Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Free Picks & Predictions: Montreal Canadiens @ Arizona Coyotes

Alegeri și predicții gratuite NHL: Montreal Canadiens @ Arizona Coyotes

Putele de miercuri seara și avem oEgalitate Divizia Atlantic versus Pacific, cuMontreal Canadiens încrucișând săbii cu o formăArizona Coyotes.

Ne îndreptăm spreGila River Arena pentru aceasta, cu Coioții înapoi în fața fanilor de acasă pentru prima dată în 4 jocuri.

Pot Canadienii să-i învingă pe coioții care zboară înalți?

Montreal Canadiens (2,05) vs Arizona Coyotes (1,80)

Arizona a stabilit ștacheta ridicată în noul sezon , după ce au făcut niște achiziții grozave în extrasezon.

Un upgrade la portarul lor și o serie de tineri talente ofensive pe lista lor au însemnat că aveau tot dreptul să fie ambițioși pentru campania 2019/20.

The Coioții au reușit să-și controleze sezonul după ce au pierdut trei din primele patru jocuri și se află în prezent la7-3- 1 direct. Au fost letali în atac și au acumulat omedie de 3,71 gpg în ultimele lor șase.

Un pachet mixt de performanțe până acum în acest sezon pentruCanadiens. O serie de performanțe slabe i-au plasat la5-4-2 în general pentru sezon.

Cu toate acestea, ei vor merge la Gila River Arena cu un aer de încredere în ei înșiși, după ce i-au învins pe Maple Leafs cu 5-2 în ultimul lor.

Dar apărarea scursă a Habs a fost cea care a dezamăgit echipa în acest sezon, ceea ce nu este de bun augur împotriva Coioții.

Ne așteptăm la același lucru de la Coioți, care au urcat înClasamentul puterii NHL și se află în prezent pe locul 7.

Luați Coyotes pentru a câștiga acasă.

Arizona Coyotes Pentru a învinge Montreal Canadiens
1,80
Bet365

Parlay Play: Arizona Coyotes pentru a câștiga și peste 6,5 (3,90)

A fost o serie de rezultate diferite pentruCanadiens în acest sezon.Infracțiunea a fost cheia succesului lor, cu 5,00 po gpg în cele cinci victorii ale lor, comparativ cu 2,50 po gpg în șase înfrângeri.

Aceasta nu este o statistică sănătoasă și ceva de care au nevoie. a rezolva. Pe măsură ce sezonul avansează, ei ar trebui să caute să aducă o oarecare stabilitate și consecvență performanțelor lor.

Împotriva unei apărări solide Coyotes, vor trebui să găsească acel echilibru rapid.

Coyotes au sfidat cotele de pariuriNHL în ultimul lor pentru a depăși robustul Buffalo Sabres. Meciul a mers pe fir cu,alegerea noastră gratuită NHL de săptămâna trecută, Nick Schmaltz marcând golul decisiv în loviturile de departajare.

Darcy Kuemper a jucat o parte importantă în victoria împotriva lui Sabes, oprind 24 din cele 26 de lovituri cu care s-a confruntat. Se mândrește cu un GAA de 1,87 pentru anul. Deși, probabil, Antti Raanta va fi cel care va primi aprobarea pentru aceasta.

Luați Coyotes pentru a câștiga și jocul să treacă peste 6.5.

Arizona Coyotes Pentru a câștiga și peste 6,5
3,90
PowerPlay

Eroul de săptămâna trecută care a găsit plasa, Nick Schmaltz, marcator oricând (3,75)

Coyoții au fost productivi și fluidi în atac în acest sezon. Chiar și cu Phil Kessle, care se luptă, care a fost schimbat pentru Alex Galchenyuk. Kessle are doar două goluri, deși conduce echipa la șuturi pe poartă cu 31.

Arizona se îndreaptă în prezent către Nick Schmaltz și dreaptaConor Garland, care conduce echipa cu 6. obiective.

Ar fi bine să-l vedem pe Kessle să se stabilească și să înceapă să producă, deoarece adâncimea Coyotes este testată în ultimul timp.

Deși testul vine mai degrabă în apărare decât în ​​atac. Niklas Hjalmarsson este eliminat pentru o perioadă nedeterminată, iar Jordan Oesterle a fost eliminat de când a primit o lovitură urâtă la cap împotriva lui Nashville în octombrie.

Nick Schmaltz marchează la un punct pe meci, cu 4 goluri și 7 pase decisive.. De asemenea, l-a prins pe câștigătorul în schimburile de focuri în ultima lor.

Cote de parierebetting odds sunt destul de favorabile, în ciuda modului în care joacă în acest moment - cu siguranță merită un punct.

Ia-l pe Nick Schmaltz să marcheze oricând.

Nick Schmaltz Să fii oricând marcator
3,75
Betway

Ambele echipe vor veni trage, prima perioadă cu cel mai mare punctaj (4.25)

După cum am discutat deja, ambele echipe sunt destul de capabile să găsească fundul fileului.

Dar accidentările pentru Arizona, împreună cu inconsecvențele în performanța Canadiens înseamnă că aceasta are potențialul de a fi o afacere cu scoruri mari.

Se poate reduce laportari, cine pentruCanadiens va fi probabil Corey Price de încredere.

Coyotes au al doilea cel mai bun record defensiv din NHL, cu 2,18 goluri pe joc. Cea mai mare parte a meritului îi revine lui Darcy Kuemper, care se numără printre liderii NHL pentru procentajul de salvare (.933).

Este corect să spunem că acest joc este foarte în balanță. Ambele echipe sunt bine odihnite și vor căuta să iasă și să se afirme devreme.

Luați cea mai mare perioadă de punctaj pentru a fi în prima.

Perioada de cel mai mare punctaj To be the first
4.25
Bet365