@CurtisLazar95
Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Stanley Cup Winners Picks: Who Will Win It This Year?

Selecții pentru câștigătorii Cupei Stanley: Cine va câștiga anul acesta?

The NHL postseason este peste noi. Cu sezonul regulat complet încheiat și primele meciuri dinPlayoff-urile NHL anunțate, este timpul să aruncăm o privire la cele mai bune echipe în ochii cotelor și la cine credem noi. ar putea pune mâna peStanley Cup anul acesta.

Av-urile rămân favorite în ochii tuturorcasele de pariuri de top, dar există o mulțime de echipe puternice în cursă în acest an. În ceea ce a fost un sezon regulat mai scurt, au existat o mulțime de echipe în evoluție, care pun o mulțime de întrebări pe măsură ce ne apropiem de finală.

Deși am inclus doar 3 Alegeri gratuite NHL pentru acest articol, există, desigur, oameni ca Leafs, Knights, Penguins, Capitals și Hurricanes care sunt cu siguranță în luptă. Cu toate acestea, haideți să aruncăm o privire la cotele șiunele dintre echipele de top pentru a câștiga titlul NHL în 2021.

Tampa Bay Lightning își păstrează titlul

The Pittsburgh Penguinii au fost ultima echipă care a câștigat consecutiv Cupele Stanley în 2016/17, iar acumTampa Bay Lightning sunt echipa care ar putea realiza această performanță. Cu lista pe care o au, este cu siguranță posibil, deșise vor înfrunta cu echipa care a surprins cei mai mulți cote din Divizia Centrală în acest sezon, Florida Panthers.

Fulgerul are una dintre cele mai complete echipe din NHL.Kucherov, Stamkos și Hedman reprezintă unii dintre cei mai buni jucători din ligă. Dar, merge mai adânc.Jucători precum Brayden Point, Yanni Gourde și Ondrej Palat au purtat echipa în acest sezon. Cu Kucherov revenind de la accidentare, ei arată într-o formă foarte bună.

Un lucru demn de remarcat este confruntarea cu Panthers în primul tur al postseasonului nu este de bun augur, după ce a pierdut categoric în finală. serie din sezonul regulat.Panterele au luat jocurile cu 5-1 și 4-0. Dar, playoff-urile sunt un animal diferit.

Panterele vor intra în postsezon cu mult elan, câștigând ultimele 6 jocuri consecutive și mergând cu 8-2 ultimele zece. Dar, am mai văzut echipe epuizate în sezonul regulat înainte, așa că haideți să vedem dacă Lightning-ul pierzând ultimele 3 jocuri va însemna ceva când începe meciul 1 din playoff.

Tampa Bay Lightning Pentru a câștiga Cupa Stanley
7,00
Betway

Schenn va face totul în seara asta!pic.twitter.com/4mdz0NYqfF

— x - Tampa Bay Lightning (@TBLightning)9 mai 2021

< /center>

Boston Bruins va câștiga pentru prima dată într-un deceniu

Bruins vs Capitals este punctul fix. Bruins au avut un sezon de succes, dar au ajuns să ajungă destul de confortabil în playoff. Deși Capitals au terminat peste ei în ligă, nici ei nu au avut un sezon perfect.

Legenda BruinsBrad Marchand a condus scorul pentru Bruins anul acesta, ridicând 29 de goluri și asistând alte 40 în acest an. Alături deMarchand, Bergeron, Pastrnak și Ritchie, au fost excelenți în acest sezon, înregistrând23, 20 și, respectiv, 15 goluri în acest sezon..

Bruins excelează adesea în playoff-urile NHL and we have seen signs of this team being able to produce the kind of results we’ve seen from them in recent years. With the quality on display in other teams this season, this is certainly a long shot. However, anything can happen in the postseason.

Boston Bruins Pentru a câștiga Cupa Stanley
13.00
Sports Interaction

Laser footwork.#NHLBruins | @CurtisLazar95 pic.twitter.com/X0dG4mh0m0

— x - Boston Bruins (@NHLBruins)12 mai 2021

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    View All Sports Betting Sites