#Flames
Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Free Picks & Predictions: Philadelphia Flyers @ Calgary Flames

Alegeri și predicții gratuite NHL: Philadelphia Flyers @ Calgary Flames

ThePhiladelphia Flyers sunt încă în călătoria lor rutieră în România , în timp ce înfruntă Divizia Pacific Calgary Flames.

Ambele echipe ies din spatele unui || |651loss și va căuta să repare. Bărbatul care obișnuia să numească acasă Saddledome, portarul veteran Brian Elliott se întoarce la vechiul său teren de picior.

Va reuși gazda să oprească o echipă informată a Flyers?

Philadelphia Flyers (2.15) vs Calgary Flames (1.66)

TheFlyers au impresionat până acum în acest sezon. Recordul lor se află la2-0-1 cu o pierdere în prelungiri în fața Canucks în ultimul lor joc. Meciul din această seară va fi un adevărat test pentru vizitatori, deoarece aceștia vin împotriva unei echipe tinere pline de energie și abilități.

The Calgary Flames vin. în al șaptelea lor joc al sezonului cu un record de2-3-1. După ce a pierdut în fața Cavalerilor și Rechinilor în ultimele lor două jocuri. Se simte ca un joc obligatoriu pentru Flames, care au avut un început de sezon mixt.

Carter Hart a fost singurul tip din plasă pentruFlyers și a fost solid. Cu o medie de 1,62 goluri împotriva lui, ar putea fi greu pentru tinerii tunuri ai Flames să treacă de el.

Luați Flyers la || |687win acesta, se simte ca o alegere confortabilăalege gratuit pentru noi.

Philadelphia Flyers| ||697 To beat the Calgary Flames
2,15 Cote
PowerPlay

Acesta va merge la fir, perioada cu cel mai mare punctaj va fi a 3-a (3.20)

În ultimele 5 călătorii,Flyers au reușit doar o victorie la Saddledome. Înclinația din această seară este o întoarcere acasă pentru Carsen Twarynski, crescut în Calgary, care va continua să coboare după ce a gâdilat sfoara pentru primul său gol în NHL împotriva Canucks.

Toți bărbații marcajului găsesc plasa pentruCalgary. Dar le-ar putea folosi puțin ajutor, deoarece 9 jucători nu își pun încă amprenta.

Această echipă a Flames este plină de energie și nu va renunța ușor, putem vedea acest concurs mergând până la buzzerul final. .

The Flyers au marcat 5 din cele 10 goluri în a treia perioadă din acest sezon. De asemenea, au jucat bine și vor fi dornici să obțină a treia victorie.

Așteptați-vă la multe goluri în acesta șiperioada cu cel mai mare punctaj in the a treia.

Perioada de cel mai mare punctaj Al treilea cadru
Cote 3,20|| |759
Bet365

Parlay Play: Flyers to win & Game Total OVER 6.5 (4.61)

Aceste două echipe au avut câteva concursuri aprinse în trecut, înregistrândpeste 6,5|| |778 in 3 of their last 4 meetings. The Flyers a marcat 4 goluri pe bucată în primele 2 jocuri, dar au reușit doar 2 împotriva Canucks în ultimele lor.

The Flames nu au reușit să înscrie peste 3 în niciunul dintre jocurile lor din acest sezon. Dar, au scurs câteva. Acesta este un lucru pe care antrenorul Alain Vigneault va căuta să valorifice în această seară.

Încă avem speranța ca puterea de foc a Flăcărilor să înceapă să-și demonstreze valoarea pe gheață. Există o mulțime de goluri în această echipă din Calgary, ele încă nu vor dezlănțui liga în acest sezon.

Așteptați-vă căFlyers să câștige într-un joc cu scoruri mari.

Flyers Win Plus Total Peste 6,5 goluri
4,61 Cote
Sports Interaction

The Swede to make his mark, Elias Lindholm anytime scorer (3.00)

Interagul drept al Flames a avut cel mai productiv sezon pe gheață sezonul trecut. A marcat 27 de goluri și a făcut 51 de pase decisive.

Lindholm a avut un început pozitiv în campania 19/20. A început cu3 goluri și un assist, într-o echipă care s-a chinuit să marcheze goluri. Ne dorim ca suedezul să o facă acasă în seara asta, deoarececotele de pariuri NHL sunt destul de favorabile.

Așteptați-vă la gol oricând de laElias Lindholm.

Elias Lindholm Pentru a înscrie oricând
3.00 Cote
Spin Palace Sports