#NHLBruins
Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Free Picks: Boston Bruins @ Montreal Canadiens

Alegeri gratuite NHL: Boston Bruins @ Montreal Canadiens

Suntem la nord de graniță pentru o ciocnireDivizia Atlantică clash between the Montreal Canadiens și un în formăBoston Bruins.

Locul de desfășurare este | ||652Bell Centre Quebec, deoarecegazdele caută să întrerupă o serie de patru înfrângeri, în timp ceBruins are on for a fourth straight victory.

Va apărea Montreal în seara asta acasă?

Boston Bruins (1,80) vs. Montreal Canadiens (2.05)

Boston a intrat în aceasta după ce a încheiat o victorie cu 5-4 în prelungiri pe teren propriu, în fața Minnesota Wild, sâmbătă seara. Victoria îi pune pe Bruins 15-3-5 definitiv pentru sezon.

Montrealul s-a prăbușit într-o înfrângere acasă în fața Rangers în weekend, a primit jocul 6-5.Canadienii au câștigat ultimele două jocuri în această confruntare, totuși, ceea ce le va oferi un plus de încredere.

The Canadiens, care sunt11-7-5 pur și simplu, căderea defensivă în ultima lor trebuie abordată venind în aceasta, pentru că nu își pot permite să joace așa împotriva unor oameni ca Pastrnak și Marchand.

Atacul lui Montreal va trebui să fie important și în aceasta, deoareceBruinii s-a lăudat cu statistici solide de portar în această campanie. AuTuukka Rask și Jaroslav Halak, cu Rask deținând 39-36 de lovituri în ultimele lor.

DeșiNHL cote de pariuri favorizează Canadiens aici, va trebui să vedem câteva schimbări drastice în modul în care se organizează Canadiens dacă doresc să câștige aceasta.

Așteptați-vă ca Bruins să câștige pe drumul.

Boston Bruins Pentru a învinge Montreal Canadiens
TBA
PowerPlay

Alegerea Parlay: Boston Bruins va câștiga și peste 5,5 în total (3,37)| ||737

Boston lead the Atlantic Division by 6 points coming into this game, as well as sitting atop of the Clasamentul puterii NHL.

The Bruinii sunt pe locul doi la goluri, deoarece în acest sezon au o medie de 3,61 de goluri pe meci.Bruins sunt pe locul al treilea în ligă pentru goluri contra, permițând 2,43 goluri pe meci.

Montreal au fost în sus și jos în acest sezon. Ei suntîn prezent pe locul 8 în ligă la punctaj, înregistrând 3,39 goluri pe meci. În timp ce sunta 20-a în ligă în apărare, renunțând la 3,22 de goluri pe concurs în acest sezon.

Apărarea nesigură a Canadiens înseamnă că vor primi aici . Canadiens trebuie să fie înfometat să întrerupă această serie de înfrângeri, vor dori să intre devreme în această echipă din Boston.Dar vor avea destui pentru a-i distruge pe Bruins?

Castigă la Boston și peste 5,5 în total.

Boston Bruins Pentru câștig și peste 5,5 în total
3,37
888 Sport

Pasta to get another, David Pastrnak to score anytime (2.25)

Modul în care Bruins au jucat în acest sezon în atac i-a oferit tânărului ceh platforma de a acumula puncte. El a făcut exact asta și, dacă va continua așa, va fi cel mai bun sezon al său în NHL de până acum.

David Pastrnak go are 20 de goluri și 16 pase decisive pentru sezon și conduce clasamentele NHL. Din acest motiv, am decis să-i oferim tânărului o alegereNHL gratuită pentru azi.

Aripa Bostonului a înscris două goluri în scorul de 5-1. a câștigat New Jersey Devils, care a stabilit un nouRecord NHL ca al doilea cel mai rapid jucător în franciză la 150 de goluri. I-au trebuit 341 de jocuri pentru a-l obține, al doilea după Barry Pederson (316).

Ne așteptăm ca Bruins să fie nemilos de la început și să intre în fața Canadiensului. Vor fi încrezători să ajungă la asta știind cum s-au prăbușit Canadiens în ultimul lor.

Așteptați-vă că David Pastrnak va înscrie oricând la Montreal.

David Pastrnak Pentru a marca oricând
2,25
Sports Interaction