@Enterprise
Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Favourites to Win the 2021 NHL Stanley Cup

Favoriți pentru a câștiga Cupa Stanley NHL 2021

Pucul a căzut însezonul NHL 2021, pe măsură ce liga începe să prindă formă, iar favoriștii încep să își revendice2021 Stanley Cup.

Acest sezon este unic în mai multe moduri decât una;divizii noi, un nou format de playoff și echipe noi care caută să se dovedească în cea mai bună ligă de hochei din lume.

Dar, așa cum ne uităm înainte de sezon, marea întrebare rămâne „cine va ajunge în finala Cupei Stanley?'

The Colorado Avalanche iese din blocuri ca favoriți clari, cu marcatorul Nathan MacKinnon susținând echipa sa pentru a merge până la capăt. Cu toate acestea, deținătorii cupei Stanley, Tampa, vor avea cu siguranță ceva de spus în această problemă.

La fel de mulți dintrefurnizorii de pariuri sportive de top postează cote. pentru cele mai bune echipe din acest sezon, putem deja să vedem căFlyers, Knights, Bruins și Maple Leafs au cu siguranță șansele de a faceNHL Playoffs. Vom descompune echipele cu cele mai multe șanse să ajungă la Cupa Stanley în 2021.

Resurse de pariuri la Cupa Stanley
Resurse de pariuri la Cupa Stanley

Colorado Avalanche (8,00)

Avalanșa a început sezonul și continuă să stea, ca favoriți pentru a ridicaStanley Cup în 2021. Cele mai multesite-uri de pariuri NHL afișează cote futures la8.00, cu alte câteva echipe aproape în urmă, și anume Vestul lor Divizia rivalizează cu Cavalerii.

Rosterul lui Colorado este stivuit. Cu starmanNathan MacKinnon conducând linia, ei vor avea întotdeauna puterea de foc necesară, ca să nu mai vorbim de oameni caNazem Kadri, Andre Burakovsky, Brandon Saad , și Mikko Rantanen.

În spatele acelor jucători, ei au o formație defensivă solidă condusă deDevon Toews, Bowen Bryam și tânărul Cale Makar|| |, care își dovedește rapid valoarea în ligă. Prezența lui Makar este în parte motivul pentru care Avalanșa se află în poziția pe care o ocupă.

Luați Colorado Avalanche pentru a câștiga.

Colorado Avalanche Pentru a câștiga. Cupa Stanley
8,00
Sports Interaction

Trecutul.
Prezentul.
Viitorul .

Să înceapă sezonul.#GoAvsGo pic.twitter.com/hpExNMExqo

— Colorado Avalanche (@Avalanche)14 ianuarie 2021

Tampa Bay Lightning (8,50)

The Lightning a făcut un început de sezon destul de sumbru, dar adevărul rămâne că sunt una dintre cele mai puternice echipe din ligă și sunt actualii deținători ai Cupei Stanley.

Tampa are topCandidatul la Trofeul Vezina în Andrei Vasilevskiy în rândurile lor, care va fi esențial în oferta lor pentru ligă. În fața lui se află o apărare solidă, în frunte cuVictor Hedman, Ryan McDonagh, Erik Cernak și Mikhail Sergachev.

În atac, Tampa este avea de ales cu mereu prezentulSteven Stamkos, Brayden Point și marele rus Nikita Kucherov, care a fost esențial pentru câștigarea Cupei Stanley de către Lightning în 2020.| ||777

Pick the Tampa Bay Lightning to win.

Tampa Bay Lightning Pentru a câștiga Cupa Stanley
8,50
Bet99

Vasy fiind Vasy 🥵#TBLvsCAR pic.twitter.com/hBD5p9BhUL

— Tampa Bay Lightning (@TBLightning)29 ianuarie 2021| ||811

Vegas Golden Knights (8.00)

Cavalerii sunt una dintre cele mai bine rotunjite echipe din ligă, ceea ce se reflectă în spectacole an de an. Au început campania NHL 2021 excelent și par să treacă din nou de la putere la forță.

It’s Max Pacioretty este cel care conduce scorul până acum, cu Shea Theodore și Alex Tuch aproape în spatele bărbatului din Connecticut. Au destui jucători pe listă care pot produce goluri pentru a nu se baza pe un jucător vedetă individual, spre deosebire de alți concurenți la titluri.

Între poli, Cavalerii se vor baza pe un veterinar de încredereMarc-Andre Fleury și marele suedezRobin Lehner. Ambii portari au început excelent sezonul și sunt un motiv important pentru careCavalerii intră în cursă la ora 8.00.

CuShea Theodore stând în apărare, Cavalerii vor fi încrezători că vor învinge pe oricine. A dovedit că este capabil să adauge goluri acolo unde este necesar și esteunul dintre cei mai completi jucători defensivi din ligă.

Așteptați-vă la Vegas Golden Knights pentru a câștiga.

Vegas Golden Knights Pentru a câștiga Cupa Stanley
8,00
BetCris

Al 7-lea hat trick din cariera sa, dar primul său în GOLD 🤩#VegasBorn | @Enterprise pic.twitter.com/sicun22dT3

— Vegas Golden Knights (@GoldenKnights)27 ianuarie 2021| ||871

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive