Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Free Picks & Predictions: Colorado Avalanche @ St. Louis Blues

Alegeri și predicții gratuite NHL: Colorado Avalanche @ St. Louis Blues

Astăzi avem marea confruntare a Conferinței de Vest întreSt. Louis Blues șiColorado Avalanche. Aceasta este prima întâlnire dintre cele două echipe în acest sezon.

Gazul va căuta să pună capăt unei serii mizerabile de jocuri, în timp ce Avalanșa va căuta să mențină mingea în mișcare și să obțină a 8-a victorie de sezonul.

Pot deținătorii Cupei Stanley să stingă focul Colorado?

Sf. Louis Blues (1.70) vs Colorado Avalanche (2.10)

St. Louis s-au întors acasă și se confruntă cu liderii Diviziei Centrale. După un început constant de sezon, albaștrii s-au prăbușit. O formă șocantă i-a determinat să înregistreze înfrângeri în ultimele 4 meciuri, cu 3-2-3general.

The Colorado Avalanche sunt plini de încredere și vor căuta să pedepsească cei de acasă.

Au avut un început de sezon aproape impecabil și vor căuta să continue să folosească priceperea lor de atac de a depăși o echipă dezorientată a Albaștrilor.

Avalanche a avut o victorie încrezătoare cu 6-2 în ultimul lor meci împotriva unei echipe decente Lightning, punându-i la7-0-1. La toate casele de pariuri, Cote de pariuri NHL favorizează vizitatorii pentru aceasta.

TakeColorado to be too much for this Blues team and câștigă ea.

Colorado Avalanche Învinge St. Louis Blues| ||707
2.10 Odds
PowerPlay

O mulțime de goluri în acesta, Colorado Avalanche pentru a câștiga și peste 6,5 (4,00)

TheAlbaștri|| |731 have looked sluggish so far this season, which may be due to the fact they’re coming down from the high of last season’s success. Who knows?

Sf. Louis este în prezent la egalitate pe locul al treilea în Divizia Centrală în acest moment și ar putea cu adevărat să câștige, au nevoie ca fluxul să se schimbe.

TheAvalanșa will be looking to Nathan MacKinnon, who has looked great so far this season, with 4 goals and 7 assists. He'll also be playing alongside the likes of Alongside Rantanen, Burakovsky and Landeskog.

Preferatul nostruNHL Free Pick din meciurile din această seară, ambele părți va fi pregătit pentru acesta, din motive diferite, ne așteptăm la o mulțime de goluri și liderii ligii să ia jocul direct.

AșteptațiAvalanșă lacâştigă &peste 6,5.

Colorado Avalanche Total victorie și gol Peste 6,5
4,00 Cote
Betway

Nathan MacKinnon pentru a-și continua cursa de formă, scor oricând (2,45)

Mai întâi să ne uităm laBlues apărare. În ultimele 4 meciuri au primit 18 goluri. Desigur, toate aceste meciuri au dus la pierderi pentru St. Louis, dar cred că apărarea scurtă este o parte a problemei.

Colorado au marcat 19 goluri în ultimele 4. Împotriva Panthers, jocul a fost câștigat în OT cu o lovitură cu adevărat minunată a conducătorului lor în acest moment,Nathan MacKinnon.

A acumulat 32 de lovituri pentru sezon, mai mult decât orice alt jucător din echipa sa. Mai mult, tânăra România are și un rating Plus/Minus de +2. LuațiNathan MacKinnon să înscrie oricând.

Nathan MacKinnon Oricand marcator
Cote 2,45| ||832
Bet365

 

Prea mult talent pe gheață, Colorado Avalanche pentru a înscrie primul (1,95)

Există o serie de motive pentru această alegere. În primul rând, Avalanșa are portarulPhilipp Grubauer înapoi între țevi, care are un record de5-0-1 and a GAA of 2.79, so it’ll be a tough night for St. Louis’s forwards.

În al doilea rând, așa cum am discutat deja, această echipă din Colorado are un arsenal letal de atacanți din care să aleagă .

De asemenea, antrenorulJared Bednar va ști că echipa sa vizitează o echipă câștigătoare a titlului care este în dificultate în acest moment, așa că va dori să pună acest meci la culcare devreme.

Banii inteligenti spunAvalanșă lascor primul.

Colorado Avalanche Scorează primul gol
Cote de 1,95
Sports Interaction

 | ||892