Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Free NHL Bets For November 26, 2021

Pariuri NHL gratuite pentru 26 noiembrie 2021

Începeți weekendul cu explozie pariând pe cele 10 meciuri NHL care au loc vineri seară. Pentru a vă ajuta să faceți exact asta, iată pariuri NHL gratuite pentru 26 noiembrie 2021 cu cercetare și raționament! 

Linie monetară: St. Louis Blues la Chicago Blackhawks

 site-urile de pariuri de top NHL au stabilitlinia monetară între Blues-Blackhawks la aproape alege-le. Iată unde stau liniile de pariuri în acest joc cu rivali înverșunați:

EchipaBet99Bodog
St. Louis Blues1,641,64
Chicago Bluehawks2,302,30

O echipă precum St. Louis este incredibil de frustrant să pariezi. În unele zile, arata ca candidați legitimi la Cupa Stanley (la doi ani de la sezonul său la titlu). În alte zile, seamănă cu o echipă marginală de playoff. Acest lucru se reflectă în câștig-pierderea 10-7-2, care include un model lung de câștig-pierdere-câștig-pierdere. Cu alte cuvinte, pur și simplu nu știi niciodată ce echipă de Blues primești atunci când ai bani pe ei.

Chicago, totuși, face în sfârșit colțul. Un scandal a zguduit echipa la începutul sezonului, deoarece a câștigat doar unul dintre primele 12 meciuri, dar lucrurile stau diferit acum.Blackhawks au câștigat cinci din ultimele șapte și arată ca o echipă super încrezătoare care se îndreaptă spre acest joc de rivalitate. Achiziția în extrasezon a portarului Marc-Andre Fleury dă roade în sfârșit, deoarece arată din nou ca câștigătorul Trofeului Vezina de odinioară.

Învingem echipa gazdă Blackhawks pentru a câștiga.Deși au pierdut cu 1-0 în fața Blues la începutul acestui sezon, această echipă este mult mai bună decât atunci. Pe gheața de acasă, își vor devansa rivalii într-o afacere cu scoruri mici.

Chicago Pentru a învinge St. Louis
2,30
Bet99

Peste/Sub 6,5 goluri: Florida Panthers la Washington Capitals

RezultatBet99Bodog
Peste 6,5 goluri1,861,86
Sub 6,5 goluri1,951,95

Vorbiți despre un joc al nopții front- alergător, acest meci Florida la Washington are toate elementele unui hambar absolut.Ambele sunt printre cele mai bune echipe din întreaga ligă, ceea ce creează un pariu tentant peste/sub goluri marcate.

Fiecare echipă se clasează în top-5 la punctaj. Panthers sunt pe locul doi în NHL cu o medie de 3,84 pe meci, în timp ce Capitals ocupă locul patru cu o medie de 3,50. Dar, în același timp, cele două echipe sunt și în top-5 la goluri împotriva. Media de goluri împotriva Washingtonului este de 2,35, a patra cea mai bună la nivel de ligă, iar Florida este chiar în urmă pe locul cinci, cu 2,42. Trebuie să dea ceva, nu?

Banii noștri sunt pe jos. Ambele echipe sunt candidate la campionat și știu asta, ceea ce ar trebui să aibă ca rezultat un joc intens. De obicei, în acele situații, apărarea strălucește mai mult decât atacurile, de unde alegerea de mai jos.

Sub 6,5 goluri în jocul Florida versus Washington
1,86
Bet99

Linie monetară: Toronto Maple Leafs la San Jose Sharks

EchipăBet99Bodog
Toronto Maple Leafs1,57|| |7551.57
Rechinii din San Jose2,372,37

Dacă am ales Chicago pentru că sunt fierbinți , apoitrebuie să alegem linia monetară Toronto peste San Jose. Trebuie, pentru că nu există o echipă în întreaga ligă care să joace mai bine decât Leafs. Nici unul și nici măcar nu este aproape.

Toronto sunt câștigători ai 12 din ultimele 14. Diferența de goluri este de +20 în acea perioadă, împreună cu un rating de goluri așteptat de 57,02 la sută - cel mai bun din NHL în acel interval de timp. În sus și în jos în această listă, Maple Leafs joacă de top.

Aceste două echipe au jucat la începutul sezonului în luna octombrie. În acea confruntare, Rechinii au plecat la drum și i-au învins pe Leafs 4-2. Totuși, aceasta a fost înainte ca friptura fierbinte menționată mai sus să fie deschisă Toronto și nu vedem San Jose duplicând acele rezultate. Pentru viitorul previzibil, dă-ne linia monetară a Leafs – indiferent care sunt cotele actuale de pariuri NHL – deoarece arată absolut imbatabil în acest moment.

Toronto Pentru a învinge San Jose
1,57
Bodog

Linie de bani: Colorado Avalanche la Dallas Stars

TeamBet99Bodog
Colorado Avalanche1,761,76
Dallas Stars2,122.12

Am petrecut tot acest articol spunându-vă să „călărești mâna fierbinte” în sine și să pariezi cu echipe care se strecoară și nu suntem pe cale să ne oprim acum —Colorado moneyline is the obvious choice over Dallas. Avalanche au câștigat șase la rând și sunt chiar acolo cu Leafs în ceea ce privește „fierbinte”. Aceasta este o confruntare câștigabilă împotriva unei echipe Stars care a fost cald și rece aproape tot anul.

Colorado Pentru a învinge Dallas
1,76
Bodog

Cum să pariezi pe NHL Online?

Având în vedere câte jocuri NHL sunt în fiecare seară, numărul de oportunități de pariere în acest sport este aproape fără sfârșit de acum până în iunie. Dacă doriți să vă bucurați de distracție și jocuri, atunci luați în considerare să vă alăturați uneia dintre casele de pariuri din România enumerate mai jos.Aceste site-uri sunt cel mai bun pariu pentru a obține acțiune pe NHL online datorită meniurilor mari de pariuri și prețurilor prietenoase.

Tabelul de mai jos conținerecenzii de pariuri sportive actualizate și detalii despre ce bonusuri de înscriere sunt disponibile în prezent pentru jucătorii începători ai site-urilor. Dacă profitați de aceste bonusuri de bun venit,primele tale pariuri NHL ar putea fi efectiv „la casă”. Având în vedere sezonul de vacanță în desfășurare, cine nu a putut folosi ceva gratuit suplimentar. bani? Vezi mai jos pentru a începe înainte de acțiunea NHL de vineri!

    Vizualizare Toate site-urile de pariuri sportive