Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Free Picks & Predictions: New York Islanders @ Winnipeg Jets

Alegeri și predicții gratuite NHL: New York Islanders @ Winnipeg Jets

O confruntare interconferință înWinnipeg este alegerea noastră dintre jocurile din această seară, acesta este pregătit să fie un concurs grozav.

Un joc care va cere ambelor echipe să mențină o apărare strânsă pentru a câștiga cele două puncte. Jets vor avea nevoie de atacul lor tânăr pentru a-și găsi din nou picioarele după câteva performanțe obosite în ultimele lor două.

PoateIslanders să le ofere Jets a treia. pierdere la sarituri?

New York Islanders (2,05) vs Winnipeg Jets (1,75)

The Winnipeg Jets au fost învinși, într-o etapă șocantă împotriva Coyotes, pentru al doilea joc la rând marți. Le lasă la4-4-0 pentru sezon. Jets vor trebui să se ridice singuri pentru aceasta.

The Insulele New York vin din spatele a două mari victorii împotriva Panthers. și albaștrii. Au câștigat ambele jocuri cu 3-2 și acum stau la3-3-0 general. Insulenilor au o apărare solidă, dar trebuie doar să-și modifice atacul pentru ca lucrurile să facă clic corect.

Ultima dată când aceste două echipe s-au întâlnit,Jets travelled to New York only to lose 4-1. AșteptațiWinnipeg pentru a-și obține răscumpărarea acasă șicâștigă.

Winnipeg Jets Pentru a învinge New York Islanders
1.75 Cote
PowerPlay

Avioane la margine Islanders, Jets vor câștiga cu o marjă de 2 (6,50)

The Jets au avut un program încărcat până acum în acest sezon și acest lucru ar putea fi au contribuit la performanța dezamăgitoare pe care au făcut-o în ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit.

Au avut 5 zile acasă, așa că vor fi complet recuperați și sperăm că au luat o pauză atât de necesară de la acțiune. În timp ce Jets au călătorit peste tot pentru jocurile lor,Islanders vor face doar al doilea joc de drum în șapte.

Este probabil să fie un joc strâns, cu o apărare aparent stabilă din New York și o gamă ragbag de apărător nou pentru Jets.Atacul tineresc pe care îl au Jet-urile probabil îi va depăși pe Islanders.

Simțim că jocul va fi câștigat cu mici marje. Casele de pariuri au avut cote foarte gustoase la aceasta, cu siguranță preferata noastrăNHL Free Pick a zilei.

Winnipeg Jets Câștigă cu exact 2 goluri
6,50 cote
Bet365

Parlay Alegere: Jeturi pentru a câștiga și peste 5,5 (3,45)

Ne simțim încrezători înAvioane pentru acesta . Trebuie să se dovedească în fața mulțimii gazde și vor fi dornici să-și răzbune pierderea de acum câteva săptămâni.

Jets au fost solidi în atac, lăudându-se9 diferiți jucători care au aprins lampa până acum.Scheifele șiLaine au fost jucătorii de atac remarcați și vor fi chemați din nou în această seară.|| |787

The Jets have been poor defensively concedând 11 în ultimele lor două jocuri, așa că simțim că acest lucru este probabil să se repete împotriva insulenilor.

Insulenilor par să-și fi schimbat jocul în ultimele două, vor trebui să-și mențină forma pentru a triumfa la Bell MTS Center. Vor spera că apărarea lor se menține fermă pentru un al treilea joc consecutiv.

Luați Avioane Câștigă în timpul regulamentar și în totalul jocului OVER 5,5 goluri.

Winnipeg Jets Câștig în Regulament + OVER 5,5
3,45 Cote
Betway

Avioanele controlează lucrurile devreme, Jeturile iau prima perioadă și câștigă (3.50)

Ne-am gândit că este un mic pariu decent, deoarececotele NHL sunt destul de favorabile.Islanders au fost victorioși în ultimul timp, dar au fost depășiți cu 7-3 în primele perioade din acest sezon. Avioanele au fost de fapt mai rău, fiind depășiți cu 8-5 în cadrul de deschidere.

New York nu a condus niciun joc după 20 de minute în acest sezon.Winnipeg este 1-3-4  în primele 20 de minute.

În fața fanilor lor, credem că aceasta va fi o latură Jets diferită de ceea ce am văzut recent. Revigorat și gata să ducă jocul în fața vizitatorilor.

Pariem pe ||846Jets to win first period and the game.

Winnipeg Jets Câștigă prima perioadă și meci
Cote 3,50
Betway