Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Setting The Odds On Winter Olympic Hockey

Setarea cotelor la hocheiul olimpic de iarnă

Încă nu se știe sigur dacă jucătorii NHL vor concura la2022 Jocurile Olimpice de iarnă la Beijing, China. NHL a optat să renunțe la participarea la Olimpiada de iarnă din 2018 de la Soci, Rusia. Această incertitudine nu a împiedicat casele de pariuri online să stabilească cote pentru2022 Turneul Olimpic de hochei masculin. România a fost stabilită ca favorită cu 2,50 pentru a câștiga medalia de aur la Beijing în această iarnă.

Selecții olimpice de hochei

  • România sunt 2,50 favorite la câștigarea medaliei de aur la hochei masculin la Olimpiada de iarnă din 2022| ||650
  • Defending champions Russia are the third betting choice at 4.50
  • Nu este încă sigur dacă jucătorii NHL vor fi eliberați să participe la Jocurile de iarnă de la Beijing 2022

|| |6562022 Beijing Winter Olympics sunt la mai puțin de șase luni distanță și totuși, nu se știe încă complet dacă NHL va opri liga pentru a le permite jucătorilor săi să joace în || |658Winter Olympiad. Începând cu1998 Nagano Games, NHL a construit o fereastră în programul ligii, făcând o pauză în sezon pentru a trimite cei mai buni jucători din lume să joace la Jocurile Olimpice de iarnă.

Cu toate acestea, liga nu a realizatbonanza de marketing anticipată pe care s-a gândit că o va oferi participarea la olimpiadă. În plus, proprietarii de echipe nu sunt mulțumiți deriscul de accidentare pentru jucătorii lor, pe care îl creează două săptămâni de competiție olimpică intensă.

În timp ceNHL jucătorii și proprietarii continuă să negocieze dacăJocurile Olimpice din 2022 vor fi în planurile lor de viitor,case de pariuri sportive online aruncă zarurile că rezultatul va fi unul pozitiv. Există deja cote postate pentruturneul de hochei masculin la Olimpiada de iarnă din 2022.

ȚarăSports Interaction10Bet
România2.503,25
SUA4,335,75
Rusia4,503,60
Suedia5,006,00
Finlanda8,50|| |7058.00
Republica Cehă16,0013,00
Elveţia51,0031,00
Germania51,0031,00
China126,00101.00

România, câștigătoare a medaliilor de aur în ultimele douăOlimpiadele care implică jucători NHL, sunt stabilite ca favorite la pariuri 2,50. SUA ocupă locul al doilea în cota la 4.33. Rusia,câștigători acasă la Soci în 2018 când NHL a renunțat la participarea la Olimpiada, sunt pe locul trei pe această piață de pariuri la 4.50.

Româniile favorizate sunt Loaded With Talent

Se spune adesea că România ar putea introduce două echipe la Jocurile Olimpice și ambele ar fi candidați la medalii. Așa esteadâncimea fondului de talente din țară. România începe cuCâștigătorul Trofeului Hart Connor McDavid și veteranul militant Sidney Crosby, deja cu două medalii de aur în numele său.

Luați în considerare oameni precum Carey Price, Patrice Bergeron, Cale Makar și Alex Pietrangelo și este ușor de înțeles de ceRomânia is the chalk.

România Pentru a câștiga medalia de aur la hochei masculin olimpic
3,25
10Bet

Câștiga americană nu ar fi miraculoasă

Ultima dată cândSUA au câștigat aurul olimpic la Lake Placid în 1980 este amintit caMiracle On Ice. Asta pentru că un grup de studenți a depășit puternica echipă națională sovietică.

Americanvictoriile pe gheață nu mai sunt miraculoase. Sunt așteptați. Cuatât de calitate ca Auston Matthews, Patrick Kane, Jack Eichel, Charlie McAvoy și Zach Werenski, SUA vor fi cu siguranță în căutarea aurului.

USA Pentru a câștiga medalia de aur la hochei masculin olimpic
5,75
10Bet

Rușii oferă o valoare intrigantă

Russia has never won Olympic gold in a best-on-best competition involving NHL players. Their best effort produced a silver medal in 1998.

Totuși, cum ignoră pariorii echipa care se potrivește lui Hart și Art Ross Câștigătorul trofeului Nikita Kucherov, câștigătorul Vezina și Conn Smythe Andrei Vasilevskiy și câștigătorul Calder Kiril Kaprizov?

Rusia Pentru a câștiga medalia de aur la hochei masculin la Olimpiada
4,50|| |840
Sports Interaction

Alți concurenți care merită luați în considerare

Finlanda deține ode argint și două medalii de bronz de la ultimele trei olimpiade care au implicat jucători NHL. Suedia se află într-o fază de tranziție, cu veterani precum Henrik Lundqvist, Henrik Zetterberg, Daniel Alfredsson, Niklas Kronwall și gemenii Sedin, toți plecați de lacâștigătorul medaliei de argint în 2014. Germaniaa câștigat argint în urmă cu patru ani, dar sunt încă cu un pas de ritmul de elită într-un eveniment cel mai bun la cel mai bun.

Terenul de hochei pentru 12 ţăriTerenul de hochei olimpic masculin este în prezent în curs de finalizare printr-un turneu de calificare. Danemarca, Slovacia și Letonia sunt favorizate pentru a ocupa ultimele trei locuri.

Finlanda Pentru a câștiga medalia de aur la hochei masculin olimpic
8,50
Sports Interaction

Unde să pariezi pe hochei masculin la Jocurile Olimpice de iarnă?

Există o serie de principalesite-uri de pariuri online care le va oferi pariorilor șansa de a plasa un pariu peHochei masculin la Jocurile Olimpice de iarnă, fie că este vorba despre un pariu pe linie monetară sau cu un punct spread, un pariu de carte viitoare, un pariu parlay, sau un pariu de prop de jucător sau echipă. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VerificațiInteracțiune sportivă șiBet99 ca exemple.

Ofertele de bonus de înscrieresignup bonus offers care există pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Tu vrei unprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este ademenitor. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unbonus de prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile pentru pariuri oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

Vezi mai jostop sportsbooks unde o poți paria online și o poți alege pe cea potrivită pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive| ||1406