#GoBolts
Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Free Picks & Predictions: Pittsburgh Penguins @ Tampa Bay Lightning

Alegeri și predicții gratuite NHL: Pittsburgh Penguins @ Tampa Bay Lightning

Acţiunea de la mijlocul săptămânii venind la tine tot drumul din Statul Sunshine, cu Divizia de metrou se înfruntă cu divizia Atlantic.

Tampa Bay Lightning va găzduiPittsburgh Penguins, ca cei doi echipele se luptă pe gheața din Amalie Arena.

Fulgerul îi va înmâna lui Pittsburgh a treia pierdere la saritură?

Tampa Bay Lightning (1,71) ) vs Pittsburgh Penguins (3.35)

CeiPenguinii vin în acesta cu unrecord de 6-4-0, dar se află pe pierderi consecutive în fața Knights and Panthers. Deși Pinguinii au o tonă de putere ofensivă pe lista lor - se vor combina lucrurile împotriva Bolts?

Tampa Bay au avut un sezon mixt, daras it stands sunt pe4-3-1. Ei s-au confruntat cu liderii ligii, Avalanșa, în ultimul lor și au luat o lipire cu 6-2.

În ultimele două întâlniri ale echipei,Fulgerul a luat două dintre ultimele. trei întâlniri între aceste echipe acum un an. Acest lucru, împreună cu faptul că au avantajul acasă, ar trebui să le dea suficient pentru a câștiga o victorie.

LuațiTampa Bay Lightning lacâștigă.

Tampa Bay Lightning Pentru a-i învinge pe Pittsburgh Penguins
1,71
Betway

The captain to find the net again, Steven Stamkos anytime scorer (2.00)

The Căpitanul Tampa Bay nu a marcat în ultimele două jocuri, dar esteașteptată de mult la o performanță de gol|| |733.

El rămâne în continuare cel mai bun marcator pentru Lightning, ceea ce stabilește un președinte prost pentru performanța generală a echipei de până acum în campania 2019/20.

Coach Jon Cooper will be well aware of the Penguins poor recent performances and will want to use his offensive power to punish them. The captain will be looked to on the ice and will hopefully add more goals to his tally.

IaStamkos pentru a reveni după o pauză în goluri. șiscor oricând.

Steven Stamkos Pentru a înscrie oricând
2,00
Betway

Homeside pentru a da tonul jocului, Tampa Bay Lightning pentru a câștiga prima perioadă (2.25)

Au lorultimul joc acasă a fost primuldupă o călătorie de 6 jocuri. A fost, de asemenea, împotriva liderului ligii, Colorado Avalanche, așa că era de așteptat.

Acum au reușit să se stabilească și să se reorganizeze, ar trebui să fie nerăbdători să vină în al doilea joc acasă la trap. Ei vor fi conștienți de modul în care pot pedepsi această echipă din Pittsburgh și ar trebui să caute să joace devreme în acea melodie.

The Cotele de pariuri NHL sunt grozav la acest pariu, cu siguranță merită un pariu dacă susții Lightning.

IaTampa Bay Lightning la câștiga the prima perioadă.

Tampa Bay Lightning Pentru a câștiga prima perioadă|| |806
2.25
Spin Palace Sports

Parlay Play: Tampa Bay Lightning câștigă și joc peste 6,5 Inc. OT (3,38)

CeiPenguinii au o serie de putere de foc în echipa lor, dar nu au folosit-o în ultima vreme.În ultimele două jocuri, au reușit să marcheze doar 2 goluri. Cu toate acestea, ei au avut o medie de 5,25 gpg în cele patru anterioare.

Deci nu există nicio îndoială asupra capacității Penguins, dar performanțele te fac să crezi că ceva este în neregulă.

Este o poveste cu totul diferită pentru Bolts. Au reușit să aprindă lampa de 22 de ori în ultimele 5 jocuri, ceea ce este destul de uimitor. Ei nu trebuie să fie descurajați să joace hochei încrezători, care curge liber după înfrângere, ci caută să continue și să-și regăsească forma.

Pingguinii nu sunt deloc slabi în apărare, dar vor trebui să facă acest lucru. modelează lucrurile dacă vor să țină Tampa Bay departe. Ambele echipe vor dori să se întoarcă la modalitățile de marcare în această seară și probabil se vor configura pentru a face acest lucru, ceea ce face ca aceasta să fie preferata noastrăNHL Free Pick pentru aceasta.

Expect Tampa Bay să arate puterea ofensivă șicâștigă depeste 6,5.

Tampa Bay Lightning Pentru a câștiga și a juca peste 6,5 Inc OT
3,38
PowerPlay