#Flames
Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Free Picks & Predictions: Los Angeles Kings @ Calgary Flames

Alegeri și predicții gratuite NHL: Los Angeles Kings @ Calgary Flames

Calgary Flames au început neglijent, deși au revenit în al doilea joc și vin în acesta cu vântul în pânze.

Regii au multe de demonstrat după o pierdere în primul. Dar cu noul antrenor Todd McLellan la cârmă, vor câștiga prima lor victorie a sezonului?

|| |663

Los Angeles Kings (2.70) vs Calgary Flames (1.44)

Los Angeles Kings își vor continua călătoria prin România după oînfrângere îngustă în joc față de Oilers unu. Veterinarul sloven Anze Kopitar a fost productiv în primul său joc, a marcat 1 și a asistat 2, iar fanii Kings vor spera că va continua în această formă.

TheCalgary Flames let 5 goals past in game one against a strong Colorado Avalanche side. But they put on a much improved performance in game two, with a confident 3-0 victory over their România Rivals the Vancouver Canucks.

Așteptați-vă laKings to come out with a lot of fight and take the win.

Los Angeles Kings Pentru a învinge Calgary Flames
2,70
PowerPlay

Kings to take it in overtime (3.75)

The Los Angeles Kings au ratat doar cu puțin timp să ducă jocul dincolo de al treilea în 4 din ultimii 8. Ei sunt o echipă cu mare experiență și acest lucru va plăti dividende în acele momente de mare presiune.

CuKopitar concedierea și noul antrenor principalTodd McLellan stabilizarea navei, echipa ar putea începe să creați un anumit impuls și experiența echipei va începe să se manifeste.

Confruntarea reînnoită în tabăra Flames între coechipierii Matthew Tkachuk și Drew Doughty poate reprezenta un pericol pentru echipă. Pe măsură ce sezonul lung continuă, acesta este un lucru pe care echipa trebuie să-l rezolve.

Banii inteligenti spunRegii să-l ia în prelungiri.|| |741

Los Angeles Kings Pentru a câștiga în OT împotriva Calgary Flames
3,75
PowerPlay

Ambele echipe se dovedesc a fi nemilos, înscriind 2 sau mai mult prima (1,80)

AcestKings și-a demonstrat capacitatea de a marca, după un început șocant în presezon și a ratat de puțin timp în primul joc. S-au dovedit a fi foame în fața porții până acum în acest sezon, mai ales în prima perioadă -marcă 9 în primul în ultimele lor 5 jocuri.

Johnny Gaudreau a început brusc sezonul pentru Flames cu un gol și două pase decisive, în timp ce Sean Monahan și Elias Lindholm au o piesă. Gaudreau și Monahan sunt la egalitate cu câte doi. Fanii Flames vor spera să vadă că acest lucru continuă.

Ambele echipe scorând 2 sau mai multe în prima este un joc sigur.

Both Teams Pentru a marca 2 goluri sau mai multe În primul
1,80
PowerPlay

Rampant în prima perioadă, cu cel mai mare punctaj al Kings în prima (2,70)

Așteptați-vă ca Kings să iasă trăgând împotriva Flăcărilor în această seară. Pe tot parcursul sezonului și în sezonul 19/20, am observat o consistență de laKings în fața porții. În ultimele 5 jocuri au aprins lampa de 16 ori, cu9 dintre cei veniți în prima perioadă.

ÎnCalgary Flames ultima înfrângere, în primul joc în fața Colorado Avalanche, au primit majoritatea punctelor în prima perioadă. Kings vor spera să vadă o repetare a acesteia în seara asta la Scotiabank Saddledome.

Aceștia au un record prolific de punctaj în prima nu poate fi ignorat.Perioada cu cel mai mare punctaj Kings în prima.

Los Angeles Kings Prima perioadă cu cel mai mare punctaj
2.70
PowerPlay

Cum se face cele mai bune pariuri NHL în această seară?

Rezultatele fluctuante pot face acest joc greu de prezis, dar utilizăm valori avansate și date bazate pe computer pentru a minimiza „factorul noroc” implicat. Acest lucru ne permite să obținem o interpretare mai bună a cotelor NHL, adesea mai bună decât analistul dvs. de hochei favorit!

Pentru a vedea tendințele recente și a urmări echipele pe parcursul sezonului, aruncați o privire laNHL Power Rankings.

Dacă doriți să fiți la curent cutoate cotele NHL, avem cele mai recente și cele mai bune pentru tine.

Cele mai recente cote pentruStanley Cup Futures vă oferă fanilor de hochei o actualizare zilnică despre ce este pe drum lung la play-off.