Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Stanley Cup Futures Picks: Avalanche Will Win The Cup

Selecții Futures Cupa Stanley: Avalanche va câștiga Cupa

Să aruncăm o privire la lista actualizatăNHL Stanley Alegeri de cupă.

Colorado Avalanche Favorite pentru a câștiga Cupa Stanley 2021

Au trecut exact două decenii de la sezonul NHL 2000-01, cel mai recent în careColorado Avalanche a câștigat Cupa Stanley. Ei își vor pune capăt secetei în acest sezon. Avs se potrivesc cu o listă profundă și încărcată condusă de unul dintre cei mai talentați jucători aiNHL din centrul Nathan MacKinnon. Colorado s-a îndreptat spre acest moment în ultimele câteva sezoane și planul se va realiza în această primăvară.

  • Colorado Avalanche sunt 5.00 favoriți pentru a câștiga Cupa Stanley 20212021 Cup|| |655
  • Colorado's last Stanley Cup title was earned in 2000-01
  • Avs au câștigat și Cupa Stanley în 1995-96

Indiferent careonline sports betting site cu care verificați, Colorado Avalanche este alegereaalegerea pentru a câștiga Cupa Stanley, așa cum ar trebui să fie. Avalanșa a fost echipa nr. 1 din sezonul regulatNHL, câștigând Trofeul Președinților. Ei l-au demontat pe campioana Cupei Stanley 2018-19, St. Louis Blues, în timpul unei mături de patru meciuri în runda de deschidere a jocului postsezon, marcând 20 de goluri în acest proces.

EchipăBodogBetwaySports Interaction
Colorado Avalanche5,605,006,08
Vegas Golden Knights6,006.006,86
Toronto Maple Leafs7,257,006,13
Tampa Bay Lightning8,258,007,71
Uraganele Carolinei8,258,007,17

Mai mult decât atât, acesta este un club care aconstruit în mod constant spre urcarea către vârful muntelui de când a terminat ultimul la general în ligă în sezonul 2016-17. O combinație de redactare inteligentă, schimburi înțelepte și completări speciale de agent liber i-au permis Avalanșei să adune nu numai cea mai profundă listă a NHL ci și una în care toate piesele se împletesc frumos. pentru a facilita o rundă lungă de playoff.

Creierul din spatele acestor mașinațiuni este managerul general Joe Sakic. Sakic a fost căpitan pentru ambiiPrecedentul Stanley Cup din Colorado câștigă în 1995-96 și 2000-01, așa că știe ceva despre asamblarea unei combinații câștigătoare.

Marele Nate|| |717

He might not get the same national love as other stars such as Pittsburgh's Sidney Crosby, Washington's Alex Ovechkin, Edmonton's Connor McDavid and Toronto's Auston Matthews, but Colorado's MacKinnon din Colorado este un superstar| ||719 as all of those players. He's a perennial contender for the Hart Trophy ca cel mai valoros jucător al NHL.

În playoff, s-ar putea argumenta căMacKinnon le depășește pe toate. MacKinnon are 63 de puncte (26 de goluri, 37 de pase decisive) în 44 de playoff din carieră jocuri, cea mai mare medie de puncte pe joc (1,43) în rândul jucătorilor activi șia patra cea mai mare din istoria playoff-ului Cupei Stanley printre jucătorii care au jucat minim 25 Meciurile din playoff NHL.

Construirea prin draft

Toate echipele NHL vorbesc despre necesitateaconstruirii unui nucleu de campionat prin draft de intrare în NHL. Avalanșa chiar a făcut-o.

Linia superioară din Colorado, formată din MacKinnon, Mikko Rantanen și căpitanul Gabriel Landeskog, au fost toți alegeri din primul tur. Apărătorul Cale Makar a fost și el în prima rundă.

El a fostsingurul apărător NHL pentru a media un punct pe joc acesta și este acel tip de mare -termină ariergarda calificată pe care toți campionii de la Cupa Stanley par să se potrivească.

Rostera echipei Avs este presărată cualte alegeri din primul tur precum apărătorul Bowen Byram și atacanții Tyson Jost și Alex Newhook.

Filling In The Blanks

Sakic și staff-ul său au completat cu îndemânare piesele lipsă prin schimburi înțelepte și semnări cu agenți liberi. Mulți dintre acești jucători au ajuns și în Mile High City cu unPedigree Cupa Stanley. Portarul Philipp Grubauer a câștigat o cupă cu Washington Capitals, la fel ca atacantul Andre Burakovsky. Atacantul Brandon Saad a câștigat o pereche de titluri cu Chicago Blackhawks și a jucat într-oîn 85 de meciuri din playoff NHL.

Atacante Joonas Donskoi (San Jose Sharks) și Valeri Nichushkin (Dallas Stars) au fost completări la agent liber, cu care ambii au jucat echipele careau ajuns în finala Cupei Stanley.

La termenul limită pentru schimburile NHL din acest an, Sakic a rezolvat eventualele probleme de chimie care ar putea fi cauzate de acomodarea jucătorilor atât de târziu în sezon. Pickup-uri din Colorado - apărătorul Patrik Nemeth și atacantul Carl Soderberg -a jucat cu Avs chiar în sezonul 2018-19. Erau amândoi fețe cunoscute în dressing și cunoașteți bine felul în care Avalanșei le place să joace jocul.

Unde să pariezi pe Colorado Avalanche pentru a câștiga Cupa Stanley

Există mai multesite-uri de pariuri sportive online care le vor oferi pariorilor șansa de a paria peColorado Avalanche câștigând Cupa Stanley. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. Consultați Sports Interaction și PowerPlay Sports ca exemple.

Ofertelebonus de înscriere care există pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Doriți unprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unprima depunere potrivită bonus. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibil pentru bonusuri mai bune atunci când depune folosind Bitcoin. De asemenea, profitați desfaturile de pariuri oferite pe aceste site-uri pentru a-i ajuta pe nou-veniți să se aclimatizeze la pariurile sportive.

Vezi mai jostop sportsbooks unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel potrivit pentru tine:

    View All Sports Betting Sites