Meniu
Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NHL Thursday Night Picks - Sharks Bite

NHL Thursday Night Pics - Sharks Bite

The Programul NHL de joi seara prezintă mai mult decât suficient confruntări bune, dar câteva povești de bine ne-au obligat să mergem diferit înSelecții NHL.

Acest sezon NHL 2021-22 a primit cu adevărat. la un început nebun, haotic. Unele echipe ne-au surprins foarte mult și s-au răzgândit când vine vorba de alegerileNHL.Joi seara crește avantajul cu nouă jocuri în program. Acestea includ unele jocuri târzii care adesea nu primesc atenția tandră pe care o merită.

TheSan Jose Sharks și Buffalo Sabres sunt pe lista noastră pentru această noapte. Aceasta nu va fi o listă ușoară, dar de ce să fugi de adversitate. Să alergăm direct în ea. Avem trei dintre cele mai bune ale noastreselecții pentru România Sports Betting.

Cu atât de multe oferte, lucrurile au devenit interesante rapid. Să ne aruncăm înselecțiile de joi seara și să vedem ce câștigători putem găsi.

Selegeri de joi seara: în rezervorul rechinilor

Unii nu cred că unele dintre aceste povești care se simt bine pot continua să-și țese poveștile. Pentru cel puțin încă o noaptenoapte, credem căRechini și chiar și Sabrii pot rezista și eliberează. Alegerile noastre examinează chiar și perspectivele Seattle Kraken. La urma urmei, ei au câștigat primul lor meci acasă în fața Montreal Canadiens marți seara.

Joi seara s-ar putea dovedi a fi o noapte diferită. Să ne dezvăluim, să stăm treji toată noaptea și să închidem săptămâna cu cel puțin încă câțiva câștigători.

Să scoatem câteva numere.

Cote NHL pentru 28 octombrieBetwaySpin Palace SportsBodog
Minnesota Wild1,741,741,80
Seattle Kraken2,152,102,05
Montreal Canadiens2,202.202,25
Rechinii din San Jose1,681,681,65
Buffalo Sabres2,102,102,07
Anaheim Ducks1,761.761,80

Chiar și aceste cote de noapte târziuCote NHL par puțin neplăcute. Este timpul să profitați de cele pentruAlegeri NHL.

Muscătura rechinilor de joi seara -- San Jose Chomps peste Montreal

The San Jose Sharks găzduieșteMontreal Canadiens joi seara, imediat după ora 22:30 ET. Există cinci jocuri din fusul orar Pacific joi seară. Este de așteptat ca Jake Allen să înceapă pentru Montreal, în timp ce Sharks ar trebui să contracareze cu Adin Hill.

Pentru ambii portari, a fost un pic de luptă în ceea ce privește numărul lor total.Rechinii au cevamușcătură în defensivă anul acesta. Hill se confruntă cu doar 27 de lovituri la 60 de minute. Allen s-a confruntat cu aproape 28 de lovituri la 60. Acum ambii au un procentaj de salvare de .890. Allen are 1-5, dar Hill are 3-1 cu un shutout. Este o nebunie când cineva se gândește la asta.

Aceasta se datorează faptului că ofensa Rechinilor are o mușcătură. Ei au o medie de 3,33 goluri pe meci și asta a inclus chiar și zgomotul lor la începutul săptămânii împotriva lui Nashville, unde au marcat o singură dată. Timo Meier și Logan Couture sunt în frunte cu nouă puncte. Erik Karlsson conduce apărătorul din San Jose cu șase puncte în timp ce se bucură de un sezon renascentist.

Poate San Jose să păstreze atacul lui Montreal "At Bay"?

Aceasta este marea întrebare joi seară. San Jose a permis o medie de doar 2,33 goluri pe meci. Rechinii au prosperat cu James Reimer jucând câteva minute valoroase de rezervă în plasă. Chiar și Brent Burns a dat puțin timp înapoi cu trei pase decisive și joacă îmbunătățit defensiv. Se pare că San Jose primește contribuții de peste tot.

Contrastul este Montreal. Aceasta este o echipă Canadiens care se luptă să pună pucurile în plasă. Nici măcar întoarcerea lui Mike Hoffman nu i-a declanșat pe Habs așa cum s-a gândit cel mai mult. Cât de rău este pentruMontreal? Ei au doar 1-6 după ce au avansat în finala Cupei Stanley în vară.

Au marcat doar 11 goluri (pe locul 31 în NHL), dar mai rău au dat 25 (pe locul 29 în NHL). Chiar și penalty kill este din nou în treimea de jos. Fără Carey Price și Shea Weber, o echipă proastă a devenit mai proastă.

San Jose joacă cu încredere, viteză și totul într-un ritm solid. Mușcătura lor poate fi suficientă pentru a măcina Montrealul în timp ce îi ținela distanță joi seara.Ia-i pe San Jose Sharks ca alegere a monedei noastre.

San Jose Sharks Pentru a-i învinge pe Montreal Canadiens
1,68
Betway

Bivoli Sabres peste Anaheim Ducks

Don Granato areBivoli Sabres jucând din nou deasupra capetelor lor. Ceea ce s-ar fi putut pierde la sfârșitul luisezonul trecut a fost că Buffalo se îmbunătățise sub Granato. Erau aproximativ o echipă de .500 cu el ca antrenor, ceea ce a fost o îmbunătățire drastică. Fără Jack Eichel, nimeni nu s-ar fi putut aștepta la acest început. Apărarea Sabres, o răspundere normală, a fost un punct forte. Au marcat al doilea cel mai puține goluri din ligă, cu 11.

Au marcat doar de 19 ori în sezon, dar chiar și la 3,17 goluri pe concurs, aceasta este o creștere dramatică. Buffalo se luptă de obicei pentru a înscrie mai mult de 2,5 goluri pe noapte. Diferența este că aceasta este o echipă cu scor echilibrat și o defensivă care este coerentă. Au cinci jucători cu patru sau mai multe puncte, inclusiv Kyle Okposo, care a revenit la viață după sezoane de adormire. În cele din urmă, Craig Anderson, la 40 de ani tânăr, joacă ca un portar mai aproape de 30.

Buffalo joacă o echipă foarte tânără înAnaheim Ducks who do have some well-known veterans. Anaheim has trouble scoring and is sixth-worse in the league with 24 goals yielded. Buffalo's speed and balance expect to be too much for the Ducks. Luați Sabrele Bivoli peste Rațele Anaheim.

Buffalo Sabres Pentru a învinge Anaheim Ducks
1,68
Bodog

Intră în Seattle Kraken peste Minnesota Wild

The Seattle Kraken marți seara, cu o victorie mare cu 5-1 acasă, împotriva Montrealului. Ar trebui să poată menține impulsul împotriva unei echipe buneMinnesota Wild care ar putea fi surprinsă în așteptarea unei lupte de weekend cu Colorado.

Alege Seattle Kraken pentru a câștiga unul apropiat asupra Minnesota Wild joi seară.

Seattle Kraken Pentru a învinge Minnesota Wild
2.15
Betway

Chiar și jocurile târzii sunt bine acoperite de cele mai bunecasete sportive precumBetway.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive