Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Free NHL Bets For November 29, 2021

Pariuri NHL gratuite pentru 29 noiembrie 2021

Luni seara sunt patru meciuri NHL și avem sfaturi de pariuri pentru fiecare chiar aici! Citiți acest lucru pentru a obține expert șipariuri NHL gratuite pentru 29 noiembrie 2021. Urmați sfatul nostru dacă doriți să începeți săptămâna cu o zi câștigătoare!

Moneyline: Seattle Kraken la Buffalo Sabres

Cele mai multe site-uri de pariuride top din România pentru NHL au șanse mari pentru toate cele patru jocuri care au loc luni. Dar să începem cu linia monetară Seattle-Buffalo, care este oferită la prețurile de mai jos:

EchipăBet99Bodog
Seatle Kraken| ||6581.661,66
Buffalo Sabres2,162,16

Echipele schimbă un mult de-a lungul unui sezon, datorită accidentărilor, jocului de chimie și încrederii mentale. Este ceea ce face pariurile atât de dificile. Dar acestea fiind spuse,punem o greutate suplimentară pe performanța recentă, deoarece acele variabile sunt ușor anulate. În această confruntare, ambele echipe au tendințe în direcții opuse.

Sezonul de expansiune al lui Kraken, așa cum era de așteptat, a fost un urcuș în mare parte. Cu toate acestea, se pare că și-au găsit locul în ultima vreme.Seattle este câștigătoare a trei dintre ultimele patru, inclusiv o victorie declarată împotriva Floridei, care a pus capăt unei 11 meciuri consecutive de victorii pe gheață pentru Panthers, care datează din sezonul trecut .

Buffalo, totuși, au renunțat la cinci din ultimele șase meciuri. Apărarea și portarul au fost principalul ei dezavantaj în această perioadă, deoarece au renunțat la 4,3 goluri pe meci.Chiar și acasă împotriva Kraken, vedem acele lupte care continuă pentru Sabres, ceea ce înseamnă că ar trebui să pariezi împotriva lor aici.

Seattle Pentru a-l învinge pe Buffalo
1,66
Bet99

Linie de bani: Vancouver Canucks la Montreal Canadiens

EchipăBet99Bodog
Vancouver Canucks2,122,12
Montreal Canadiens1,691,69

Orice discuție despre pariarea Canucks la linia monetară Canadiens trebuie să înceapă cu Montreal. A fost o duminică încărcată pentru finaliştii Cupei Stanley, care au făcut curăţenie în management la doar câteva luni îndepărtaţi dintr-o cursă de campionat „Cenuşăreasa”. Și-a concediat directorul general, asistentul director general și vicepreședintele senior al comunicațiilor și relațiilor publice.

Mișcările nu sunt surprinzătoare având în vedere „căderea din grație” pentru Canadiens în acest sezon. Cu o notă mizerabilă de 6-15-2,franciza a avut cel mai rău început din istorie. Da, istorie! Și în ciuda acestei tulburări,cele mai bine cotate case de pariuri pentru hochei au considerat Montrealul ca favorit la pariuri în acest joc.

Canucks ar putea fi egali cu Canadiens, având în vedere propriul record de 6-14-2 în acest sezon. Cu toate acestea, cel puțin nu vor avea distrageri în jurul lor când vor lua gheața luni. Fii îndrăzneț și ia Vancouver pentru a marca supărarea față de o parte neclintită a Montrealului.

Vancouver Pentru a învinge Montreal
2,12
Bodog

Peste/Sub 5,5 Goluri: Arizona Coyotes la Winnipeg Jets

RezultatBet99Bodog
Peste 5,5 goluri1,831,83
Sub 5,5 goluri|| |7602.002,00

Două echipe ultimele 10 în goluri pe meci înfruntare în această confruntare. Arizona este ultima cu 1,86 scoruri pe meci. Winnipeg ocupă locul 23 cu o medie de 2,67.Aceste tendințe contestate ofensiv sunt motivul pentru care linia de peste/sub linie este stabilită la un modest de 5,5 goluri.  

Cu toate acestea, marea diferență dintre Jets și Coioții este apărare. Winnipeg poate sta cu cei mai buni dintre ei, evident prin media sa de 2,67 goluri contra. Arizona nu poate spune același lucru, deoarece permite al treilea cel mai mare număr de goluri pe joc (3,57).

În timp ceavem încredere că Jets poate aduna o ofensă în acest concurs, nu putem spune același lucru pentru coioții vizitatori. Fără ca Arizona să „țină capătul târgului”, acest joc se va îndrepta înspre sub.

Sub 5,5 goluri marcate| ||779 in Arizona versus Winnipeg
2,00
Bodog

Lină monetară: Pittsburgh Penguins la Calgary Flames

EchipăBet99Bodog
Pittsburgh Penguins2,142,14
Calgary Flames1,691,69

Ne așteptăm pe deplin ca această confruntare să fie o afacere defensivă. Dar, în ciuda acestui fapt, preferămmiriam pe linia monetară Penguins-Flames decât jocul terminat/sub.

Iată de ce:aveți mai multă valoare din pariurile pe Pittsburgh, cei defavorizați, direct decât cei de sub. Și da, suntem pe deplin convinși că Pinguinii vor elimina victoria supărată de pe drum. Deși au un 10-7-4 respectabil în acest sezon, au fost reținuți de accidentări sâcâitoare.

Ei bine, știri, Pittsburgh a revenit în cea mai mare parte la forță maximă în acest concurs și ei" este foarte fierbinte, câștigând cinci din ultimele șase jocuri. Îi sprijinim cu un pariu nefavorabil vine luni!

Pittsburgh Pentru a învinge Calgary
2,14
Bet99

How To Bet The NHL In 2021?

Vrei mai multe cote de pariuri în sezonul NHL? Le veți găsi într-un singur loc îngrijit la oricare dintre site-urile de pariuri enumerate mai jos.Acești case de pariuri se numără printre „cei mai buni dintre cei mai buni” pentru pariuri pe NHL în 2021-22 indiferent dacă este vorba de sezonul regulat sau de playoff-ul Cupei Stanley.

Tabelul de mai jos conține recenzii detaliate ale fiecărui site de pariuri, împreună cu informații despre promoțiile în curs de desfășurare. Dacă ești un utilizator nou, poți câștigasute de dolari în joc gratuit prin bonusul de înregistrare. Consultați tabelul de mai jos pentru detaliile complete.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive