Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NHL Players Props Picks 2021

Selecții de recuzită a jucătorilor NHL 2021

Pe măsură ce trecem prin sezonul regulat și către playoff-urile NHL șiStanley Cup game, there are other piețe de pariuri grozave la care se gândesc fanii de hochei.MVP NHL futures și alte piețe de pariuri au fost scoase de ceva vreme, dar cine va câștiga trofeele în acest an?

Vom lua o privire laTrofeul Vezina și premiile Rookie of the Year, precum și discutarea dacă Conor McDavid va primi al doilea său premiuMVP.

Am evaluat toateCote de pariuri NHL din cele mai bune online furnizori de pariuri sportive din România și vor oferi câtevaselecții pentru premii în 2021.

Câștigătorul Trofeului Vezina: Andrei Vasilevskiy

La26 de ani, este încă relativ tânăr în comparație cu alți portari de top din ligă. Cu toate acestea, numărul 88 al lui Lightning arată de ce merită să fie în vârful grămezii în șansele pentru Trofeul Vezina 2021.

Câștig de 9 din 12 starturi este impresionant, dar când joci cu Stamkos și Kucherov, te-ar aștepta să pui aceste numere.

But, it’s his stats elsewhere that impress so much. The Russian has a procent GAA de 1,92% pentru sezonul de până acum, precum și unSV% de .933 - expect Vasilevskiy to win it this year.

Andrei Vasilevskiy Pentru a câștiga Trofeul Vezina
3,50
1xbet

M-am distrat grozav la All-Star. Mulțumim tuturor fanilor care au venit să ne încurajeze, în special Bolts Nation! ⚡️#NHLAllStar Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut la jocul stelelor! Ne-am simțit bine impreună. ⚡️pic.twitter.com/8dAJ7HkWF8

— Andrei Vasilevskiy (@Vasilevskiy88)26 ianuarie 2020

Începătorul anului: Kirill Kaprizov

Kaprizov are toate elementele unui jucător grozav și a început să-și arate o privire jucând pentru Wild . El a câștigat3 goluri și 6 pase decisive în 13 meciuri până acum în acest sezon.

Concurența este puternică în acest an, dar extrema stângă are s-a dovedit a fi un jucător extrem de productiv și a demonstrat că are ceea ce este necesar pentru a ajunge în vârf.

A fost un an dificil pentru debutanții NHL, deoarece au trebuit a face cu un extrasezon scurt și cu tabără când a început sezonul. Dar este trafic unic cu acest pariu, luați Kirill Kaprizov.

Kirill Kaprizov Pentru a fi începătorul anului
2,50
PowerPlay

Kirill Kaprizov.

Cel mai bun prospect NHL din lume.

pic.twitter.com/NfxdC0YizQ

— Nathan „Grav” (@NathanGraviteh)29 ianuarie 2020

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive de unde poți paria online și alege cel mai bun pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive