Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021-22 NHL Props: Leon Draisaitl's Rocket?

2021-22 Recuzită NHL: Racheta lui Leon Draisaitl?

În fiecare an, bătălia pentruRacheta Richard Trofeul nu dezamăgește niciodată. Aruncăm o privire la câteva dintre primeleRechizite NHL pentru acest foarte prestigiospremiu.

Scoring a goal in the NHL is one of the most electifying moments in sports. Imagine doing it so many times that an award is named after you. That is the living honour bestowed upon Maurice "Rocket" Richard. Numele său se află pe trofeul care îl acordă pe cel mai mare marcator al fiecăruiasezon NHL.

Premiul Rocket Richard din acest sezon se citește ca un cine este cine dintre marcatori și niște lunetişti din trecut, prezent și viitor. Acesta este ceea ce face ca acesteRecuzite NHL să fie atât de distractive. În timp ce majoritatea cred că aceasta este o bătălie automată întreAuston Matthews și Leon Draisaitl, ar putea altcineva să intre în luptă și să prăbușească petrecerea?

Nu s-a întâmplat. se pare că a fost prea multă mișcare cu premiul, dar unul dintre cele mai bune lucruri de văzut până acum în 2021-22 ar putea fi pur și simplu Alex Ovechkin. Faptul că se numără printre liderii ligii la goluri încă la vârsta lui este pur și simplu uimitor. Există plăceri în viață care nu trebuie luate niciodată de la sine înțeles. De aceea ne uităm laRecuzita NHL și la recuzită în general așa cum o facem.

2021-22 NHL Props: The Rocket Richard Odds

Acesta este unul dintre puțineleNHL Props care a necesitat ceva joc de NHL 22 și alte simulări. De ce? Oferă o perspectivă, împreună cu doar vizionarea de filme, filmări etc.Rocket Richard Award șansele sunt diferite în anumite privințe. Un obiectiv depinde de destul de multe lucruri, iar sănătatea joacă, evident, un rol important într-un premiu căruia îi este atașat unnumăr.

Când Auston Matthews a înregistrat o medie de aproape un gol pe meci prin 20 de jocuri anul trecut, ne-a atras atenția. Sezonul acesta a cunoscut și câteva începuturi incredibile. Care jucător va merge cel mai bine pe acel val? Să ne uităm la cotele actuale așa cum sunt.

Aceste date sunt luate începând cu 18 decembrie 2021. 

Cote NHL Rocket Richard 2021-22Sports InteractionBetway
Leon Draisaitl2,593,50
Auston Matthews3,164,00
Alexander Ovechkin4,445,00
Connor McDavid5,757,50
Kyle Connor21,0015,00
Steven Stamkos24,0026,00
David Pastrnak26,0041,00
Mikko Rantanen27,0036,00
Alex DeBrincat28,0041,00
Max Pacioretty32,0031,00

Chiar șiCote de pariuri NHL sunt mai multe de o rasă decât aceasta. Cu toate acestea, într-un joc de numere, orice se poate schimba. Să aruncăm o privire mai atentă.

2021-22 NHL Props: Leon Draisaitl conduce The Rocket Richard

De două ori marcator de 40 de goluri conduceNHL Props here with an early blistering pace. Leon Draisaitl, at press time, has 23 de goluri în 28 de jocuri pentru Edmonton Oilers. Aceasta este o rată de 0,82 goluri pe meci. Există câteva tendințe interesante pentru acest curentLiderul Rocket Richard. Unii au întrebat din nou, la fel ca în cazul lui Matthews anul trecut, dacă aceste cifre sunt sustenabile.

Răspunsul este da, dar până la un punct. Inevitabil, mediile vor scădea. Întotdeauna o fac. Cu toate acestea, Draisaitl a șutat cu o rată de 21,7% pe un sezon întreg (50 de goluri în 2018-19). Există și acel joc de putere de 32% Edmonton de luat în considerare și da, Connor McDavid. Există destul de mulți factori care îl fac pe lunetistul german un favorit, dar acesta poate fi cel mai mare.

Chiar și rata lui Matthews a scăzut anul trecut la 0,79 goluri pe meci și asta a fost peste o campanie de 56 de jocuri. Ambii jucători sunt susținuți de unități incredibile de top șase, dar diferența este din nou McDavid pentru Draisaitl. Având un talent generațional ca acela de a hrăni puci, Draisaitl, cu excepția accidentării, este aproape de blocare pentru 50 de goluri.

Următoarea întrebare poate deveni cum handicapează cineva restul câmpului.

Auston Matthews The Defending Winner

Este greu de număratAuston Matthews, deoarece a câștigat premiul sezonul trecut. Matthews are 20 de goluri în 27 de meciuri în acest sezon la momentul presării. Din motive întemeiate, este pe locul al doilea în clasamentul NHL. Matthews este unul dintre acei puțini jucători care se pot apropia de a menține un ritm torid de goluri. Golurile sale pe traiectoria jocului și procentele de trageri dictează tocmai aceste fapte.

De aceeacâștigătorul în apărare are cote cuprinse între 3,00 și 4,00. El este unul dintre acele tipuri de jocuri care ar fi putut marca 60 anul trecut dacă sezonul ar fi fost de 82 de jocuri. Atacantul celor de la Toronto Maple Leafs este încă în pas pentru 61 în acest sezon. Se pare că este nevoie de o mulțime de goluri de putere și atât Matthews, cât și Draisaitl sunt în pas pentru 20+. La urma urmei, ambele echipe au unități excelente.

Parquerii par să creadă că aici este aproape o monedă. S-ar putea să nu greșească, dar...

Cine l-a lăsat pe Alex Ovechkin înapoi în aceste elemente NHL?

Așa este!Alex Ovechkin are 36 de ani. El este într-o încercare de a doborî recordul de goluri al lui Wayne Gretzky. Poate doriți să consultați multe dintrecele mai bune aplicații de pariuri online din România disponibile pentru a arunca niște bani pe el. Ovechkin are 22 de goluri în 30 de jocuri, ceea ce îl pune într-un ritm de exact 60 de goluri. El are o medie de puțin sub 0,74 goluri pe meci. Aterul conduce campionatul la puncte în prezent și a marcat 50 sau mai multe goluri de opt ori în cariera sa.

El este, de asemenea, unul dintre puținii marcatori care își pot menține ritmul. De aceea a marcat de 50 sau mai multe goluri de atâtea ori. Acesta este motivul pentru care el, Matthews și Draisaitl conduc șansele în prezent. Rusul nu poate fi trecut cu vederea în acesteRecuzită NHL. Când cineva a câștigat premiul de atâtea ori, nouă în total, acesta este un fapt care nu poate fi contestat.

Selecția noastră pentru premiul Rocket Richard

Leon Draisaitl de la Edmonton Oilers este alegerea noastră pentru a câștiga primul său trofeu Rocket Richard. Va fi nevoie de peste 50 de goluri pentru a realiza isprava.

Leon Draisiaitl Pentru a câștiga premiul Rocket Richard
3,50
Betway

Din nou, odată cu sezonul de iarnă peste noi, sunt câteva bunealegeri gratuite de la alte sporturi de luat în considerare.

    Vezi toate pariurile sportive Site-uri