Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NHL Stanley Cup Final Game Five Picks & Predictions: Lightning vs. Canadiens

Meciul final al Cupei Stanley NHL Cinci alegeri și amp; Predicții: Lightning vs. Canadiens

 Cote la finala NHL Stanley Cup 2021 au rămas mai mult sau mai puțin aceleași, în ciuda faptului că victoria celor patru meciuri de la Montreal Canadiens asupra lui Tampa Bay Lightning.

Canadienii au fost învinși în cea mai mare parte a nopții, dar Carey Price i-a ținut acolo. Jocul lui, împreună cu niște scoruri în timp util, a fost suficient pentru a menține în viață visele Habs-ului de la Cupa Stanley pentru cel puțin încă un meci.

Fulgerul va putea câștiga totul acasă?Sau revenirea poveștii „Cenuşăreasa” din Montreal abia începe?

Dacă ești începător la pariuri sau vrei să-ți dezvolți cunoștințele pe acest subiect, asigură-te că ai consultat diversele noastre sporturi ghiduri de pariuri înainte de a face orice pariuri. În caz contrar, este timpul să aruncăm o privire mai atentă la cele mai importante momente ale jocului patru și la ceea ce s-ar putea întâmpla în jocul cinci.

Tampa Bay Lightning (1.45) vs. Montreal Canadiens (2.85)

The odds have actually shifted in favour of the Bolts după prima lor pierdere a seriei. Având în vedere pedigree-ul lor, istoria recentă și avantajul de acasă, acest lucru este departe de a fi surprinzător.

Ce am învățat din jocul patru?

Montreal a deschis scorul cu puțin sub cinci minute. pentru a merge în prima perioadă, care a fost primul lor avans de când i-au învins pe Vegas Golden Knights în runda a treia.

Au fost perioade lungi din prima și a doua perioadă în care Tampa Bay păreau periculoase, iar incapacitatea lor de a valorifica șansele cheie a fost uluitoare. Fulgerele nu sunt obișnuiți să fie mușcați de șarpe șiBarclay Goodrow a împins în cele din urmă pentru eilegând lucrurile la una singură with just 2:40 remaining in the second frame.

Canadienii au luptat pe jumătate decent, dar au existat și perioade de haos în zona lor defensivă ca Șuruburile se învârteau ca rechinii pe pradă. Pentru a înrăutăți lucrurile, Habs-ul a luat cinci penalty-uri. Din fericire, pedepsele lor în postsezon au fost în mare parte excelente și s-au reușit din nou cu cinci pentru cinci.

Fulgerul și-a depășit cu putere inamicii 34-21, iar șansele lor suplimentare pot fi, fără îndoială, atribuite jocurilor de putere menționate mai sus. Ei au făcut, de asemenea, o treabă grozavă în limitarea timpului și spațiului Montrealului cu pucul, ducând la 20 de plată.

În acest joc, noi, ca fani, am învățat ceea ce mulți știu dejaTampa Bay este echipa mai bunăin almost every conceivable way. The Canadienii pot sta cu ei, dar numai dacă lasă totul pe gheață și aruncă tot ce pot pe net.

Montrealul a învățat Valoarea simplității

De fapt,Montrealul a învățat valoarea simplității în urma golului lui Alexander Romanov chiar înainte de jumătatea celei de-a treia perioade. Romanov, care nu mai jucase de la primul meci din semifinală, a păstrat lucrurile drept după revenirea sa în formație.

Această abordare a dat roade ca 21- Apărătorul în vârstă de un an sa concentrat pur și simplu pe trecerea pucului în plasă și a găsit drumul în spate. Din nefericire, fulgerul persistent a legat lucrurile din nou.

În prelungiri, un alt fapt binecunoscut a devenit evidentHabs au o înclinaţie spre înscriere. clutch goluri din playoff. Cole Caufield a condus plasa și a reușit să-și folosească mâinile pentru a pune pucul într-o zonă bună. Josh Anderson a ieşit apoi din spatele fileului şi a băgat-o înăuntru.

Canadienii au un record de 6-1 în prelungiri în playoff-urile din acest an. De asemenea, ei știu exact ce este nevoie pentru a reveni și a câștiga după ce au căzut într-un deficit de serie de 3-1. Dar o pot face cu adevărat?

Care sunt șansele Montrealului de a câștiga jocul cinci?

The Habs' chances of winning game five largely hinge on which version of this team shows up. Dacă joacă la fel ca în primul joc, visele lor de la Cupa Stanley sunt toast. Dacă Montreal poate imita modul în care au ieșit și au dominat în jocul doi, s-ar putea să aibă încă o șansă.

Tampa Bay poate fi o echipă grozavă de hochei, dar nu sunt perfecți. Andrei Vasilevskiy is capable of allowing soft goals, and their offence can be neutralized with the right strategy. Jon Cooper is a dynamic coachunul dintre cei mai buni în reglarea tacticii din mers. Dominique Ducharme a dat semne că este un șef de bancă competent, dovadă de schimbările în formație înaintea ultimului meci. Acestea fiind spuse, încă nu are experiență în acest rol. La urma urmei, el are chiar și eticheta intermediară.

Abilitatea Habs-ului de a domina în jocul doi a rezultat dintr-un amestec de încredere și tenacitate. Arătau ca o echipă care credea în ei înșiși și au folosit această energie pentru a-i pune pe Bolts pe călcâie încă de la început. La fel ca multe echipe de calibru campionat, cel mai bun mod de a-l învinge pe Lightning este să le perturbe fluxul cât mai devreme și cât mai des posibil.

The Bolts nu vor greși singuri, ceea ce înseamnă că Canadiens vor trebui să facă greșeli. forțați-i fiind deștepți, dar agresivi. Este o linie fină care este greu de parcurs, dar faptul că jocul doi s-a petrecut așa cum s-a întâmplat trebuie să fie extrem de încurajator pentru fanii de la Montreal. S-ar putea să fi pierdut în cele din urmă, dar păreau ca și cum ar aparținecare este ceea ce a atras în cele din urmă atenția oamenilor.

Habii au șansa să păstrează-și vii speranțele de playoff dacă sunt la cel mai bun nivel, dar probabil că ar fi mai bine să alegi Tampa Bay Lightning pentru a câștiga jocul cinci.

Tampa Bay Lightning|| |729 To beat the Montreal Canadiens
1,45
Sports Interaction

Vă mulțumim că te-ai conectat laNHL gratuită Alegeri finale ale Cupei Stanley pentru jocul cinci. Nu uitați să alegeți furnizorul de pariuri sportive care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și mult noroc! Unele dintre cele mai bune case de pariuri sportive sunt enumerate mai jos:

    Vizualizare Toate site-urile de pariuri sportive