

Apărarea Colorado este de așteptat să facă diferența aici. Au una dintre cele mai mobile unități din NHL. Devon Toews și Cale Makar singuri pot face ravagii oricărei formații. New York îl are pe Adam Fox, ceea ce face ca acesta să fie un duel. Avalanșa se înfruntă cu câștigătorii a patru jocuri consecutive și a șapte din zece jocuri. Asta include un punctaj de 9-2-1 acasă.

Acest lucru se așteaptă să fie aproape, dar luați Colorado Avalanche pe linia monetară peste New York Rangers.

Colorado Avalanche Pentru a-i învinge pe New York Rangers|| |803
1.49
Sports Interaction

Linie monetară: Seattle Kraken la San Jose Sharks

Selecția noastră din ușă prezintăSan Jose Sharks acasă împotriva luiSeattle Kraken. Cu câțiva jucători de la Seattle încă în protocolul COVID, San Jose are un avantaj suplimentar în privința înclinării de marți seara. Încă o datăSportsInteraction (SIA) apare în ambreiaj ca una dintre cele mai bine cotate case de pariuri sportive de hochei

San Jose are 7-5-1 la acasă și câștigătorii a șase din ultimele nouă jocuri. Seattle a pierdut trei la rând și are doar 3-7-2 pe drum.

Alegerea noastră CSB aici este San Jose Sharks la 1,68 cote pe linia monetară peste Seattle Kraken.

San Jose Sharks Pentru a învinge Seattle Kraken
1,68
Sports Interaction

Nu uitați pentru a vedea mai multe dintrealte alegeri gratuite.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive