Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Free Picks & Predictions: New York Islanders @ Toronto Maple Leafs

Selectii și predicții gratuite NHL: New York Islanders @ Toronto Maple Leafs

Miercuri seara puci ne duce laBarclays Center,Brooklyn pentru o confruntareEastern Conference întreToronto Maple Leafs șiNew York Islanders.

Maple Leafs au câștigat cinci din cele șapte întâlnirile anterioare dintre cele două părți, cucel mai recent meci încheiat cu 2-1 cu Maplesîn aprilie.

Poate Maple Leafs să se întoarcă la căi de câștig?

New York Islanders (1,80) vs Toronto Maple Leafs (2,05) )

The Maple Leafs în acest moment. Ei intră în acest joc în urma a 2 înfrângeri consecutive în fața Flyers și Blackhawks.

Cu toate acestea, au jucat bine în acest sezon și ocupă locul 13 în clasamentul de putereNHL|| |687 so far this season.

Toronto se află pe11 în ligă la punctaj, cu o medie de 3,35 goluri pe meci, cu Austin Matthews conduce topurile de punctaj.Torontoeste9-6-4 pur și simplu pentru sezon.

The || |698Islanders au un sezon și mai bun. Ei tocmaiau câștigat al 11-lea în ultimele douăsprezece jocuri, punându-i la12-3-1 la general. Insulenilor au vântul în spate în acest moment și vor căuta să pedepsească această echipă Maple Leafs.

Insulenilor nu au fost fluide în atac pe tot parcursul sezonului, dar au reușit să se descurce cu o defensivă solidă. structura și respectarea planului de joc.

Dar ei se datorează unei pierderi, iar Maple Leafs sunt mai mult decât capabili să ia punctele.

Luați Maple Leafs pentru a câștiga.| ||714

Maple Leafs Pentru a-i învinge pe insularii New York
2,05
PowerPlay

Parlay Play: Maple Leafs va câștiga și jocul va depăși 5,5 (3,69)

TheInsulenilor au au mers liniștit în drum spreDivizia Metropolitană și se trezescîn secunda.

Consecvent a câștiga și a face performanțe, a juca în jurul unei apărări solide le-a oferit un avantaj în majoritatea jocurilor lor.

The Insulenii au fost atât de buni. în apărare că suntpe locul 1 la goluri împotriva pentru campania 2019/20,permit doar 2,19 goluri pe meci.

În infracțiune au lucrat ca o echipă, cu o distribuție uniformă a marcatorilor în întreaga listă.

Ei sunt conduși deMathew Barzal, care și-a luat al șaptelea din sezon împotriva lui. Panthers, conduce clasamentul Islanders.

Toronto are o unitate de atac foarte capabilă și va căuta să-și dezlănțuie potențialul pe teren propriu în această seară.

The NHL cote de pariuri favorizează o victorie pe teren propriu, dar credem că dacă Andersen are un joc bun în poartă, iar atacul Maple Leafs arată ce pot face, vor primi punctele.

Take Toronto to win & total over 5.5 goals.

Maple Leafs Pentru a câștiga și a depăși 5,5
3,69
888 Sport

Un început de foc, prima perioadă ambele echipe care au marcat (2,40)

Când am văzut acest meci, am simțit că va fi fi o potrivire destul de gustoasă. Maple Leafs are nevoie de o victorie aici pentru a reveni pe drumul cel bun, iar runda victorioasă a Islanders trebuie să se încheie în faza de acasă, așa că a fostalegerea liberă NHL a zilei.| ||817

The Maple Leafs vor aveaFrederik Andersen între țevi pentru acesta. Arereușit 9-2 și are ungoluri împotriva mediei de 2,62.

Maple Leafs va trebui să mențină o apărare solidă. Dacă ei vor depăși această echipă a insulelor care zboară înalt.

Pentru ceicasa, va fi marele rusSemyon Varlamov în poartă. Are5-2 pentru sezon și are ungoluri împotriva mediei de 2,37.

Both teams will look to come out and set the tone of the match early on. They will both be up for this, which may be for different reasons but we can see the first period being a display of offensive power at each end.

Luați ambele echipe să marcheze în prima perioadă.|| |846

First Period Ambele echipe vor marca
2,40
Bodog

Unul pentru Islanders, Parlay Pick: Islanders va câștiga și va înscrie peste 4 goluri (4,10)

Am mers împotriva lui casele de pariuri de astăzi cu vizitatorii să câștige, așa că ne-am gândit să găsim un pariu inteligent pentru fanii Islanders pentru a intra în acțiune.

Totul este despre capacitatea Maple Leafs de a distruge unitatea defensivă a lui Barry Trotz. . Acesta este cu siguranță ceva de care Toronto este capabil, dar lsesul extremului drept Mitch Marner va avea un impact asupra atacului lor.

The pierderea lui Marner înseamnă un sezondebut pentru Zach Hyman, care a reușit15 goluri și 25 pase decisive sezonul trecut. Va fi interesant de văzut cum se instalează în acest joc.

Insulele din New York vor fi dornici să rămână fierbinți. A fost greu să mergi împotriva unei victorii a Islanders aici, din cauza faptului că sunt atât de productivi.

Ei fac o medie de 27,6 lovituri pe meci, la nivelul scăzut al ligii, în timp ce o medie de puțin peste 2,00 de goluri pe meci.

Acesta va fi un meci strâns în fața unei mulțimi zgomotoase de la Nassau Coliseum.

Luați-i pe Islanders să câștige și să marcheze peste 4 goluri.

Nou York Islanders Pentru a câștiga și înscrie 4+ goluri
4,10
Sports Interaction