Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Free Picks & Predictions: Ottawa Senators @ Montreal Canadiens

Alegeri și predicții gratuite NHL: Ottawa Senators @ Montreal Canadiens

Miercuri seara pe gheață ne duce laClopot Centru, undeMontreal Canadiens găzduiescOttawa Senators.

Este oDivizia Atlantică luptă și o confruntare între doi vechi rivali. Canadiens vor spera la un rezultat mai bun înQuebec, după ce au primit o bătaie de Columbus în ultima lor.

Poate Ottawa să smulgă victorii spate la spate. ?

Ottawa Senators (3,00) @ Montreal Canadiens (1.41)

Nu există odihnă în această echipă, după ce Canadiens au pierdut în fața Blue Jackets și Senators au câștigat o victorie împotriva, partea de jos a | ||677NHL power rankings, Detroit Red Wings.

Montrealul sunt 11-6-4 absolut pentru sezon. Ei au avut performanțe bune până acum în acest sezon, în special înafensive, cu 3,50 de goluri pe meci până în acest an.

Cu toate acestea,Canadiens sunt destul de medii în apărare, ocupând19 în ligă, renunțând la 3,05 goluri pe concurs în acest sezon .

The Senatorii au obținut câteva rezultate excelente în ultimul timp, punându-le pe9-11-1| ||695 outright. Duclair și Jean-Gabriel au apărut în ofensă pentru ei și suntconducă tabelele de punctaj pentru Ottawa.

Putem vedea pe senatori intrând în asta cu elan și scop și depășind concursul.

Ia-i pe senatorii Ottawa să câștige.

Senatorii Ottawa Pentru a-l învinge pe Montreal Canadiens
3,00
Betway

Alegerea Parlay: Ottawa Senators va câștiga și totalizează peste 6,5 (5,80)

CanadieniiCanadiens au fost conduși în atacuri de oameni caBrendan Gallagher,Tomas Tatar,Jonathan Drouin șiShea Weber în acest sezon. Autoți au acumulat peste 15 puncte pentru sezon.

Ottawa își cautăa treia victorie în patru jocuri, după victoria asupra Detroitului. A fost Anthony Duclair, care a marcat două goluri și un număr de pase decisive marți seara.

Cel mai bun golgheter al Senatorului, Jean-Gabriel Pageau, a reușit să-și înscrie un gol în această seară. Anders Nilsson a făcut 35 de salvari în victorie, dar se va retrage în această seară pentru a-i permiteCraig Anderson să se întoarcă între țevi.

The NHL betting odds favorizează o victorie acasă în aceasta, dar credem că ambele echipe vor fi pe picioare obosite, iar Ottawa are succesul lor recent pentru a le stimula, probabil că vor reveni cu punctele.

Așteptați-vă ca Ottawa Senators să câștige și peste 6,5 în total.

Ottawa Senators Pentru a câștiga și peste 6,5 în total
5,80
Betway

Local Ottawa băiat pentru a înscrie din nou, Jean-Gabriel Pageau marcator oricând (3.85)

Jean-Gabriel Pageau conduce tabelele de marcare a senatorilor cu 12 goluri și 4 pase decisive pentru sezon. El a arătat că adaugă o mare valoare listei și a devenit o parte cheie a D.J. Planurile lui Smith.

A fost un sezon special ofensiv pentru Pageau și, fiind un băiat local, îi place întotdeauna atmosfera înflăcărată generată de rivalitatea în acest meci.

Statisticile lui în meci. spune și povestea -În 19 meciuri de carieră împotriva Habs-ului, Jean-Gabriel a înscris 8 goluri și 4 pase decisive. El a fost peste tot în gheață pentru echipa sa și va trebui să facă un pas din nou împotriva unei echipe puternice Canadiens.

Se va înfrunta cu Gallagher, care a fost prolific în acest sezon și conduce scorul NHL. mese pentru Montreal. Senatorii vor trebui să muncească din greu pentru a-l opri.

Am simțit că Pageau merită o alegere liberăAlege gratuită NHL, deoarece a evoluat bine și ne-a plăcut să apară în această confruntare a rivalilor.

Așteptați-vă ca Jean-Gabriel Pageau să înscrie oricând.

Jean-Gabriel Pageau Pentru a înscrie oricând
3.85
Sports Interaction