Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Best NHL Betting Picks For November 11, 2021

Cele mai bune alegeri de pariuri NHL pentru 11 noiembrie 2021

Nouă meciuri sunt plasate în calendarul NHL de joi – dar pe care merită să pariezi cel mai mult ? Credem că știm! Aflațicele mai bune alegeri de pariuri NHL pentru 11 noiembrie, care sunt complet gratuite pentru dvs.

Linie monetară: Los Angeles Kings la Ottawa Senators | ||647

TeamBet99Bodog
Los Angeles Kings1,851,85
Ottawa Senators2,002,00

Siturile de pariuri NHL din România au acest joc aproape ca un toss-up.Linia monetară Kings-Senators este aproape egală, dar sincer, suntem complet uimiți de cotele de pariuri.

Pe de o parte, aveți un Echipa Kings care s-a unit șase victorii la rând. Şase! Mai mult decât atât,Apărarea LA a permis nu mai mult de două goluri într-un singur joc pe parcursul întregii perioade. Făcând lucrurile și mai impresionante, fac asta cu apărătorul vedetă Drew Doughty rănit. Linia din spate mozaic a rezistat foarte bine în absența lui.

Tu contrastezi seria fierbinte a Regilor cu cea a Senatorilor, care sunt reci ca gheața chiar acum. Ei sunt pe un derapaj de cinci înfrângeri (și învins de opt din ultimele nouă) și apărarea sa a fost distrusă pe întreaga serie de înfrângeri.Ottawa a permis cinci goluri în patru dintre aceste cinci înfrângeri. Da!

Deci, din nou, trebuie să ne întrebăm: de ce naiba sunt atât de apropiate cotele la pariuri? Nu avem nicio idee pământească, dar nu ne vom plânge și ne vom lovi doar cu ciocănirea liniei de bani din LA. Dacă vă simțiți riscant, poate vă gândiți să luați spread-ul lor de -1,5, care oscilează în jurul valorii de 3,20 la majoritatea caselor de pariuri.

Los Angeles Pentru a învinge Ottawa
1,19
Sports Interaction

Peste/Sub 6,5 goluri: Edmonton Oilers la Boston Bruins

RezultatBet99Bodog
Peste 6,5 goluri1,961,96
Sub 6,5 goluri| ||7081.871,87

La 6,5 ​​goluri, Oilers vs. Bruins este cel mai mare over/under din noaptea de joi. O mare parte din asta se datorează lui Edmonton, care este peste mașini. În ultimele șapte confruntări, au lovit peste de cinci ori. Când sunt pe gheață, știi doar că punctele sunt iminente din lovitura lui de unu-doi a lui Leon Draisaitl și Connor McDavid. În spatele duo-ului dinamic, Oilers sunt în fruntea ligii în goluri marcate într-un meci la 4.18.

Sincer, Edmonton ar putea atinge totalul de goluri aproape singuri. Așteptând cinci goluri de la ei ar fi rezonabil, mai ales împotriva unei apărări în regulă Boston (permițând 2,8 goluri pe joc). Apoi aruncați câteva goluri de acasă de la Bruins, iar un alt over pare mai mult decât probabil aici.

Peste 6,5 goluri marcate în meciul Edmonton versus Boston
1,96
Sports Interaction

Împotriva Spread-ului: Florida Pantere la Pittsburgh Penguins

EchipăBet99Bodog
Florida Panthers3,103,10
Pittsburgh Penguins1,401,40

În ceea ce privește recordurile, Panthers sunt în prezent a doua cea mai bună echipă din ligă. Ei stau destul de bine cu un record de 10-2-1 și, în consecință, cota de a câștiga trofeul Cupei Stanley 2022 din Florida a crescut vertiginos. Dar, în ciuda acestui fapt,ne iubim absolut șansele împotriva răspândirii lui Pittsburgh.

De ce? Ei bine, Florida se zguduie. Aceasta marchează cea de-a treia etapă a unei călătorii de patru jocuri și Panthers au renunțat la primele două jocuri (inclusiv o explozie de 7-3 marți). Un meci împotriva unei echipe Penguins care se luptă se simte ca antidotul perfect pentru luptele sale — dar nu va fi ușor.

Uite,discrepanțele de talent dintre ambele părți sunt evidente|| |765 and it's a big reason why Pittsburgh has a meagre four wins in 11 games. But on their home ice, they'll play a tired-out Panthers team very close, losing by one score and covering the spread in the process.

Pittsburgh pentru a acoperi spread-ul. versus Florida
1,40
Bodog

Lină monetară: Minnesota Wild la Cavalerii de Aur din Las Vegas

EchipăBet99Bodog
Minnesota Wild1,961,96
Las Vegas Golden Knights1,811,81

Vom trece direct la urmărire:parim linia monetară din Minnesota pe Las Vegas. Aceste două echipe s-au întâlnit în playoff-ul din mai anul trecut, un meci din prima rundă pe care Cavalerii de Aur au avut loc în șapte jocuri.

Ne așteptăm pe deplin ca Wildul să fie „pentru sânge” joi. Sunt multe de plăcut despre cum joacă Minnesota acum. Sunt 9-3 după ce au câștigat patru la rând.Atacul lui Wilds a fost cartea de vizită în timpul acelei perioade, deoarece au numărat exact cinci goluri în fiecare victorie.

Asta înseamnă necazuri pentru o echipă a Cavalerilor care a fost foarte nesigur anul acesta la apărarea fileului. Ei predau o medie de 3,08 goluri per concurs - al nouălea cel mai rău din NHL. Credem că atacul lui Minnesota își învinge adversarii pentru a elimina victoria pe drum.

Minnesota pentru a învinge Las Vegas
1,96
Bodog

Cum să pariezi pe jocurile NHL ?

Vrei mai multCote de pariuri NHL pentru sezonul 2021-22? Apoi vizitați unul dintre site-urile de pariuri pe care le-am enumerat mai jos. Pariați pe jocurile NHL în câteva secunde aici, fie că este vorba de linii zilnice pentru jocuri sau de viitor pe termen lung, cum ar fi echipa care va ridica Cupa Stanley la sfârșitul sezonului. Veți găsi toatecote la hochei la aceste case de pariuri.

Dacă sunteți nou, puteți chiar să înscriehundreds of dollars in free play prin valorificarea ofertelor bonus de înscriere ale acestor site-uri. Ofertele actuale disponibile sunt marcate în tabelul de mai jos. Alegeți unul și apăsați butonul corespunzător „joacă acum” pentru a vă revendica recompensa în bani!

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive