Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021 NHL Playoffs Series Winners: Northern Division Picks & Predictions

Câștigători ale seriei NHL Playoffs 2021: alegeri și predicții din divizia nordică; Predicțiile

The Playoff-urile NHL sunt în desfășurare, în timp ce fanii de hochei și pariorii sportivi din întreaga lume se pregătesc pentru postseasonul plin de acțiune. Cu mulțiStanley Cup candidați care își arată puterea înNHL Regular Season, vor continua acest impuls în sezonul finala?

Acest sezonNHL a fost una interesantă, cu un calendar mai scurt și o remaniere a diviziilor. Având atât de mult de jucat în săptămânile următoare,site-urile de pariuri NHL primesc mult trafic de la pariori.

Vom arunca o privire la echipele România de astăzi. Dar, în altă parte, am văzut căCapitalele s-au înfruntat 1 împotriva Bruins și insulei s-au luptat împotriva Pinguinilor. TheWild|| |649 continue to produce title-winning performances, as they i-au învins pe Cavaleri într-o primă victorie șoc a seriei.

Domnul Deținătorii Cupei StanleyTampa Bay Lightning își încep campania cuvictorie, într-un thriller 5-4 împotriva Panthers. The North Division teams aren’t favoured to win the title, but the Leafs have had an excellent season and the Oilers are always in with a chance.

Am evaluat cotele din toatePari sportive de top disponibile jucătorilor din România și vor oferi câteva alegeri și informații pentru meciurile viitoare ale playoff-ului Diviziei de Nord. Așadar, fără adio mai departe, să aruncăm o privire.

Toronto Maple Leafs (1,48) vs Montreal Canadiens (2,80)

TheMaple Leafs termină sezonul regulat NHL ca câștigători ai Diviziei de Nord, cu unrecord de 35-14-7 în general și învingându-i pe Oilers. Canadiens nu arăta neapărat că vor ajunge în playoff, cu un final mai puțin convingător al sezonului.

Auston Matthews a fost absolut senzațional în acest sezon și a fost forța motrice a succesului Leafs. El a dat41 de goluri și 25 de pase decisive în 2021 și dacă Matthews continuă acest lucru în postsezon, cu siguranță au șanse să pună mâna pe Cupă.|| |746

The Canadiens have relied on native-born Tyler Toffoli pentru puncte în acest sezon, ca marcator principal cu 28 de goluri. Josh Anderson, Nick Suzuki și Brendan Gallagher au susținut și ei atacul.

Ne așteptăm să vedem o echipă foarte convingătoare din Toronto și una care va câștiga această primă serie de playoff cu o rudă. uşura. Luați Leafs să iasă devreme și să preia controlul acestei egalități.

Toronto Maple Leafs Pentru a învinge Montreal Canadiens
1,48
Sports Interaction

Ilya Mikheyev.#LeafsForever pic.twitter.com/CfPDnsUabb

— Toronto Maple Leafs ( @MapleLeafs)15 mai 2021